Мъртвото семейство: Жертви на пневмония и инфаркт

След аутопсията – става въпрос за естествена смърт
Обновена: 2 юли 2018 20:25 | 2 юли 2018 19:26,
17
Мъртвото семейство: Жертви на пневмония и инфаркт
Снимка: Архив Булфото

Майката и синът, открити мъртви в жилището си в Пловдив в събота, са починали от естествена смърт, потвърдиха от полицията.

75-годишната Маруся е починала от тежка пневмония, а синът й – 57-годишният Молодя Генев, е починал от инфаркт. Това показват данните от направената по-рано аутопсия, цитирани от "24 часа".

Още по темата

Труповете на семейството бяха открити след сигнал до телефон 112 от страна на съседите, които усетили неприятна миризма в сградата.

Полиците, пристигнали на мястото, не успели да отворят апартамента и се наложило пожарникари да се покатерят до терасата.

Съседите забелязали, че мъжът е в лошо здравословно състояние – задъхвал се, докато стигне до колата си. Според живущите в сградата Володя няколко пъти спирал по пътя от входа до своя автомобил.

57-годишният мъж работил като шофьор и разкарвал работници от нощна смяна.

През деня се грижил за майка си Маруся, която била на легло.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Jalko za semeistvoto. Poredni jertvi na proslovutata zdravna reforma.
11
3
 
5
 
! Отговори
да знаете преди 5 години
До Анонимен 6Ти и твоето семейство сте много заблЮдени.
10
0
 
19
 
! Отговори
Марин преди 5 години
Бог да ги прости. Дано са на по-добро място.
9
0
 
11
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Анонимен6. Мога да направя два извода от изказването ти.Или ти и някой от семейството ти работи в някоя държавна или общинска структура, ако е общинска-с гербаджийски кмет, или си от някоя махала. Само на тези места гласуват 100% за Герб.Не вярвам, да си крупен бизнесмен, с голям доход, иначе да си ги намразил, след първото подканяне да им отстъпиш процент от бизнеса си, или да направиш "доброволно" дарение от около стотина хиляди.Не вярвам, и да си среден и малък, те отдавна фалираха.
8
1
 
14
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До do 4 Един от Севроза То, цялата държава вече е трагедия.....А тази жена, и този мъж, Бог да ги прости, как така ги изпусна прехвалената ни реформирана здравна система? И двамата са починали от болестите си, май? Или просто не са могли да се уредят по някоя пътека, в някоя от частните болници, пардон, печатници за пари? Или просто мъжът е бил принуден да работи до последно, че ако вземе болнични да се лекува, ще остане без работа? В едно си прав-живеем в трагедия, но продължавай да гласуваш.
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6ОФ-чици..
6
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Един от СеверозападаАз и цялото ми семейство - 5 души от години гласуваме за ГЕРБ и ще продължаваме да гласуваме за ГЕРБ!
5
1
 
23
 
! Отговори
do 4 Един от Севроза преди 5 години
Верно ли ***, ти даде сърце да тролиш и при тази човешка трагедия!
4
14
 
29
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Гласувайте за Герб и не се бойте! Баце ще ни оправи, ще вдигне заплати и пенсии, а новата здравна реформа-задължителен преглед при джипито 2 пъти годишно и напълно безплатно лечение и лекарства.Само се излъжете пак да гласувате за Герб.А, да, щях да забравя-всеки гербер ще направи по минимум 3 деца, за да стигнем пак 7 милиона, но не на жена си.Гарантирано отГерб!
3
6
 
37
 
! Отговори
ИВАНОВА преди 5 години
До Джедай МастърТРАГЕДИИ СЛЕД ТРАГЕДИИ ..ФАКТ БЪЛГАРИЯ 1ВА пО СМЪРТНОСТ В СВЕТА ..МИЛИТЕ ХОРА , КАКВИ СЪДБИ СА НИ НАТЕГНАЛИ НАД ГЛАВИТЕ В ТАЯ СТРАНА УпРАВЛЯВАНА ОТ СКАпАНИ УпРАВНИЦИ
2
1
 
26
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Значи не "полИците" - застрахователи, значи, а пожарникари са получили достъп до жилището."Молодя - Володя" си е отишъл от инфаркт.Как да ви чете човек сериозно, като представяте информацията си посредством илитерати с исконното българско име Джесика?Жалко за горките хора, очевидно са видели толкова грижи, колкото и вие "полагате" за аудторията си.
1
2
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Мъртвото семейството?