Убиецът на учения от Пловдив доц. Нейков – съпруг на студентка?

Нападателят смятал, че двамата имат любовна връзка
Обновена: 3 юли 2018 17:15 | 3 юли 2018 16:21,
47
Убиецът на учения от Пловдив доц. Нейков – съпруг на студентка?
Снимка: Bulgaria ON AIR

42-годишен мъж е задържан за жестокото убийство на преподавателя от Аграрния университет в Пловдив - доц. Стефан Нейков, съобщиха от Окръжната прокуратура в Пловдив, предаде "24 часа". Спрямо него е повдигнато обвинение.

Още по темата
Извършителят е съпруг на студентка на учения, която е на 32 г.

Според събраните доказателства мъжът ревнувал жена си от доцента и смятал, че двамата имат любовна връзка.

В понеделник си уредил среща с жертвата на изхода на Пловдив, в посока Оризаре. Там пребил от бой Нейков с дървена бухалка, а после го зарязал до Военна болница.

70-годишният учен е издъхнал минути, след като пристигнала линейка.

Припомняме ви, че доц. Нейков е бил открит в безпомощно състояние, със следи от насилие, до колата си на бул. "Христо Ботев" до Военна болница в Пловдив на 2 юли т.г. след 22:00 ч. Минути след пристигане на медицински екип, той е издъхнал.

Назначена е аутопсия, която ще даде точните причини за настъпването на смъртта.

Автомобилът, до който е намерено тялото, сив "Фолксваген Поло", е собсвеност на сина на Нейков.

По-късно от от Аграрния университет в Пловдив съобщиха, че убитият не е бил техен преподавател.

От прокуратурата в Пловдив уточниха, че нападателят е задържан за 72 часа.

По думите на зам.-окръжния прокурор Галин Гавраилов между убития учен и жената е имало "по-специални отношения".

"Професорът е бил пребит с дървена бейзболна бухалка от съпруга на жената и в нейно присъствие. След това двамата са го качили и закарали до автомобила му, който е бил паркиран до Военна болница", уточни той пред "Фокус".

Жената е съдействала на полицията късно снощи и е разказала всичко. Съпругът й все още не е дал показания като обвиняем, но също е съдействал на полицията в хода на оперативно-издирвателните дейности.
В петък прокуратурата ще внесе в съда искане за задържане под стража на обвиняемия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
една *** кифла, която иска да е вишистка, а става единствено да мие кенефите наавтогарата в пловдив, жена с липса на акъл, това е тази вечна студентка.
38
0
 
1
 
! Отговори
Ваня Гочева преди 5 години
Всичко това,което коментираш драга "отличничке",е повече от трогателно ,но не ми стана ясно как си завършила средно образование ,че и висше дори като допускаш елементарни правописни и граматични грешки?Връщай се незабавно в началната степен!Анонимен
37
1
 
3
 
! Отговори
жалко за доц.Нейков преди 5 години
Още ли не сте разбрали, че целият извратен и зловещ сценарий за побоя до смърт с бухалка, че и навиране на бухалката в *** на доц. Ст.Нейков, уж в резултат на сексуален тормоз и изнудване от доцента, с добавка кражба на златния му синджир е реализиран по идея на лукавата 32-годишна студентка Иванка Стоичкова! Даже допускам насила агресивните Стоичкови да са замъкнали стареца на тъмното скатано място единствено и само с цел грабеж! Тъпия Илия и хитрата Иванка са банда нагли крадци и убийци!
36
0
 
7
 
! Отговори
светла му памет преди 5 години
А нормално ли е ***, нагли студентки като Иванка Стоичкова вместо да си седнат на *** да учат, да се надяват да си вземат изпитите с разтваряне на краката, с нахалство и разврат?! Точно те търсят всякакви връзки с преподаватели, предлагат секс и подкупи, за да минат напред и да завършат висше един вид с фалшиви дипломи.Защо не погледнете нещата от друг ъгъл: Иванка и Илия Стоичкови са притискали доц.Стефан Нейков да уреди висшето, и като не е станало умницата да стане висшистка, са побеснели в яда си. ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА ДВАМАТА СЪУЧАСТНИЦИ В ПЛАНИРАНОТО ЗВЕРСКО УБИЙСТВО!
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продължение. Той нищо не можеше да ми направи, понеже изпита при него беше взет, а нямаше повече да ми преподава до края на следването. И си завърших, че и магистратура, с отличие, сега живея и работя в чужбина. И други студенти се оплакваха от него, стигна се до процедура по уволнение, но с няколко гласа на общото събрание, се "измъкна". Е накрая го уволниха, понеже остана без докторантура а вече без докторска степен не може да се преподава в университет. И всичко това във "великия" СУ.
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да е за сефте. Когато бях студент, един асистент, без докторска степен, имаше подобно "поведение" - момичетата ги пускаше "така" и им пишеше шестици, а с момчетата се е*аваше. Та като минах изпита при него недоволен "ела, че ми трябваш" - писах по стените, че е обратен, карах му се, виках по него и го псувах в коридора, веднъж го цапнах с един атлас по главата. Докато учех, му стъжних живота в университета.
33
1
 
1
 
! Отговори
До 28 Ако преди 5 години
Е, явно вие сте късметлийка. Случила сте на мъж-мафиот. Или може би политик. Което е почти същото. Защото знайно е, че именно те наместо в затвора, излежават "геройствата" си по морските плажове...
32
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Груев, той не е искал да го убива, а да го посъветва. Никой няма право да рекетира от позицията на по-силен. Появи се информация за уволнение заради такива съмнения.
31
2
 
16
 
! Отговори
Митко преди 5 години
Доживотен и за двамата това са осъзнати действия!Така утре,ако някой посегне ще знае какво го очаква!
30
4
 
28
 
! Отговори
преди 5 години
Какъвто и да бил убият 70-годишен Стефан Нейков(светла му памет), дори и да е бил корумпиран, сексуално извратен и прочие гадости, недоказани догадки за любовна драма и др. съчинения по разкази на "запознати" специалисти по всичко, включитлно Сулю и Пулю , никой няма право да го причаква, да го напада и да го убива!!! Каква е тази мода за щяло и нещяло да се убиват хора?! Нека полицаите си свършат работата и заловят убийците му, защото както нагло и безцеремонно са посегнали на него, така с лекота биха посегнали на всеки един от нас!!!
29
1
 
16
 
! Отговори
преди 5 години
За мен вечната студентка не е просто свидетел, а съучастник в убийството! Пъкления план заедно със съпруга й хладнокръвно да убият извън града на тъмно място без свидетели Стефан Нейков може да е бил планиран до най-малкия детайл от самата нея! Изкарахте човека по-лош и от дявола, а дори имената на заподозрените в убийството не сте писали. Защо студентката не се е опитала по каналния ред да си взима изпитите, а?!
28
2
 
9
 
! Отговори
Тодор преди 5 години
Пловдив - едно опасно място!
27
13
 
3
 
! Отговори
Ако преди 5 години
се окаже истина че дъртия я е изнудвал и сексуално я е склонявал...и моя мъж да беше,със сигурност щеше да постъпи по същия начин..с тая разлика че вместо да го лежи в затвора-ще го излежи на Бяло море!
26
4
 
14
 
! Отговори
строфа преди 5 години
Жената вечно е билапричина за раздор,кавгаКъдето е намесена женанастъпват смутни времена
25
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той и Митко Гестапото е професор. Това не означава учен, а човек с връзки в университетите, които са на ниво техникуми в България сега.
24
13
 
6
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Как става 32 годишна да има връзка със 70? Това си е дядо погледнато отвсякъде. Даже и с виагра не мисля, че може да вдигне самолета. Тя може би го е омайвала без да има дефакто сношение с някаква цел? Но на тази възраст изобщо имаш ли мерак ?
23
6
 
12
 
! Отговори
Според други сайтове преди 5 години
убитият е имал интимни отношения със студентката и е обещал да й помогне да завърши,но за тази помощ е поискал пари.Ако това е истина,значи бай *** и професор да стане, пак ще си запази манталитета.Така, както навремето по-нахалните мюсюлмани са използвали конюнктурата и са ходили непоканени в домовете на българи,за да искат да им сложат софра, а после да им платят за това, че са си хабили зъбите да ядат от храната им, така и този си е поискал да му се плати за това, че си е трил еди-какво-си
22
9
 
11
 
! Отговори
Българин преди 5 години
За да разберете България ,трябва да сте Българи! Да знаете Българската литература и история! Да цените пролятата кръв за свободата на България! Да ЧЕТЕТЕ и не само на минджев сие и убувато Наде с "шъ оправим" да знаете по няколко езика за да си създавате сами мение! А дотогава ,Конграчулейшън матрял!
21
11
 
19
 
! Отговори
Истината е друга преди 5 години
Истината е, че дъртия козел поискал сексуална услуга от студентката, която е споделила с съпруга си. Тези забежки на дъртия перверзник не са само с нея, има и други момичета пострадали от по специфичните изпити на доцента. Получил си е това, което си е заслужил, не ми е жал за него! Жалко за 40 годишния мъж, който минимум 15 г. ще търка наровете незаслужено!!!
20
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И двамата в затвора. Съучастници са.