Километрично задръстване изнерви преминаващите през Бургас

Предполага се, че тапата е заради многото почиващи
7 юли 2018 14:51, Петя Славова
17
Километрично задръстване изнерви преминаващите през Бургас
Снимка: Булфото

Огромно задръстване изнерви хората, преминаващи през Бургас. Още от вчерашния ден трафикът бе изключително интензивен. Така и не става ясно защо е затруднено движение по Южното Черноморие и тапата започва още от разклона за Созопол на входа на Бургас, пише "24 часа".

Още по темата

Пред бензиностанцията, където има поставена камера, автомобилите чакат по няколко минути в плътна двулентова колона. Някои се изхитряват и минават по бус-лентата вдясно, но после им е трудно да се включат в потока към Южното Черноморие.

Задръстването продължава до естакадата на пътя към Созопол. Стигането до там е около 45 минути, докато при нормално движение е за около 5 минути.Знае се, че на 6 юли полицията е спирала автомобили, но едва ли тя е причината за днешното затруднено движение.

Предполага се, че тапата се е получила, заради многото желаещи да почиват по Южното Черноморие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Cargov преди 5 години
Da prodaljavat s feriboota...s metroto...ili s lifta...
16
1
 
4
 
! Отговори
Хан Крум преди 5 години
Ами прости се.лян.дури - има отбивки от магистралата и за Созопол и за Слънчев бряг. Ползвайте ги - нали за това са направени - за да не се набивате в града и после да говорите глупусти.Четете табелите на магистралата вместо да си бъркате в носа и да обвинявате филанкишията, че не си е свършил работата.И от кога думата "се.лян.дур" се цензурира?Прочети още на: https://dnes.bg/stranata/2018/07/07/kilometrichno-zadrystvane-iznervi-preminavashtite-prez-burgas.381571#comment-newest
15
3
 
4
 
! Отговори
Хан Крум преди 5 години
Ами прости *** - има отбивки от магистралата и за Созопол и за Слънчев бряг. Ползвайте ги - нали за това са направени - за да не се набивате в града и после да говорите глупусти.Четете табелите на магистралата вместо да си бъркате в носа и да обвинявате филанкишията, че не си е свършил работата.
14
1
 
8
 
! Отговори
Един от Плевен преди 5 години
Понеже минах преди обяд от Крайморие към Бургас,видях,че тапата се беше получила заради катастрофа между мотор и една Ксара. Това беше малко след Лукойла преди Крайморие.
13
5
 
14
 
! Отговори
мишо преди 5 години
Бургас го опасаха с бус ленти и от три лентите станаха две , е как да няма задръстване. Голямо благодарете на кмета и на незнам още кой.
12
6
 
13
 
! Отговори
Бургазлия преди 5 години
Бургас вече е кофти място за живеене А за селските градчета на юг да не говорим
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма северен обиколен път на Бургас. Всички, които идват по магистралата се набиват на входа на града и задръстването понякога започва още от Джъмбо. Който ще ходи към Поморие, Несебър, Сл. Бряг, Влас и Елените е добре да се отбият още на разклона за Българово и да следват пътя през Каблешково.
10
6
 
26
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
"За мен е мистерия кой ходи по това черноморие! Скъпо, гадно, мръсно, пълно с мутро престъпници и псевдо бизнесмени, морето фекално." Нашето семейство е ходило къде ли не, но установихме, че от България по-хубаво няма!!! Всяка година ходим в Балчик. Прекрасно е! Красива природа, красива стара градска част, красив дворец, чисто, много поддържано, тихо, спокойно, няма чалга и мутри...На яхтеното пристанище кръчма до кръчма, хубава храна и обслужване. Приятелите ни от чужбина са възхитени!!
9
12
 
15
 
! Отговори
киро преди 5 години
За мен е мистерия кой ходи по това черноморие!Скъпо, гадно, мръсно, пълно с мутро престъпници и псевдо бизнесмени, морето фекално.Подозирам същите тези които слушат чалга, карат 20 годишни джипове "нов внос", живеят в панелки, носят златен ланец и анцуг 'версаче'.
8
21
 
18
 
! Отговори
Българите са богати преди 5 години
Стандартът в България непрекъснато расте. Пълно е с почиващи на Черно море и в чужбина. По всички пътища - кола до колата. Пълни с народ магазини, молове, ресторанти, кафенета и т.н. Чудя се защо непрекъснато мрънкат едни и същи платени ***, пускащи фал.шивите новини? Обещавам им, че завинаги ще си останат миз.ерници и бедняци, без 1 ден трудов стаж. Доходите им са от висенето по цял ден в сайтовете. Някаква полза от тях за България???Браво, г-н Б.Борисов!!! Всички сме ти благодарни!
7
0
 
9
 
! Отговори
! преди 5 години
Ауу каква драма.
6
11
 
10
 
! Отговори
Измамата преди 5 години
Това е платена статия .След приказките за гадната храна и обслужване сега и тая история с урана на Черноморец лайнатта които за заустени на 100 метра в морето .Останаха,ли хора да ходят на нашето море.
5
3
 
14
 
! Отговори
Отпускар преди 5 години
Разбрали са селяните,че има снимачка и са дали на задна иначе са много ербапи да карат с 200.Много бързат да не им изпие някой бирата или да им вземе паркомястото.
4
5
 
10
 
! Отговори
Принципно преди 5 години
Ами не им пречи нищо да си почиват още по пътя към Южното Черноморие.....а не да карат сякаш са на рали ""Акрополис"".......
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжжжаааааааааааааассссссссссссссТТТТТТТТТТТТТТ!
2
0
 
3
 
! Отговори
ссс преди 5 години
Здравей ***...
1
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставка! Това ако се случи в Русия веднага ще има наказани.