8-годишно момиченце се удави в река Луда Яна

Полицаи и пожарникари издирват 6-годишната му сестра
18
8-годишно момиченце се удави в река Луда Яна
Снимка: Булфото, архив

Тяло на дете е открито в река Луда Яна, преминаваща през Панагюрище, съобщава "Фокус", като се позовава на информация на говорителя на ОДМВР - Пазарджик Мирослав Стоянов.

Сигнал за случилото се е подаден около 12.30 ч. в Районно управление на МВР - Панагюрище. По първоначални данни по всяка вероятност се касае за удавяне.

На мястото незабавно са изпратени екипи на полицейското управление и на пожарната. Открито е тялото на 8-годишно момиче, живеещо заедно със семейството си в Панагюрище.

В момента се издирва негова 6-годишна сестра, с която заедно са излезли от къщата сутринта и не са се прибрали.

Установено е, че грижи за децата е полагала майка им, но тази сутрин тя е излязла и отишла на работа, като ги оставила в къщи.

За издирване на 6-годишното момиченце са сформирани съвместни екипи от полицейското управление и РСПБЗН в Панагюрище“. Те обхождат коритото на реката по протежение на целия град. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Derstreichholz преди 5 години
Ей божичко, и децата луднаха вече и тръгнаха да "подскачат".Ve4na i pamet na balgarija... 😐
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въх, изгореха детските.....А всъщност тази майка е за затвора, защото е забранено да оставят деца под 12 години без надзор. Ама в махалата социален надали се вяства.....
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледах те ли новините?... Пет деца има тая ромка и това е само началото. 100% проверете я след две или три години. Още няколко ще народи. Тя нама 30 години тази. До 40 години ще има общо поне 8 или 9 деца. Хич нея мислите тази. Те се плодовити.
13
1
 
11
 
! Отговори
Все пак съчувствам, преди 5 години
човешки живот е това.Но не забравяйте друго. Въпреки законите, въпреки че майките от онзи етнос не работят, сега ще ревнат разни правозащитници с настояването да им се дава още една целева соц.помощ - за да плащат на бавачка, докато майката отсъства от вкъщи, защото децата й са много и не може да ги води всички със себе си.Тягостно е, но така са ни натоварили с проблемите, които сами създават с еди кои си свои анатомични части, че и ние отгладуваме тяхното безотговорно "родителско щастие".
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Деца не трябва да се оставят и трябва много да им се говори и обяснява. Повечето родители подценяват това, минават през различни ситуации и смятат, че децата знаят. Казват внимавай с водата, но не и защо. Защото.....Жалко и за мъката на майката и за тези дечица. Жалко е, че и тази ваканция е дълга и децата няма какво да правят, в Германия, Англия...ваканцията е месец и малко, а през другото време освен учене има и много забавления.
11
1
 
9
 
! Отговори
Коментатори преди 5 години
Горките дечица. Колко ли са се борили и мъчили и сигурно са плакали и викали за майка си да ги спаси. Просто такива неща родителите не трябва да допускат. Защо ги раждат като не могат да ги отгледат? Просто да си загубиш ума от такава безотговорност...Много ми е мъчно, а има хора, които нямат деца и биха дали всичко да имат такива две момиченца и да се грижат за тях.
10
3
 
5
 
! Отговори
Ооооох преди 5 години
Защо тази майчица ги е оставила двете саминки? Нямало ли е кой да и ги погледа поне за деня? УЖАС!!!
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютно недопустимо е да се оставят деца на такава възраст сами, въпреки че в много страни и щати няма ограничение, а някъде е 8 до 14г.По новия закон в България е 12г, само в светлата част на денонощието. Има и ред други ограничения чак до 18г.
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Друго дете ще направят, магаре не могат!
7
3
 
18
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Е как да знае къде са и децата, натряскала е пет деца без постоянна работа и дезертирал на някъде мъж!!!
6
0
 
24
 
! Отговори
Коментатор преди 5 години
Родители, знаете ли къде са децата ви?
5
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kakva tragefia boje tova sa de4iza mrasnizi milioneri vaschte deza sluginite vi gi gledat a i jenite vi ne rabotat a taai maika e trabvalo da raboti da gi ishranva ujas e v bg dano dr dete e jivo bog da prostidetenzeto tragediata e goljama pischite sa pianizi umreli veliki balgari nagada4i
4
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трагедия. Вместо да събирате пари за разводачи на дауните, погрижете се за здравите деца!
3
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже, дано не са се удавили и двете деца!
2
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига глупости! Колко спасиха в Тайланд вече?Не е привлекателна темата. Друго си е да е световна новината.
1
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да пази господ...