Почина шофьорът, предизвикал катастрофата край Мездра

В болницата остават съпругата и детето му
18
Почина шофьорът, предизвикал катастрофата край Мездра
Снимка: Булфото, архив

44-годишният румънски шофьор, който предизвика тежката катастрофа преди обед на моста край Мездра на международния път Е-79, е починал в болницата, съобщава БНР.

Още по темата
При катастрофата пострадаха тежко съпругата и 6-годишният син на загиналия. Те остават във Врачанската болница под наблюдение.

Както Dnes.bg съобщи, преди обяд на главния път Е-79, в района на моста преди разклона за Мездра, стана пътен инцидент. Тежкотоварен автомобил с турска регистрация удари три леки автомобила с румънска регистрация.

Пострадалите румънски граждани са пътували в първата ударена кола, която е предприела забранено изпреварване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Мездракатастофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички чужденци шофират в България изключително опасно, но в случая румънците са попаднали на тир, а не на някое невинно българско семейство. Въпросът е къде пак спи КАТ и не спира чужденците шофьори за тяхното изключително опасно шофиране?
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредното потвържение, че чужденците са най-опасните шофьори по пътищата на България, което не е учудващо - липсват им култура и възпитание, а и манталитета им е такъв.
12
0
 
20
 
! Отговори
До Пепи преди 5 години
40 е ограничението там. Аз винаги минавам с не повече от 40 км/ч на това място. Щом са го сложили това ограничение там, значи има защо и трябва да се спазва.
11
0
 
22
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Този път румънецът е виновен. Те също шофират много арогантно и рисково.
10
2
 
20
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
Често минавам по този път. Единственно *** може да направи ПТП на този участък. Там има и ограничение на 40 или 50км/ч (не помня точно) а преди и след моста пътя е със сравнително широки банкети.Ако е изпреварвал в завоя без видимост и е карал със 100 + това е положението.А КАТО ВИДЯ кола или Тир с Турска регистрация направо ми се повръща.
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7И аз това се питах. От написанот не е ясно. Хич даже. Краси иска да каже 6 неща в едно изречение което по принуда е станало 2 изречения
8
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искрено се надявам ,отново да се възстанови визовия контрол и това да помогне за контрола и безопасността по пътищата !
7
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато хората са невменяемии това няма да спре. Преди 2 дена на въртях 700км за деня по фирмени задачи ...продължава да се изпреварва преди завои и в самите завои. Това е пълно умопомрачение , което някой хора носят в себе си. Изобщо не ги съжалявам такива ....лошотоо е че покрай тях и други заминават. Това са пълни бози зад волана. Опитен шофьор никога, не влиза в завои да изпревари. Това го правят градски мухалии, които карат извън града 1 път на година.
6
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последно кой е виновен - турският шофьор, който "го ударил" или румънеца, който "предприел забранено изпреварване"?
5
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Румънците са нагли и Изключително Безотговорни шофьори !Те са заплаха за всички участници в движението !Луд с картечница !
4
6
 
42
 
! Отговори
Предпазлив преди 5 години
На Прохода на Републиката освен на български, съм се нагледал и на румънски ***, които са с една идея по-безумни от нашите... Пресен случай от днес - румънец изпревари 4 коли еднвременно, без никаква видимост. Другото най-често е - някой безсмъртен се залепя и кара на 2-3 метра от теб. От години се закачам зад някой (по възможност камион), дето кара с 80-90 и си кюткам зад него на 40-50 метра.
3
1
 
56
 
! Отговори
гого преди 5 години
какво му цъкате минуси на :):).Минах от там днес, късмет че тира не е литнал. Какво ,да се самоубива с камиона ли, че тоз изпреварва по най безумния начин...
2
3
 
41
 
! Отговори
гацо бацов преди 5 години
Е те тва е класика -турци и румънци
1
2
 
63
 
! Отговори
:):) преди 5 години
как тир е ударил колите като кола се е ударила в него и е предизвикала излизането му от пътя и надвисване над пропастта.Мало.умни са тези румънци ,мислят си че тук са безнаказани и безсмъртни...