Челен удар край Пловдив прати петима души в болница

Движението при с. Първенец е затруднено
9 юли 2018 10:20, Петя Славова
5
Челен удар край Пловдив прати петима души в болница
Снимка: архив, Булфото

Заради катастрофа е затруднено движението по път II-86 край Пловдив в района на разклона за село Първенец, съобщиха от ОД на МВР - Пловдив. Към 2.50 часа тази сутрин на телефон 112 е получен сигнал за катастрофа в тази отсечка.

На място екип на сектор "Пътна полиция" установил, че са се ударили челно лек автомобил "Ауди", с 29-годишен водач, и лек автомобил "Фолксваген", управляван от 45-годишен, пише БТА.

В болница са настанени двамата шофьори, 28-годишна пътничка от първата кола и двама пътници от втората - на 20 и 54 години.

На шофиралите е взета кръвна проба за алкохол. Причините за произшествието се изясняват в рамките на досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обикновено тези с аудита карат с прекалено висока скорост, даже повече и от тези с беемветата. Не пише какво се е случило, но най-вероятно така е станало.
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Челен удар през нощта! Май е имало яко заслепяване. Другият вариант е влизане с висока скорост в завой и минаване в насрещното. В новината има ли нещо по същество, освен че са се ударили?
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И как са успяли да го напарвят? През нощта, по тъмно и фаровете се виждат много отдалеч. Заслепяване ли е имало и кой кого е заслепил? КАТ най-вероятно ще напише, че има несъобразена скорост, за да не търси истинската причина за катастрофата. Несъобразена скорост според нормалните човешки пердстави няма и никога не можеш да определиш каква е съобразената скорост перди да стане катастрофа. Има ли катастрофа, КАТ автоматично ти лепва несъобразена скорост, ако ще и с 3-4 км/час да си шофирал.
1
4
 
17
 
! Отговори
Шофер преди 5 години
Ей изтрепа се туй племе просто!!!!