Дъщеря търси баща си - няма го втора седмица!

56-годишният мъж прибрал кравите, сам се "изписал" от болница
9 юли 2018 14:35,
46
Дъщеря търси баща си - няма го втора седмица!
Снимка: Facebook

56-годишен мъж е обявен за национално издирване, след като е в неизвестност от 1 юли вечерта, съобщиха от полицията. Милен Панов е от хасковското село Узунджово и е изчезнал, докато прибирал кравите си от паша.

За последно мъжът е видян в района на Ходжова чешма край Хасково, като е вървял в посока стрелбището. Местността била обрасла с гъста растителност и е трудна за претърсване.

Преди това да се случи, Панов сам е напуснал болница, без да е изписан от лекар. В здравното заведение се е лекувал от лаймска болест, след като е бил ухапан от кърлеж.

Дъщерята на издирвания мъж е подала сигнал, че е в неизвестност. "Получихме сигнал, че баща ми е забелязан край с. Клокотница днес", коментира Венеса Панова.

По информация на момичето, което живее в София, баща й е облечен с пастирски дрехи и зелено яке. Тя споделя, че вече била намерила работа и дом за баща си в столицата.

Приятели на Венеса и доброволци й помагат в търсенето на Милен Панов. "Сега искам да си го прибера жив или мъртъв", казва през сълзи момичето пред Haskovo.info.

Ако някой има информация за мъжа, може да съобщи на спешния тел. 112, да се свърже с полицията или близките на телефон 0897 542 094.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
6
 
2
 
! Отговори
marquise преди 5 години
Не мога да разбера защо се занимава обществото с лица, които имат негативно отношение към здравето си и вероятно проблеми с психиката. Неговата дъщеря най-сетне е намерила работа и жилище на баща си.Има неща, които съзнателно се премълчават.
36
4
 
3
 
! Отговори
Овчар преди 5 години
Най-вероятно се е напил и паднал в някое дере. Трябва да се внимава като се излиза на паша
35
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И как разбрахте че е толкова умен и свестен.Ааа да - щото гледал крави.
34
5
 
17
 
! Отговори
What d’ fk преди 5 години
Чакайте малко бе. Значи щом е пастир изкарахте човека пияница която се лакатуши по полетата и хоп троп пада, чупи и т.н. няма да продължавам с цитатите понеже всички се изкарахте страшни врачки! ЩМи ок така ако ще говорим, бакшишите щото не пият? Ватмани, шофьори в градския също? А докторите, които пият и пушат цигари в отделенията по време ня дежурство?Баси моралистите се изкарахте инпочнахте някакви теории на вероятностите. Вместо да губите време в писане, да бяхте тръгнали да го търсите!
33
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано да е здрав и да се намери. Изскачат ми няколко случая в които пастири се бият след запой, дано да не е такъв случая
32
2
 
22
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Е как прибира кравите от паша а се изгубил.Този човек познава района добре няма как да се заблуди.Дано е жив и здрав
31
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано го открият жив и здрав!
30
5
 
14
 
! Отговори
Онур преди 5 години
В Хасково са си аграрни граждани. На животинския пазар примерно както продават животни, така си ги колят на място! Агнешки крака и кокоши глави са обичайна гледка, както и кървави струйки.
29
4
 
28
 
! Отговори
xaxa преди 5 години
Мале защо Българина таи толкова злоба във него ?
28
5
 
7
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
До Важен Столичанин: "Гера'аръ фак он хиър" или като на Важен столичанин: "Сикей маазънъ". Тъй трябва да пишем вече, да не ни "тресне" цензурата.
27
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Важния столичанинПиеш мляко от кутия. Да няма нищо нехигиенично в него, но няма и нищо полезно. А за да еволюираш до важен столичанин, предците ти са пили мляко от кравата.
26
3
 
42
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
Ами да, ами да. Защото е унизително да си земеделец и животновъд, затова ядем картофи от Франция, домати от Турция, яйца от Полша и месо от химически лаборатории. Големи граждани. 90% в тази държава, сме максимум 3-то поколение наследствени селяни. 5-7% са 4-6 - то поколение. Винаги съм се чудил къде са останалите 3-5%, ама сега разбрах - в коментарите на днес.бг... Да се чуди човек...
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
23, слава богу че си скъсан като родопчанин, та нема начин да припариш до Гурмазово! Там къщите са по-скъпи от всичките бъбреци на целата ти рода!
24
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе вие нормални ли сте?Хем искате да имате екологично чиста продукция и ревете,че натуралното българско селско стопанство и селата умират,хем и обиждате малкото останали хора,които произвеждат чиста от химикали продукция!Случило се е голямо нещастие с този човек,имайте малко ужавение и състрадание!То и аз съм кореняк гражданин,но точно тези от София,които до преди сто години бяха едно забутано кално село да обиждат селяните е смешно,айде имайте мяра!
23
11
 
6
 
! Отговори
До 20 преди 5 години
Ами и тия от Узунджово са толкова хасковлии,колкото вие от Гурмазово,Петърч и Волуяк.Същото е и сте пълен ***,заявявам с ръка на сърце.
22
3
 
19
 
! Отговори
ха ха аха преди 5 години
...Аз си купувам млякото от магазина...____И затова си мислиш че миеш мляко.
21
3
 
15
 
! Отговори
До 18-Анонимен преди 5 години
Май доста хора са неграмотни и не могат да четатСелото е Узунджово не град Хасково. И ти май си гражданин от селски тип???Простееш!!!
20
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С ръка на сърце заявявам, че хасковлии са пълен ***!
19
3
 
29
 
! Отговори
До 9 Важният с..???? преди 5 години
То в магазина пристига така както са го издоили от дървото ,нали? Да си селянин е нещо нормално,но да си *** като теб си е диагноза.Къде,,расте"млякото бе пубере? Ти от кравата в хола ли мислиш че го носят в магазина.Ех ....... невръстен и ти за нормално мислещо същество ли се имаш.
18
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май доста хора намират за напълно нормално да се гледат в града крави.Защото Хасково е град все пак, макар и от селски тип.