Завърши ремонтът на АМ "Черно море" в посока Бургас

АПИ: През август няма да има ремонти заради летния сезон
9 юли 2018 21:48, Анисия Иванова
1
Завърши ремонтът на АМ "Черно море" в посока Бургас
Архив: Булфото

До края на седмицата ще приключи обновяването на АМ "Хемус" при Девня, съобщиха от Агенцията "Пътна инфраструктура".

Завършил е ремонтът на 6 км от платното в посока Бургас на АМ "Черно море", който стартира на 26 юни т. г. В края на миналата година са ремонтирани 2 км от платното за Бургас и с изпълнените сега строителни работи са обновени общо 8 км от автомагистралата.

Напредва основният ремонт на виадукт "Звездица" на АМ "Черно море", информират от АПИ. Трафикът на всички автомобили се осъществява двупосочно в платното за Варна. През август т. г. няма да се извършват ремонтни работи на съоръжението, за да не се затруднява трафикът през активния туристически сезон. Те ще бъдат подновени през есента.

Очаква се до края на седмицата да приключи ремонтът на 4-километровата отсечка от платното за Варна на АМ "Хемус". Ремонтните дейности на два участъка от АМ "Хемус" в района на Девня и в района на Невша започнаха в края на месец май т. г. От пътноподдържащото дружество АПИ е изискала да работи максимално мобилизирано, за да може предвидените дейности да завършат преди началото на активния туристически сезон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Алооо преди 5 години
Завърши и ще завърши едно и също ли означава за вас журналистите. Учителят ми по български (80-те) щеше да ви остави в същия клас. Всички до един.