Драмата продължава: Четвърти ден издирват детето в Луда Яна

Полицаи, пожарникари и доброволци обхождат коритото на реката
Обновена: 11 юли 2018 15:45 | 11 юли 2018 15:15,
4
Драмата продължава: Четвърти ден издирват детето в Луда Яна
Снимка: Bulgaria On Air

Четвърти ден продължава издирването на изчезналото в неделя 6-годишно момиченце от Панагюрище, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов, цитиран от "24 часа".

Очаква се днес да пристигнат и няколко доброволци от столицата с лодки, които ще направят проверка на река Луда Яна по вода.

Екипи от полицаи, пожарникари и доброволци и днес ще обхождат реката в районите на Панагюрище и селата Попинци и Цар Асен.

Още по темата

На места районът около реката е изключително труднодостъпен, с гъста растителност, бързеи и скали. Допълнително затруднение създава все още високото ниво на водата, както и силното течение.

Анализирано е трасето от получените подробни кадри от двата дрона, предоставени за нуждите на издирването от панагюрска фирма.

На база на тях е съставен и план за издирването и са набелязани най-рисковите места за търсене при използването на лодките.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
10
 
! Отговори
Уфф преди 5 години
Шведката за тези два дни вече е заредила следващото. Да и направят поне..вазектомия..да спаси бъдещите шведчета та и нас..
1
4
 
11
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
Aбе като видях майката на предното каква е Шведка.И тъгуваше само за кинтата.За туй даже може да пропускате,ако е от същия етнос!!!