С комоцио и счупени ребра - три жени след катастрофа

Ударът е станал между Опел и Рено, управлявани от 83 и 35-годишна
11 юли 2018 14:25,
6
С комоцио и счупени ребра - три жени след катастрофа
Снимка: Bulfoto, архив

Край град Елена вчера е станала катастрофа, която е пратила трима пътници в болница. Три жени са пострадали при инцидента в района на ханче "Боаза", което се намира в района на град Елена.

Произшествието е станало около 15,30 ч. във вторник, съобщи полицията във Велико Търново, цитирана от "24 часа". По първоначална информация лек автомобил Рено, управляван от 35-годишна жена от Плевен, движейки се в посока Лясковец, е навлязъл в насрещната лента и се е ударил в Опел "Астра", управляван от 83-годишен мъж от Елена.

В опела са пътували още две жени на 88 и 66 години от Варна. Пострадали са и двете пътнички, както и водачката на реното. Те са откарани  във великотърновската болница, където са настанени. Лекарите са установили комоцио на една от ранените, а водачката е с установена травма на ребро.

Двамата водачи на МПС-ата са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство, пробите са отрицателни. По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
пепе преди 5 години
Слава богу, че няма жертви.Има много дивотии по пътя, но напоследък забелязвам, че ги вършат в огромната си част жени..нямам нищо против нежната част от човечеството, не се съмнявам че има много съвестни и добри шофьорки, както и лоши мъже шофьори.Просто това да спре на пешеходна, никога! Не проценяват добре ситуацията. Миналата седмица пътувах в дъждовете по Тракия. Започва да вали яко, целия трафик тръгва със 90-110, и през минута някоя жена продължава да кара със 140-50 както преди малко..
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На жени трябва да им забраняват да карат извън града. Те я града се паника с 50км едвам се справят ...Какво остава за изпреварвания с 100км и завоии.
3
0
 
16
 
! Отговори
no coment преди 5 години
От заглавието: "С комоцио и счупени ребра - три жени след катастрофа" разбирам, че и трите жени са с комоцио и със счупени ребра.От текста: "Лекарите са установили комоцио на една от ранените, а водачката е с установена травма на ребро." разбирам, че само една жена е с комоцио и една с травма на едно ребро. Айде, няма значение, да се оправят бързо!
2
0
 
23
 
! Отговори
Шофьор преди 5 години
А някои "експерти" разправяха, че възрастните шофьори предизвиквали катастрофи... Ей ви сега актуален пример - кой може да кара и кой не!
1
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те затова на младежи под 50 години, шофьорска книжка не трябва да се дава. Шофират изключително неразумно при тази пълна липса на контрол от страна на КАТ.