В Бургас скочиха на нудистите, не ги искат на плажа

Протестиращи настояват за табели, които забраняват достъпа без бански
11 юли 2018 08:14, Александър Попов
128
В Бургас скочиха на нудистите, не ги искат на плажа
Кадър: Bulgaria ON AIR

"Не на голите по плажа!". Под това мото тече подписка в Бургас, с която да се забрани нудизма на градския плаж, като вече са се подписали над 600 гласа, съобщава Bulgaria ON AIR.

Мненията сред бургазлии обаче са разделени и някои нямат нищо против до тях да се разхождат хора без бански.

Основните искания на протестиращите са да има табели на градския плаж, които да забраняват достъпа до морето на летовници без бански костюми и монокини, а нарушителите да бъдат глобявани. А също и да се обособят зони за нудисти, достатъчно отдалечени от Централния плаж.

Според Нели Тончева, голите тела на плажа оказват негативно влияние върху детската психика.

Оганизаторите на подписката са на мнение, че трябва да бъде актуализирана наредбата за обществения ред на общината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: бургаснудистиBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм много запознат с тая м.ода , но от край време си има плажове за нудисти и освен Евиния/Адамовия на централния във Варна , други така строго разграничени не знам, но въпреки това хората винаги са били достатъчно интелигентни да не се карат и всеки знаеше къде да иде с деца и къде има опасност да види баба си по цици.
43
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 62 (70)Като те гледам, явно си като тях. Уж не си против нудистите, а всъщност подкрепяш нудистите. Страдаш от шизофрения. Лекувай се.
42
4
 
19
 
! Отговори
Косю преди 5 години
ако някоя кака се е пуснала по монокини това не е нудизъм
41
9
 
19
 
! Отговори
До 62 преди 5 години
Нудистите са нормални хора. Само ненормалник може да ги смята за ненормални. Аз не съм нудист, но нямам нищо против тях. Разбира се не ходя и на нудистки плажове.
40
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименДано България да бъде първата или втората немюсюлманска държава, която забранява нудизма. Бок/лу/ците са си бо/клуци, само да стоят далече от семействата с деца! Им,ате си нудистки плажове- там с епоказвайте и правете си гну/сните си оргии колкото си искате, само стойте далече от нормалните хора! Нямате никакво право да безпокоите хората и децата, мерзавци!
39
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е малко, като с пушачите и непушачите. Като не щеш голи, не ходи на нудистки плаж. Плажове бол за всички. А за дечицата е полезно да гледат голи хора, за да видят отчетливо разликата между половете и да не станат ***.
38
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нудистките плажове в България се знаят къде са и нудистите ходят само там. Мутрите сега решиха да ги гонят и правят подписки. Досега не съм видял нудисти на ненудистки плаж. Монокините не ги броя за нудизъм.
37
6
 
8
 
! Отговори
Фотко преди 5 години
Когато нудистите ИСКАТ да се разхождат голи пред семейството ми - аз трябва да се съглася ! А когато аз ИСКАМ да снимам - те защо не се съгласят ! Или пак права - ама само за едни !!
36
3
 
21
 
! Отговори
аС преди 5 години
Не барайте монокините, безбожници ! :D
35
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По цял свят има нудисти и нудистки плажове, с изключение на мюсюлманските държави. България ще стане май първата немюсюлманска държава в Европа, забраняваща нудизма. Новият световен ред идва - жени слагайте хиджаба.
34
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 59Нормалните хора НЕ ходят при нудистите, нито използват нудистки плажове. Явно си толкова т/ъ/п, че не можеш да разбереш, че самите нудисти отиват при нормалните, а не обратното.
33
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гошу е импотентен, няма жена до себе си, защотое предимно ориентиран към мъжките ласки. Явно много му се услажда някой мъж да му бърка ***.
32
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не разбрах защо хора, които не харесват нудизма отиват на нудистки плаж, че и протестират защо там има нудисти?! Ами не ходете там, просто е.
31
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемът изобщо не е в нудистите, а в собствениците/концесионерите на плажовете, които незнайно защо решават, че плажът, на който от край време идват само нудисти, трябва да се се пълни с други хора, които не искали нудистите до тях. Ами оставете си нудистките плажове, както си бяха и няма да има конфликти между плажуващите. Не знам защо монокините се приравняват към нудизма, а те са нещо съвсем друго.
30
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди много години едно, че имаше неофициални нудистки плажове и който не искаше нудисти, просто не отиваше на техния плаж, но и на обикновените плажове тук-там имаше оградени с плат зони, отделни за мъже и за жени, където хората можеха да се пекат голи и винаги бяха препълнени. Казано по друг начин от край време се знае, че е полезно хората да се излагат голи на слънцето. Проблемът е, че сега има настъпление на мигранти с тяхната религия и скоро и в България жените ще са с хиджаб на плажовете.
29
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не трябва да се борим срещу природните закони. Да не би да се раждате облечени?
28
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам сега репортажа по НОВА ТВ. Подкрепям хората, които са ПРОТИВ нудистите и жените по прашки.Изме/тта, трябва да си плажува извън границите на нормалните хора. Никой *** няма правото да си показва половите си органи и омерзнените си тела пред децата.
27
10
 
14
 
! Отговори
Бау преди 5 години
По принцип не одобрявам нудизма. Причината е, че т.н "семеен нудизъм" означава цялото семейство да са чисто голи. Което значи, разни голи чичковци играещи го "нудисти" да са обградени от голи деца. Рая за педофила. И все пак, щом искат, тяхна си работа. Да се направят плажове само за нудисти и да си ходят там. Монокините са приятни за мъжете, но не особено за жените. Те се дразнят доста. Така, че и те са лоша идея. Собственика на плажа трябва да ги решава тези неща. Като не искаш - не ходиш.
26
5
 
11
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До маркиз дьо саППредлагам също така за плажа да важат законите на шериата и всички които ходят там да приемат исляма и да раздават по един никаб...бял, за да не привлича толкова Слънцето :))))
25
3
 
9
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До ЕСТЕТИ с двете ти предложения съм съгласен :) Само бих намалил възрастта на 40. Зоните за сикиш също е добро предложение. Който може да си прави кефа, който не може да снима с телефона :)