Денем гардове, вечер обирджии: Нападат чужденци по морето

Бандитите ги заплашвали с нож и прибирали парите им
Обновена: 12 юли 2018 10:39 | 12 юли 2018 10:30, Веселина Йорданова
80
Денем гардове, вечер обирджии: Нападат чужденци по морето
Снимка: архив, БулФото

Трима борци, обирали чужденци в Слънчев браг, бяха задържани от полицаи от РУ-Несебър и Главна дирекция "Национална полиция". Криминалистите ги следели няколко дни, съобщи "24 часа".

Мариян, Даниел и Николай са от Сливен. Работели като гардове в Слънчев бряг, а вечер издебвали чужденци, плашели ги с нож и вземали парите и мобилните им телефони.

Действали всеки ден, случвало се да имат по няколко грабежа за вечер. След като били арестувани, при обиските в квартирите им полицаите намерили и 2 торби марихуана.

След като били обвинени, прокуратурата пуснала тримата на свобода.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Prokurorite, djourmnalistite i sadiite sha go otnesat skoro koteka...
69
0
 
2
 
! Отговори
Nenkov преди 5 години
Za kakvo ne kazvate familiata na tosi Nikolai? Sigurno e sin na sadia, policai, prokuror, general ili doktor?! Bg medii sa mafia! Uuuu.
68
7
 
2
 
! Отговори
Тошибиян преди 5 години
Чужденците да мрът тва са конкистадори дошли тука да ни експлоатират и унижават
67
0
 
1
 
! Отговори
Кецо преди 5 години
Бутнали са на съдийката някой "Ролекс" от грабежите
66
1
 
12
 
! Отговори
Българин юнак преди 5 години
В тази държава е трудно да си патриот. Това е все едно да се родиш в затвора и разни родолюбци да почнат да ти обясняват, че затвора е твоята родина и трябва да го обичаш. Навремето един изследвач на българската народопсихология беше определил българския патриотизъм като трапезно битов. Едно е сигурно-българинът и демокрацията са несъвместими.
65
1
 
6
 
! Отговори
пиночет преди 5 години
Май имате нужда от мен,а!?
64
0
 
17
 
! Отговори
И.Б. преди 5 години
От последното изречение започнах яко да се съмнявам в назначението на българската прокуратура, пуснала тримата престъпници на свобода. Не прокуратурата, а съдията, респ. съдийката пускат на свобода. Това не може и не трябва да бъде! Смятам, че това са неправдоподобни новини (т.н. фейк нюз). Или тримата са подкупили прокуратурата и съдийството? В Германия щяха да отнесат най-малко 5 години затвор.
63
1
 
31
 
! Отговори
Не че нещо ама преди 5 години
Или аз не см наред или държавата. Значи те всеки ден обирали хора, полицията ги дебнала, разбираш ли, после ги хванала, че даже и марихуанка събрали и за награда ги пуснали... Нещо съвсем се обърка.
62
2
 
6
 
! Отговори
милиционер преди 5 години
Преди неразкритите кражби се компенсираха от държавен норматив без да се превишава!Ако се хване един, той заплащаше всички възможни кражби!Докато се къпеш в морето, две ромч.та -едното изкопава дупка и заравя багажа ти.
61
2
 
3
 
! Отговори
сладки спомени преди 5 години
До спомениСелските готвачи по сборовете - ахчиите-кебапчиите назначиха за главни готвачи!Същите обиколиха света и посолствата ни на специализация през неактивния сезон.Те кръщаваха храната и реализираха огромни икономии. Някои непослушни лежаха после в затвора като изкупителни жертви за останалите. Имаше и дефицит на стоки. В края та сезона имаше публични съдилища за назидание на всички останали.
60
1
 
8
 
! Отговори
спомени преди 5 години
До не е интересно!Морето през соца беше един прозорец към света при затворените граници.Лятото навсякъде се чуваше чужда реч все едно, че си в чужбина.Плажа ухаеше на вносна козметика, американски цигари и полуголи тела.Вишисти хвърляха дипломите и хващаха таблата за сервитьори и се напълваха с пари.Езици се владееха предимно от арменци и цялата администрация на Балкантурист-арменска. Селяните тавсякъде
59
1
 
17
 
! Отговори
XXX преди 5 години
Прокурорите и съда пускат бандитите на свобода! Ами ако аз ги докопам и те изчезнат? Както едно време дядо ми комитата се е оправял с такива??? Господа ПРОКУРОРИ,нали ви става ясно от коя страна на барикадата сте? Във всеки случай не сте на страната на народа,а на страната на душмани и народни изедници!
58
3
 
9
 
! Отговори
комуняги-убийци!!! преди 5 години
До usaКой ни познава за държава? Има народи дето не знаят че съществуваме..Затова се дават луди пари за пропаганда, спорт, народни песни и танци!
57
0
 
18
 
! Отговори
не е интересно! преди 5 години
До българче!Няма ги вече шведките от клуб33.Всичко замина за чужбина! Няма и келнери,гларуси!Има мутри навсякъде и престъпен свят! *** колкото си искаш евтино!
56
0
 
4
 
! Отговори
МордехайВануну преди 5 години
До АнонименНе може - как да ти напишат името на прокурора - шегуваш ли се ?????????????
55
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мечтата на едно българче: тате като порасна искам да съм мутра
54
0
 
44
 
! Отговори
Валентин преди 5 години
"След като били обвинени, прокуратурата пуснала тримата на свобода."без коментар
53
3
 
21
 
! Отговори
аз преди 5 години
Борците Боко ги пази
52
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой ги блъска кой ги чyка фото мексико е тука.
51
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При ГЕРБ е така - тримата Шишковци управляват успешно стадото.