Белгийски перипетии в Рила: Момче с криза, спасиха го!

Преди дни планинските спасители помогнаха на друг младеж
Обновена: 13 юли 2018 18:22 | 13 юли 2018 18:12,
11


В добро състояние е 17-годишното момче от Белгия, което беше спасено в Рила. Момчето е било част от група скаути, които тръгнали на преход от Рилския манастир към хижа Рилски езера.
Още по темата


Внезапно му е прилошало и получил хипертонична криза. На помощ се притекли планинските спасители от Благоевград. Те открили момчето на около 2 километра от Рилския манастир, съобщава Bulgaria ON AIR.

Туристът е откаран в болницата в Благоевград, където е прегледан и освободен. Преди дни отново в Рила беше спасен 18-годишен младеж отново от Белгия, който се контузи по време на преход.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сата НАТОНе, чувстваш се като лъвско лаjно, полазено от мухи!Ти какво, преживяваш за измислената страна, в която е столицата ти?За сраховитите глетчери, които се спускат от гигантските Ардени? WOW!
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой от приятелчетата му да не е бил превъзбуден от чистият въздух и дивата природа и да е бил малко по-грубичък в палатката като са си легнали?Не се подигравам просто белгийци и така.Все пак вторият гей парад в Европа след Германия е бил в Белгия.Твърда втора линия с традиции хихихи
7
1
 
6
 
! Отговори
Кофти матрял преди 5 години
По-добре откровени простаци отколкото възпитани лицемери.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лошо. Стадо хиени побеждават лъва. А и лъва много често избягва да си има взимане-даване с хиените:-))
5
5
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Дотука само кофти материал се е изходил по темата, колкото и да е нескромно, чувствам се като лъв сред хиени.
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Белгийците нямат такива балкани, те са равнина. Възможно е разликата в надморската височина да не им се отразява много добре.
3
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прилошало му е от чистия въздух и без ГМО е опасно за еврохомосексуалистите, да си носят по една консерва с ГМО и тъй дa ходят в планината а може да му се е искало изкуствено дишане уста в уста от някой надарен планински спасител.
2
3
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Защо тия глупости? Ами това е бял човек, помагаме.
1
6
 
20
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Да разбирам ли, че и този турист своите са го изоставили, та се наложило спасителите да го откриват? Това ли са новите европейски ценности, за които толкова време слушаме, но не ги бяхме виждали?