Нинова пише до Прокуратурата, заради избитите животни

Тя поиска документи, на чиято база се убива добитъка
15 юли 2018 12:30, Петя Славова
116
Нинова пише до Прокуратурата, заради избитите животни
Снимка: Пресцентър БСП

Корнелия Нинова защити хората в село Шарково: "Пускаме спешно жалба до Прокуратурата, с която искаме спиране на заповедта за избиване на животните", казва тя, цинирана в прессъобщение на партията й.

Още по темата

"Жителите на Шаркото направиха жива верига пред полицаите и ветеринарите. Поисках официално документи, на база на които се избиват животни. Беше ми връчена заповед RD11-1245.

В нея пише, че решението за изпълнение на комисията е от 4.07.2018, а протоколът за лабораторните резултати е от 9.07.2018 г."  Това каза Корнелия Нинова, която е във въпросното село.

"Разговарях с главния прокурор Сотир Цацаров. Помолих МВР да оттеглят полицаите, за да не се стига до сблъсъци. Пускаме спешно жалба до Прокуратурата, с която искаме спиране на заповедта за избиване на животните. Тук съм с народните представители от региона и няма да си тръгнем, докато не се изясни истината", каза още тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
8
 
14
 
! Отговори
народния съд преди 5 години
До глу пачкаА ВИЕ КОЛКО ЧОВЕКА ИЗБИХТЕ КАТО БЯХТЕ НА ВЛАСТ? ДОБИЧЕ СЕ КУПУВА И ПЛАЩА!КОЛКО НЕВИННИ ЗАГИНАХА ЗА ДА СТЕ НА ВЛАСТ?КОЛКО НАЦИОНАЛИЗИРАН *** ИЗКЛАХТЕ ЗА КУРБАН СЛЕД 9-ти И В БАЛКАНА?
63
6
 
6
 
! Отговори
ужаст преди 5 години
Става въпрос за 150000 мигранти от Германия и Франция срещу яко заплащане,което знаете в чии джобове ще отиде.Журналистът е казал,че е готов да застане с името си,ако съдят вестника и ще покаже съответните документи.И това ако не е национално предателство.....
62
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС каквочака шматката конската мутра щоне отива да поткрепи народа данеубиват животнита ана изборите обикалят по селата молятсе
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 48Ти като Мирча с краставицата. Дрънкаш едно и също като развалена грамофонна плоча.
60
7
 
5
 
! Отговори
кон грачи лейшън преди 5 години
Другари,четете немската преса-в.Neue osnabrukcer zeitung- за германския план: В България започна евтаназията на животни по плана Меркел-Борисов за нова буферна зона за върнатите мигранти!
59
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иска документи- ще и ги дадат. Те винаги имат готови документи за всичко. Прокуратурата ще провери и ще констатира, че всичко е точно.Нинова да престане да се вре тук и там, щото полза няма.
58
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото имаше радиация на плажа Вронос, толкова и чума по животните! Някой яко клати печеливши отрасли в икономиката!
57
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова ако нее та ще убиват още хиледи живони глупаф нарот добре че тя семушка сякъде иначе Герп щеви изяде живи за тока пак тя дигна скандала иначе щеше да стане двойно скъпо ДПС Атакали отидоха да поткрепат Народа се тя отива Амма на народа тури чатала на врата ибой задате поткрепи народа такае свикнал
56
5
 
3
 
! Отговори
глу пачка преди 5 години
До АнонименМоже да е купила част от техноимпекс,който отдана не съществува.По-добре да беше купила чез с оШфорки като кака Гинка.От ток винаги има нужда.
55
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
53, НАПЪЛНО СИ ПРАВ НИКОЙ НЕМОЖЕ КАТО ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ- Я ВИЖ КАКВО ПРАВЯТ ДРУГАРИТЕ- ФАЛИРАТ 12 БАНКИ, ИНФЛАЦИЯ НАД 300% 1 ДОЛАР 1000- 3000 ЛВ, СРЕДНА ЗАПЛАТА 5 ДОЛАРА, ФАЛИРАЛИ ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ ГЛЪТНАЛИ СПЕСТЯВАНИЯТА НА НАРОДА, 1 МАРКА 1000 ЛВ, МАЛКО ПО КЪСНО ЗАВЪРЗВАТ ЛВ ЗА ЕВРОТО. ПРАВ СИ ГЕЧЕВ МОЖЕ ДА СЕ ГОРДЕЕ,ЧЕ ЗАТРИ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ ТОТАЛНО НАРОДА, А ШЕПА ВЕРНИ ДРУГАРИ СЕ СЪБУДИХА МИЛИОНЕРИ, А ДРУГИ СИ СЛОЖИХА ВЪЖЕТО- АВЕ ДРУГАРЕ, А СЕ ЗАСРАМЕТЕ И ПЛАТЕТЕ НА БЕДНИТЕ ХОРА СТАДАТА
54
5
 
12
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 5 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,В.Лечева, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
53
6
 
5
 
! Отговори
така си е преди 5 години
До СТРАНДЖАТАА ние всички тук парле ву франсе и конграчулейшън!
52
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БоцоИ кое точно наоколо се руши?
51
10
 
12
 
! Отговори
Боцо преди 5 години
Учудващо е плиткоумието на гербераста, докато всичко около него се руши, той убеждава околните, че държавата просперира и фактите са измислица на опозицията.
50
2
 
8
 
! Отговори
До 45-Боцо преди 5 години
Ти все това изречение пишеш вече 7-8 години.В тоя ,,кръжок" не ви ли научиха и други неща,или ,,Докато плащат ,ще пиша" Пиши,както виждаш то е на вятъра ,ама щом те влече.
49
10
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Нинова може да пише само тоалетна книга.
48
11
 
13
 
! Отговори
Така трябва! преди 5 години
Турция е обхваната на много места от тази чу.***, която се е пренесла и в България. Лабораторните изследвания за нашите животни, направени във Франция го доказват. При това положение си има правила. И на мен ми е мъчно, че някои животни ще бъдат евтаназирани, но това е правилно. Огнищата на зараза трябва да се премахнат. Признаците на заразата не се проявяват веднага. Да не искате да пламне цяла България??? Тогава ще ни блокират всичко - месо, мляко, сирене, кашкавал...Това ли искат черв.ените?
47
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дай ми номерата на акциите, които си е купила тогава Нинова? Има ги в депозитарния регистър.
46
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова да пише до Прокуратурата обяснения откъде има пари на 28 години да си купи Техноимпексимпорт!
45
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не си е купила Техноимпекс, а акции от Техноимпекс! Ама герберастките глави не вдяват каква е разликата. Четете, в нета има достатъчно информация, стига с тия глупости, че е купила цялото предприятие, излагате се!