Смъртта на фермера в Хисаря – нещастен случай? И сбиване!

Камера на хотела заснела побой между Попов и негов колега
8
Смъртта на фермера в Хисаря – нещастен случай? И сбиване!
Снимка: visualhunt.com

Камера пред бара на хотела в Хисаря е заснела побой между загиналия фермер Димитър Попов от Ямбол с негов колега. Това твърди сестрата на починалия Живка Попова. С кого се е сбил брат ѝ засега не е известно на роднините. Те не приемат версията за нещастен случай.

Директорът на пловдивската полиция Атанас Илков заяви пред "24 часа", че предстоят допълнителни огледи. Не са приключили следствените действия, назначени са експертизи. Прокуратурата също изяснява причините за смъртта. Тялото на Попов е все още в Съдебна медицина.

Още по темата

"Има притеснителни факти около тази смърт", казва сестрата на Попов.

На 13 юли призори 53-годишният мъж е открит мъртъв в хотелския комплекс. Пристигнал е на семинар, организиран от столична фирма за семена и препарати. След презентациите участниците отишли да се черпят. По думите на сестрата, нещастието се случило след 2 часа.

"Да, пийнали са си. Но не съм чула посред нощ хора да ходят по покривите на хотелите. Брат ми не е паднал от никаква тераса на ресторант", твърди тя.

Веднага, след като от полицията им съобщили, тя пристигнала в Хисаря. Във фоайето се провеждали разпити. Шефът на полицията ѝ казал, че е нещастен случай. Участници от семинара обаче казали, че е имало сбиване между брат ѝ и фермер от друг район.

"Стаята на брат ми е била на втория етаж. Защо я е подминал и е продължил по стълбите към 4-ия? Там има коридор с аварийна врата, която извежда към вентилационната система. И се стига до покрива. Обясниха ни, че оттам е полетял", разказва Попова.

За какво е било спречкването, роднините на загиналия не знаят. Според участници в сбирката Попов е бил доста пиян. Разхождал се с бутилка из коридорите на хотела. Опитал да си свети с телефона. Излязъл на покрива и паднал от 8 м височина.

"От полицията казаха, че водят разследване и за убийство, но можело да не излезе такова", вмъква сестрата. По думите ѝ Димитър паднал върху покрива на вътрешния басеин. Там роднините видели голяма локва кръв.

"Колкото и пиян да е бил, няма как да е дезориентиран и да не е знаел къде се намира. Той е здрав, як, бивш спортист, носи на алкохол и на бой", твърди сестрата. Според нея абсурдно е да не си е намерил стаята в хотела.

"Има бели полета, които ни притесняват. Държим органите да си свършат работата и да изяснят истинската причина", казва тя.

Според съдебни медици не са открити следи от насилие по тялото на загиналия. Фермерът имал успешен бизнес. Обработвал между 12 и 14 хил. дка в Поляна и Александрово. Отглеждал жито. Не дължал пари на никого. Имал 29-годишен син от първия брак, 14-годишно момче и момиченце на 7 г.

"На дъщеричката му още не сме казали. Консултираме се с психолог", добави Попова.


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ги крийте.. нека всички ги разберат кои са.... как може толкова лесно да отнемате живот бе еейй... *** ***! Човекът беше от тези с голямо ч! Защо е трябвало да го убивате... ***....
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Убит е... но ще се потули всичко и най вероятно и самоубийство да го изкарат... така действат в нашата майка България.... а тези къде пишат тук че видиш ли било нормално да пиян да не си намери стаята и видиш ли да падне от покрива... 100% сте хора на точно тези които са го прибили и метнали от покрива.... Ако беше толкова нормално това което пишете... на слънчев цряг трябваше всеки ден да мре по един чужденец... шматки.. аз изкам да разбера имената и лицата на тези с които се е бил...
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бели полета има на много места. От академичните среди ще покажат най точно за какво се разбира. Може да се получи бело поле и в институция или в молекула. В космоса са черни дупки.При фермерите е друго?
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Butnal li go e ?? Koi i saschto
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знам пък случа от 20грама ракия. Тупна на земята и едва се свести на сутринта.А нормално си пиеси пие по 200гр.
3
0
 
1
 
! Отговори
Румен преди 3 години
Белите полета са частните земеделски ниви на собственици , на които умишлено не им отпускат кредит и ги мачкат за да им използват земята от арендаторите.. 30 години БСП управлява с.арендатори тези имоти. Държавата помага на кръволоците от БКП. ТАКА КОРУПЦИЯТА В ЗЕМЕДЕЛИЕТО НЕ СПИРА.
2
3
 
10
 
! Отговори
Карлсон преди 3 години
Близките нормално отказват да приемат истината, че се е напил до такава степен да не знае къде се намира. Колко съм ги виждал такива - той нашият е най-хубав, ама какви ги прави без да знаят близките му мале мале ... а те го мислят за читав.
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато човек е прекалил с алкохола, е напълно нормално да не си намери стаята и да хукне да гони дивото. Навремето като студент имах едни приятели, които неочаквано завариха в тяхната стая в общежитията напълно пиян непознат младеж, който объркал блока, етажа и номера едновременно. Друг е въпросът дали полицията пак нещо шикалкави, или просто роднините изпитват хиляди съмнения в нещастието си.