73-годишен шофьор помете дете на тротоара

Инцидентът е станал тази сутрин в Сандански
25 юли 2018 11:15,
25
73-годишен шофьор помете дете на тротоара
Снимка: архив "Булфото"

73-годишен шофьор блъсна с автомобила си 6-годишно дете в Сандански.

Инцидентът е станал около 9 часа днес.

Според първоначалната информация "Фолксваген Поло", управляван от възрастния мъж, от Сандански, се движел по ул. "Александър Буйнов" в града.

Той ударил два паркирани леки автомобила, след което блъснал 6-годишното дете на тротоара, съобщиха от полицията, цитирани от "Фокус".

Детето е транспортирано за оказване на медицинска помощ в ЦСМП - Сандански с фрактура на бедро и травми на главата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЧакай бе, не е починало детето.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Детенцето си е играело пред къщи и е пометено. Няма къде да играят децата ни на воля, както ние го правехме преди години. Жалко за малката душичка! Мир на душата й!
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
18 съм ги минал и съм сигурен че имам повече километри на зад от колкото ти си карал напред.Абе пикльo, на осемнадесет караш подарена кола и току що си си купил книжка! Вие знаете не да карате, а само да се келешлеете с дрифтове и гонки. За вас пътните знаци са украшения на пътя! Айде бегай да лaпaш беберона!
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде да видим каква част от катастрофите става с шофьори под 30 години. Трябва ли да направим възрастта след която да имаш право да шофираш 30 години.
13
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 13 az18 съм ги минал и съм сигурен че имам повече километри на зад от колкото ти си карал напред.
12
1
 
6
 
! Отговори
До 13 az преди 5 години
Ти имаш ли 18 години? Като гледам как си вярваш на това, което си написал, май нямаш 18.
11
6
 
12
 
! Отговори
az преди 5 години
До Анонимен 11Мани тая ПО ВЪЗРАСТНИЯ, този на 73 ни чува ни вижда ни реакции има а дали не е изплискал и легена хептем не се знае. Колкото и да е в кондиция човека на 73 години си е възраст и е редно да се определи след няква възраст да минават на курс да се определи колко е годен
10
6
 
9
 
! Отговори
Даааа преди 5 години
Този "млад" шофьор има рефлекс като на у мрела мачка опашката.
9
4
 
14
 
! Отговори
До 8 преди 5 години
По-възрастен шофьор по-опасен от младите няма, освен ако и на младини не си е бил същият.
8
4
 
16
 
! Отговори
До 8 преди 5 години
То голяма част от младите шофьори никакви рефлекси нямат - липсва им опит, а и всичко друго гледат, само не и пътя. Важното е да надуят мусиката на макс, да си сложат лакътя на прозореца и т.н.
7
5
 
22
 
! Отговори
Дървен философ преди 5 години
Дрогирани, пияни, без опит, без книжка с безкрайно мнооого адреналин ...са 100 пъти по-опасни от дисциплиниран, водач с опит, та било то и възрастен, а инфаркти и инсулти могат да ви се случат навсякъде, по всяко време и на всякакава възраст, даже и под 40г. Никой не е застрахован! Искате 100% сигурност в живота...няма как да стане , щото може и на комшийката саксията от 3-тия етаж да ви падне на главата или...мъжът и да се прибере по-рано..;-) Затова...УМНАТА! Е, ако не умната...РУСАТА!
6
3
 
33
 
! Отговори
Сократис преди 5 години
Ако причината беше във възрастта, то нямаше да четем всеки ден за млади убийци по пътищата а само за стари...На стотици случаи-един, се приравнява към случайността и не е основание за изводи.Ако някой тук, се е сетил да дразни с първобитни разсъждения, то нека да покаже какво е писал на родителите си и те ще му отговорят както трябва.Този човек със сигурност повече няма да шофира, за разлика от младите, които ще продължат да шофират пияни, дрогирани, нагло и безцеремонно
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Странно, обикновено младежи под 25 години помитат хора по улиците и правят жестоки катастрофи. Рядкост е човек на 70 години да направи кататрофа, а такива шофьори има много.
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тази улица не можеш да караш бързо и най-верочтно човекът е карак с 20-30 км/час. Може да е получил инфаркт или инсулт, а това може да се случи на всеки. 73 години не са много, както си мислят младежите с мляко около устата. Всеки шофьор сам си преценява дали може да шофира или не. Някои не трябва и да започват да шофират, други на 30 години може да се откажат или на 40, 50, 60, 70, 80, 90 години или никога да не спрат да шофират. Всеки човек е различен. Имам съсед на 84, който всеки ден шофи
3
8
 
20
 
! Отговори
82 годишен преди 5 години
Имам книжка от 60 години,но до сега нямам нарушение!
2
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемът не е точно и само във възрастта. Човек и на 80 може да е по-добър шофьор от редица други по-млади. Такива поразии правят и далеч не много възрастни автопилоти. Но трябва да се изисква след определена възраст преминаване през медицински преглед - зрение, слух, реакции, когнитивни процеси /възприятие, усещане, мислене/, невротични и психични заболявания.
1
26
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
О боже, 73 годишен шофира кола. Както има минималма вързраст за законно шофиране, така трябва да има и максимална.