Фермерите vs. институциите заради чумата - без решение в Болярово

Не е ясно дали ще бъдат взети втори проби от стадото на Ани и Тодор
Обновена: 25 юли 2018 20:32 | 25 юли 2018 20:31,
29

Няма развръзката на кризата в Болярово заради чумата по животните там. Това стана ясно след днешното заседание на Областния кризисен щаб.

Разговорът между властта и фермерите протече без присъствието на медиите и с размяна на обиди. Не е ясно и дали ще бъдат взети втори проби от стадото на Ани и Тодор, които отказват да пуснат ветеринарите, преди да видят резултатите от първите проби, предава Bulgaria ON AIR.

Дотогава и съдбата на животните в тяхното стадо остава неясна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
С.В. преди 5 години
И къдеде потри тая чума по овцете. Къде са пробите с положителен резултат. Какво ще ограничават,като хората ислат едно единствено нещо - да видят пробите. Но " годподата специалисти" де правят на ударени. Дали не са оглушали от чумата?*** и упорити, неотговарят на въпросите. Колко ли овчици и козички са отишли у тях /може би ще ги лекуват"? Да им приседне всичко което ядат. Никъде ,поне аз не прочетох какви обезщетения получиха хората за избитите ди животни. Има ли изобщо информа ция по въпроса
26
0
 
3
 
! Отговори
Кина преди 5 години
Отвличане на вниманието и ... повече място за нашествениците, които Германия ни натриса, финансовото обезпечение се знае къде ще иде ...
25
0
 
0
 
! Отговори
С.В. преди 5 години
Д.Илиев е на отвратителното същество. Познавам го лично. Топ 3 в Европа? Вие добре ли сте. Сигурно сте от неговите ***. Тази агенция е абсолютно във вреда и на хора и на животни. Тотални некадърници, корумпирани,само им плащаме яки заплати. Докато е директор тоя алкохолик нещата ще ставст все по зле. Абсолютно нарушаване на законите. Сега чакайте да видите какво ще стане със св.инете. Уж ограда строят да не влизат чужди,а в същото време разрешават лова им. Безумни ***.
24
1
 
7
 
! Отговори
нататъкси преди 5 години
А колко болести се навъдиха, кучешка тения, туберкулоза, в съседни държави е пълно и с бруцелоза, всичко това те прави инвалид, тотал щета!, антракс се появява. Но пък сме хуманни и силни, лапайки поредната пържола. Слагайте минуси, ще ви е лек съня :) но на някой деца вече не е! :(
23
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Директора на БАБХ е в топ 3 на Европа. Преди години българския ветеринарен опит е бил в западните учебници, просто географски е сложно място. Но на хората им е лесно да критикуват, дори понякога не разбират какво критикуват.
22
3
 
8
 
! Отговори
антон преди 5 години
в БАБХ СОФИЯ работят пенсионери и техните синове и дъщери.топло гнездо на пъпа на СОфия .ПО стаите няма места за всички и се редуват да ходят на работа.заплатите са от 1500 нагоре.пълно е с неквалифицирани и пълни неграмотници.
21
2
 
11
 
! Отговори
иво преди 5 години
какви втори проби?няма ги протоколите от първите проби! това е лъжа и измама.!
20
2
 
11
 
! Отговори
запознат преди 5 години
директора на БАБХ е сват на Лора Видинлиева затова не го махат от Герб.работи 10 години вече след пенсионна възраст егати ценния кадър.голям спец.
19
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хм, то на някой фермери са едни фермери, гледат животните в мизерия, чат пат наливат антибиотици, които са най-ефтини, продават мляко с какви ли не работи вътре. И народа се кефи. Ами ако беше болест предаваща се на хората? Всъщност, всеки отговаря за думите и делата си.
18
2
 
21
 
! Отговори
ЦОЛЕ преди 5 години
ДБРЕ ДЕ КАТО СА ЧУМАВИ ЩО НЕ УМИРАТ
17
2
 
17
 
! Отговори
Тъжно, но факт преди 5 години
Интелектуалният капацитет на герберунделите стига само до там да рушат съдзаденото от други. Но и нашият капацитет не е по-голям, щом ги избираме и търпим.
16
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кравата Пенка беше поводът европейските ветеринарни институции да се замислят какви наредби повръщат.
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Полша има чу.*** по сви.нете и фермери са организирали национален протест срещу подхода на правителството за преодоляване на заразата. Протестират срещу масовото избиване и във ферми, където няма зараза, само защото е в радиус 3 км, защото при неспазване на правилата от страна на фермерите санкциите са високи, а от страна на държавните органи - не може да се противодейства.
14
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По времето на соца. Нямаше тоалетна хартия банани , но си навирахве с връзки около веригден с връзки агтешко. Тогава корупция и далавера незнаехме какво е, но си търсехме връзки.Най лошата приказка бе." да ти умре връзката"
13
1
 
15
 
! Отговори
Тролове преди 5 години
Всички вие теолове герберски, всяка стотинка взета от герберската мафия ще дадете за церове и свещи! Ще ви изпепели Нашият Господ! Вече започна!
12
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има протести на фермери в Полша срещу убиването на здрави животни. Нашите централни медии да са споменали?
11
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви фермери са тия без регистрирани животни, без опит в отглеждане. Размножават безотговорно болни животни. Нямат и дехника транспорт.
10
1
 
26
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Ако имаше болно животно, отдавна да беше умряло цялото стадо.
9
1
 
20
 
! Отговори
Бойко и сие преди 5 години
Не може да градите щастние на нашето нещастие! Възмездието от НЕБЕТО започна! Само гледайте! От този миг вас ви няма!
8
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес бг, та фермерите с кого са се срещали?! С институции?! Къде намерихте институции в България?! Какви сънища бълнувате?! Калкьори!