Масово отровени домашни и бездомни кучета в Сопот

Зоополицията в града издирва извършителя
Обновена: 28 юли 2018 16:40 | 28 юли 2018 16:20,
65

Масови случаи на отровени кучета шокираха жителите на Сопот. Само за последната седмица 10 домашни и бездомни четириноги са изгубили живота си заради консумация на подхвърлена отрова. Зоополицията в града издирва извършителя, информира Bulgaria ON AIR

Собствениците на домашни кучета са подали сигнал в полицията за отровата в междублоковите пространства. 

Районната прокуратура в Карлово започна разследване. Със случая се занимава и Зоополиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
2
 
! Отговори
някой си преди 5 години
А децата всеки е длъжен да наблюдава,никой няма да му върши работата.Така и децата няма да постардат.Иначе става подбор,за който е виновен самият родител.Впрочем за всичко е виновен,включително и когато не го научи да пресича улицата.
49
0
 
5
 
! Отговори
някой си преди 5 години
Не се знае кой е и няма да се знае.Тези *** са дошли точно от кучелюбителите,не от хора без куче.За жалост се тровят и добри животни,но така е,след като и агресивните ги признават за ''душички''.Кучелюбителите си вземат куче,което вдига шум 24 часа и хората не могат да спят.С това никой не се съобразява,а после се реве.Да спазват тишина,да чистят след тях.Нито кучетата,нито котките харесвам,нито хората и не съм длъжен.Лошото е,че след отровата ще пострадат ценни животни от дивата природа.
48
0
 
2
 
! Отговори
Мамин Божко преди 5 години
Тъй като Иван Атанасов комшията на г-н бившият кмет на Сопот е ходил по затворите може да обясни на г-н Личев, че и там е за хора, при Бай Ставри, строг, но справедлив...
47
0
 
9
 
! Отговори
Сопотненец преди 5 години
Точно така съгласен съм с Мамин Божко...кмет фалирал община, няма право да се кандидатира пак...Ако има някаква останала съвест в г-н Личев, сам трябва да си оттегли кандидатурата за кмет, ако не го направи, ще го намразят още повече гражданите на Сопот. Аз също бих дял някой лев да му съберем за лекар...
46
0
 
9
 
! Отговори
Мамин Божко преди 5 години
Всички знаят кой е извършителят, казва се Веселин Личев. Същият се опитва да прави всякакви глупости и да обвинява постоянно неговите опоненти, сегашните управляващи. Много му се иска да стане и кмет отново догодина, но сопотненци трябва ясно да му покажат, че кмет фалирал една община няма право да бъде повече никога кмет. За това и предлагам да направим една фондация и да му съберем пари да се лекува, дано да му помогнат докторите.
45
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изверг,Бог ще му прати възмездие да бъде сигурен.
44
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изверг,Бог ще му прати възмездие да бъде сигурен.
43
2
 
13
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
Що е то домашен любимец? Куче, котка, агне, прасе, заек и т.н. Как така ако домашен любимец е агне, по Великден може да си посрещнеш празника, а с куче не може. С лично отгледано куче. И двете са домашни животни. Измислиха закон, ако убиеш куче влизаш в затвора, ако е агне - нищо. Това нещо се нарича лицемерие. Сега за кучетата. Кучето е звяр, но ОДОМАШЕН. Без стопанин е звяр и няма място в населени места. Властта е длъжна да прибира и обезопасява. От какво се оплакват природозащитниците.
42
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В САЩ НЯМАТ ПРОБЛЕМ С БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА ЩОТО ГИ ПРИБИРАТ И АКО НЕ ГИ ПОТЪРСИ НИКОЙ ЗА МЕСЕЦ ИЛИ ОСИНОВИ ЕДНА ИНЖЕКЦИЯ И ЗАСПИВАТ НАВЕКИ!А ТУК НИЩО! УЖ ГИ КАСТРИРАЛИ ДРЪНЦИ!!! ДА ГИ ВЪРНАТ НА УЛИЦА БЕЗ НАМОРНИК ОБЩИНАТА Е ЗА СЪДЕНЕ!СОБСТВЕНИЦИТЕ ЕДНИ ЗАКОНИ А ЗА ОБЩИНАТА НЯМА ЗАКОНИ!+
41
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИМА ДОБРИ КУЧЕТА БЕЗДОМНИ!НО ИМА И ОПАСНИ ЗЛИ БЕЗДОМНИ КУЧЕТА КОИТО Е ДЪЛГ НА ВСЕКИ ОТ НАС ДА СЕ СПРАВИ С ПРОБЛЕМА!ОКОЛО НАШИЯ БЛОК В РАДИУС 100-200 МЕТРА ЗЛИ БЕЗДОМНИ КУЧЕТА НЯМА ЩОТО АКО ИМАШЕ ЛИЧНО ДА СЪМ ИМ КУПИЛ ОТРОВА ЗА МИШКИ!
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Дядо ХюВ Сопот няма нахапани деца.Има напълно откачили същетва, които държат да се именуват хора.Само като видите, какви етюди играят сопотските промитаци, като ме срещнат на улицата!Някой се е изкодошил да приказва глупости по мой адрес и добитъка го е страх.Напълно реална е опасността на тия дето гадят да им се връща.После ревЪт.
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-после да го огласите!Редовно се правят такива акции. От години!Отдавна приканвам - "Елате ни вижте!"Увредени и промити.Някой да ме опровергаееее?
38
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тия които ми ревете за бездомните помия.ри да ви умрат децата от на хапване на такива кучета дано.
37
15
 
9
 
! Отговори
Пожелание преди 5 години
На този дето ги е отровил да му се връща!
36
4
 
18
 
! Отговори
Дядо Хю преди 5 години
Ауу,шокирани били!А,десетките нахапани от кучета деца?Техните родители не са ли шокирани?
35
2
 
7
 
! Отговори
мухахахах преди 5 години
До привет от ГерманияТрътло ти нали живя 5 месеца в Германия дошла си акъл да раздаваш. Пиши за кучетата във Враца. Нали ти ги храниш.
34
4
 
21
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Тоя да мине и към София. Ще му платиме пътните :-)
33
8
 
12
 
! Отговори
Чочо падарина преди 5 години
Като не си хранят кучетата, нека да ***. Ако едно куче е сито, никога няма да посегне на храна навън.
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучета и котки може ,а прасета не може.
31
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И сега зоополицияна като се разтича по територията. Няма да видим куче без стопанин.