Убиецът от Благоевград хвърлял бомба в дома на бивша

Заради този случай Соколето бил съден, но не лежал в затвора
Обновена: 29 юли 2018 07:26 | 28 юли 2018 22:26,
82
Убиецът от Благоевград хвърлял бомба в дома на бивша
Снимка: Facebook

"След дъжд - качулка". Така жителите на родното село на Соколето - Бело поле, което е само на 5 км от Благоевград, коментираха драмата с техния съселянин Радослав Стипцаров, който миналата нощ застреля майката на последната пребита от него жена. Вчера около обед, обграден от барети в къща в близкото село Бараково, той се гръмна с двуцевна пушка.

Още по темата
Когато преди няколко години жената, с която е живял тогава и му родила син Николай решила да го напусне най-после след серия побоища и издевателства, той взривил бомба самоделка на терасата на апартамента ѝ в благоевградски квартал. Само случайността помогнала, за да няма пострадали в апартамента и съседи. Заради това Соколето беше осъден, но не лежа в затвора, твърдят негови съседи в Бело поле. Те коментират и съжителството му с друга от приятелките му – Гергана, която той системно тероризирал и накрая изнасилил.

"Не знаем на кого се е метнал. Брат му Иво е тих и скромен, той ходи сезонно на работа в Словакия. Не иска да контактува с него. Майка им Ваня също е много възпитана и трудолюбива жена, на 61 години е, но още работи като шивачка. Радослав идваше от време на време да вижда сина си, който е вече на 10 години и го гледа майка им. Може да се е метнал на баща си, той ги изостави още като бяха съвсем малки", предполагат белополчани, цитирани от "Монитор". 

Те допълниха, че Радослав не е прекалявал с алкохола, но по мнение на хората е употребявал наркотични вещества.

Последната снимка на Соколето в социалните мрежи е от 16 юли, когато се е снимал в басейн. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е продукт на БГ демокрацията ...! Батки ,силиконки , джуки ала Джоли...😁
39
3
 
4
 
! Отговори
Дядо Хю преди 5 години
90% от коментарите, от три думи - две правописни грешки...И при троловете се забелязва остра липса на кадри.
38
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не хваля САЩ, но там, за взривни устройства, се дават по 20 години ...
37
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХвърлИЛ, а не хвърлЯЛ. Оправете си заглавието!
36
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** за такива само разтрел без милост
35
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правосъдието идва не от съда а ит двуцевната пушка.
34
7
 
12
 
! Отговори
Име преди 5 години
за мен е по-интересно да знам, как денонощната турска, неграмотна цензура на медиапул събра 11 минуса на коментара ми за нея. да не е нещо като софтуера на фолксваген за чистия дизел и статиите на дойче веле за чистата истина. ааахахааа
33
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Само питамМомите явно харесват такива.А не някой работар, дето ходи с тролей или велосипед на работа...
32
4
 
32
 
! Отговори
Христо преди 5 години
Ако беше обесен при някое от предишните му психопатски зверства,сега жениците щяха да са си живи и здрави.А е толкова лесно-нужно е само БЕСИЛО...
31
5
 
32
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
С какъв акъл дъщерята на убитата се е хванала с този? Нима само тя не е знаела, че е блудствал с малолетна, хвърлил бомба по бивша, която е майка на детето му, изнасилил брутално с дидло друга бивша, та чак избягала в чужбина и накрая пребива последната и убива майка й. Или пък е имал пари и подробностите не са важни ?
30
3
 
16
 
! Отговори
Мо-не преди 5 години
46), търсите под вола теле, кой мъж, кой жена?Защо мъжете бият, само жените си?, харесват Ники ли беше Минаш, защо се тъпчат с изкуствени протеини, а ако се стигне до бой за чест бягат?
29
3
 
2
 
! Отговори
Мо-не преди 5 години
V, като ведета, задаваш риторични въпроси, Колкото до името му, дами и гуспуда, персонално ми е все оногова?И животно го"съдят" според деянита Мууу
28
4
 
15
 
! Отговори
армениския поп преди 5 години
много важна информация. блгдр, че ни заливате с простотия. а каква е била любимата напитка на "сукалчето" питам, защото сте забравили да ни кажете!
27
9
 
7
 
! Отговори
Адам Смит преди 5 години
Не ми се мисли какво щяха да коментират панелите ако този се казваше Ахмед Ал Аид...
26
1
 
44
 
! Отговори
V преди 5 години
А тоя бомбаджия и терорист защо е бил насвобода? А съдията който го е пуснал да убива още ли ще е съдия? Истинския убиец е судията пуснал терорист бомбаджия на свобода но никой няма да го уволни и всичко това ще се повтая.
25
0
 
15
 
! Отговори
Рекс Тилърсън преди 5 години
bluesky1 32. Връзки, контакти... А и не е толкова трудно да се закупи газов пистолет който след това да се модифицира на боен. Бил е рецидивист. Един човек става истински (завършен) престъпник когато влезе в затвора. Затвора има възпитателна цел (уж, ама на най). Точно там се срещаш с най- закоравелите престъпници и съответно си създаваш запознанства и съответно обменяш опит с тях. Както казваше Ванко 1.В панделката ако си платиш и атомна бомба ще ти внесат. Мисля, че ме разбираш за какво говоря
24
0
 
32
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
А как и откъде този рецидивист и познайник на полицията има оръжие?
23
1
 
9
 
! Отговори
Мо-не преди 5 години
Модерно е да си силикон, затова и пушката му е засекла преди да се самоубие с палец на крака и може би са му помогнали, за 600лв.? Искат се умения не само за изнасилване и тормоз. Да почива в собсвения си Ад!
22
1
 
35
 
! Отговори
Рекс Тилърсън преди 5 години
Има една приказка която много уважавам: "Майката природа е силна защото се ЧИСТИ от мръсотиите"Жени които се хващат мъже обикновено са прости и ограничени. Точно като него. Вие какво искате? *** с ***, ограничен с ограничен се събират. Ще се хване ли такава жена с ядрен физики примерно? Никога. Защо? Защото ядрения физик се предполага, че е умен и интелигентен човек, и не би се занимавал въобще. Ще върже ли умна и интелигентна жена на такъв бокл.ук?Тя също иска умен човек до себе си!
21
0
 
12
 
! Отговори
до20 преди 5 години
споко пез с качулките не са на 600 лева, кажи ми как се самоубиваш с три патрона....ако ще и с половин да се е утрепал , един пара.зит по малко....