Три дни без следа! 14-годишен бяга системно от Дом

Родителите му живеят в София, но не са го посещавали в Добрич
31 юли 2018 20:14, Екип на Bulgaria On Air
8

Трети ден без следа от 14-годишно момче от приемен дом в Добрич. Момчето е в неизвестност от събота, а полицията в града го издирва.

Момчето не изчезва за първи път. То е настането в Дома за медико-социални грижи за деца от една година. За това време е бягал поне 4 пъти.

Той пристигнал в Добрич от друг дом в София. Родителите на момчето живеят в столицата, но никога не са посещавали сина си. Засега от 14-годишното момче няма и следа.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Какъв дом бе?то си е чиста мазохизъм.От хубавото никой не бяга.Леки крадат храна,възпитатели обиждат и закачат момичета,извращения и непукизъм,кражби,кражби.В дом занеси дарения половината откраднал персонала.Виждала съм Как обират хубавите дрешки за децата си и бутат ***.Храната се краде,дават по малко да си носят в къщи.59
7
1
 
1
 
! Отговори
Шопе преди 5 години
До Шопоади да си с главна буква защото не само си наименование ами си цело събитиеПрав си само за изразът наименованието "Дом за деца", но когато никъде в заглавието преди това не е казано Дом за деца, иплеснеш думата Дом-и то накрая това вече е извън границите на Шополукътъ. и по натаътка в изреченията ако само пишеш дом, домът, домовете за деца и юноши... главната буква е грешкалъжурята са толкова грамотни колко могът. те повече от това немогът.та ето ти за това примерът с ПУЦ неработи
6
1
 
1
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
До *** джурналяЗащото всяко заглавие и наименование започва с главна буква,те затова !!! ПУЦ,ПУЦ...
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Затова хората предлагат дави спрат помощите. Когато трябва сам да си изкарваш хляба и сам да си храниш безбройната челяд, ще те питам какво кога ще започнеш да рендосваш!
4
1
 
1
 
! Отговори
дрис джурналя преди 5 години
Какво е това "Дом"? Защо е с главна буква негрaмотници?
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не му е лесно на детето! При живи родители да си отхвърлен. Това е ужасно. Мъчно ми е за изоставените деца.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Черен гологан не се губи.
1
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами 14 годишният като му се прииска женска отива да си търси. На неговите години по три пъти в седмицата съм рендосвал сли-ви. На тази възраст е наи сладко рендосването и сливките са наи сладки.