Мъж изгони жена си, взе й детето, удариха полицай...

На помощ му дошли 8 души, въоръжени с брадви и улуци
2 авг 2018 16:00,
61
Мъж изгони жена си, взе й детето, удариха полицай...
Снимка: Bulfoto, архив

20-годишна жена съобщила снощи в полицията, че съпругът й и баща му са я изгонили от палатката, в която живее, и я заплашили, че ще вземат детето й.

Изпратеният веднага на място автопатрул от МВР-Хасково установил двама мъже на 28 и 54 години.

Мъжете продължили да заплашват жената дори в присъствието на полицаите и отказали да й върнат детето.

Униформените предупредили агресорите и ги поканили в РПУ-то за изясняване на случая. В този момент с два леки автомобила пристигнали още осем души с брадви и улуци и нападнали служителите на реда.

Един от тях ударил с юмрук полицай по главата, на когото по-късно е оказана полицейска помощ. Униформеният е с лека телесна повреда.

Служителите на реда произвели предупредителни изстрели във въздуха, за да овладеят създалата се суматоха и да предотвратят последващо нападение на развилнелите се мъже.

По случая е образувано бързо производство. Задържаните са петима, издирват се още трима, участвали в мелето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
Ромите започнаха да си мерят силите с полицията. Очаквано. А какво ли ще бъде след 2 поколения. Лошо.
46
0
 
16
 
! Отговори
Йово преди 5 години
Защо в САЩ не скачат срещу полицаите? Ще ви отговоря:Защото там се стреля на месо.
45
0
 
11
 
! Отговори
X преди 5 години
Щом полицията е позволила да ги бият , това не е полиция! И народа чака от такива да ги пази от бандити? Пак идва хайдушкото време - око за око, зъб за зъб!!!
44
1
 
6
 
! Отговори
Медик преди 5 години
До АнонименПолицейска помощ е да го бият до де има средна телесна, да може вземе отпуск.
43
1
 
0
 
! Отговори
Ми преди 5 години
До Полюционер: Защото, презрватив, уста в уста не е измислен (ако въобще използват) 46) на кекс ли са поканени ?Родната Полиция ви пази;)!?
42
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Униформените предупредили агресорите и ги поканили в РПУ-то за изясняване на случая.Това им е грешката, такива не се канят.Тя и Меркел покани лежанци, пък сега се чуди какво да ги прави.
41
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицаят получил ПОЛИЦЕЙСКА помощ?!? Лятната жега убива мозъчни клетки. Познато.
40
0
 
1
 
! Отговори
Ми преди 5 години
Лапсус , пък ти!,То и без това е палаткажийска история, в която Полицията е губеща, не смят да се съблекат по бански, да не би да ги снимат папараци по телеса...Извинете, обидените?;)
39
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе вие чете ли си статийте като ги пишете "полицейска помощ" , а не е ли медицинска помощ а?
38
0
 
13
 
! Отговори
д-р Исня преди 5 години
"са я изгонили от палатката, в която живее"Тя не може ли да си вдигне собствена палатка? 2 километра ходене по улиците и ще събере материал за двуетажна! Може да им отмъкне и колата. Двигателят е на фураж и пали лесно. *** ***! У съседния град ще натресеш още 10 за 5 години. Рипай и викай дии, па тия прошляци да го кърмат или да го пускат да проси.
37
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия *** ако са тук в Букурещ, ги пиши половината умрели при опит за убийство на полицай, другата половина, пребита почти до смърт. Щяха демократично да изпитат последиците от незаконните си действия.
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма проблем, да ги бият, нали за това са полицаи, да ги бият, да им раздадат и пистолети с капси и без това с тези стоп патрони, ефекта е същия. Но така е в, има си евродирективи, с престъпниците трябва да се държи добре, като кралски особи, да ги предразположим, да им поогнем, да сме солидарни, да им се молим и т.н. - вижда се модела работи безотказно.
35
0
 
15
 
! Отговори
проф. Ан преди 5 години
Иж как модерно написана статията. По Истанбулската конвенция. Един път не казаха........ Само агресори, души и мъже. Единствено не разбрах в какво се състои тази "... полицейска помощ."
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами с брадви и улуци, с тояги и кирки! Вие да не би да искате да тръгват с картечница и джихадистки пояс!!!??? Малко темпераментни са хората, но бързо им минава и доброволно постъпват в гарнизонния арест!
33
0
 
11
 
! Отговори
Такива с брадви, улу преди 5 години
улуци, ножове, ЕРАБОТЕЩИ, само чудещи се КОГо да набият, КОГО да убият, КАКВО да ОТКРАДНАТ< да бъдат застрелвани при самозащита; ПОЛЗА от тях няма, само БЕЗМЕРНА ВРЕДА за РБЪЛГАРИЯ и ..НЕДАЙ, БОЖЕ< ако имат деца- стават същите като родителите- престъпници.Крайно време е ВАЗЕКТОМИЯ за такива НЕНУЖНИ Хора.Като не могат да бъдат убити. И НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ за хора,живеещи като в КАТУН< неспазващи законите.Проучете как е в Италия. Който се държи като животно,има права' колкото животно( не бясно: ин
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако бяха българи щяха да помагат на полицията да натиснат човека или да хихикат зловещо и ехидно зад пердето на третия етаж в бърлогата си!
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами освен "браво" да им кажем на ромите, не виждам какво друго!То не стига че държава няма, ами и ако се оплачеш от ромския терор в някой форум, излизаш ти виновен, а насилниците - добри и невинни.
30
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БГ-армия отдавна няма!БГ-полиция няма правомощия и полицаите ни са с вързани ръце пред мафиотите!Случайно ли?Не мисля!!!
29
7
 
9
 
! Отговори
Този електорат преди 5 години
е на БСП: има и разкрит и човек от парламентарната група на БСП, но не четете и НАИЗУСТ говорите за ГЕРБ и любимото ви обидно "Боко".А вие? Какво представлявате.Знаете.
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Особености на етноса...................особено след пиянски запой!!!