Лошото време удря туризма ни: Руснаците в Турция, българите в Гърция

Почиващите идвали най-вече за уикендите
193

Туристическият сезон ще бъде слаб заради дъждовете, опасяват се заети в сектора на юг от Бургас.

Хората с бизнес по морето коментират, че постоянният турист липсва, а почиващите идват основно през уикенда.

"Руснаците им направиха безплатни визи и са в Турция, българите са в Гърция, няма кого да чакаме", коментират хотелиери.

Липсата на български туристи обаче се компенсира от туристи от Западна Европа, които така или иначе имат резервации, предаде Bulgaria ON AIR.

През август се очакват близо 2 млн. туристи по родното Черноморие, а надеждите са за хубаво време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
12
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 5 години
Мда... Таз година сезонът се падна в сряда. ама е кратък - само до обяд.Миналата година беше по-добре - беше четвъртък и беше цял ден.Догодина - няма да има сезон - Само WC ще отиде на дискотека веднъж. А бойкоборисов ще е в ЮАР.
16
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И в Несебър не можеш да се разминеш от хора - чува се предимно полска и чешка реч, също немска, английска, унгарска... Самолетите кацат един след друг в Бургас. А времето е прекрасно.
15
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е от времето, ами е от бетона и мутрите.
14
4
 
47
 
! Отговори
. преди 5 години
И още нещо - преди постоянно се говореше, че най-добрите клиенти били руснаците, британците, не знам си кои. И се казваше: "Ами, като не искат на нашето море българите, да си ходят, където поискат. Не сме умряли за тях!" Да, ама се оказа, че най-добрите клиенти са българите. И какво правим сега? Ревем, че почиват другаде, а? Рядка глупост.
13
5
 
58
 
! Отговори
Другата гледна точка преди 5 години
Българите пътуват в Гърция и Турция не заради лошото време тук, а заради лошото обслужване, надутите цени, малките порции и мутрите по Бетономорието!
12
3
 
7
 
! Отговори
Шумомери симеонов преди 5 години
Важното е да е тихо, за да се чува как мими с катетъра се отчита на началника.
11
5
 
35
 
! Отговори
Добра новина?! преди 5 години
Мутротуризма на *** ще западне, същото ще се случи и по зимните курорти - никой не обича мутроландия!
10
2
 
41
 
! Отговори
не на нас тия преди 5 години
Времето в страната и времето по крайбрежието са две абсолютно различни Бири ! Ако има някакъв спад в туризма ,по никакъв начин не се дължи на времето а САМО И ЕДИНСТВЕНО НА КАЧЕСТВОТО И ЦЕНАТА НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПРОДУКТ!
9
5
 
48
 
! Отговори
. преди 5 години
Тези новини ги пишат хора, които търсят оправдание за поредния по-слаб от предишния сезон. Само че времето не е причина, причина са грозните хотели, липсата на каквато и да е визия в курортите, неестествените цени и безобразното обслужване. После що всички били в Гърция, Турция, Хърватия и Черна гора... Продължавайте да се заблуждавате, хотелиери.
8
5
 
36
 
! Отговори
Хммм преди 5 години
Ами нали ви беше много смешно че вече имат резервации и сте ги излъгали тази година. После се цупите когато българите от чужбина ви кажат че само крайно проститe и селските хитреци са останали в България. То братче няма мозък в кoфата за няколко хода напред. Че догодина никой няма да дойде и ще яде цяла година ябълки. Не глави ами зелки имате болшинството там.
7
9
 
60
 
! Отговори
Не е времето преди 5 години
Високите цени, несъответстващи на стоките и безобразно ниското качество на услугите, съчетани с мръсотията, която залива България, презастрояването на курортите, ниският контрол върху качеството на храните и напитките и безобразното безхаберие на централната и местна власт по отношение на организацията в курортите са истинския проблем. Допускането на английски туристи също отблъсква. Не знам защо тях никой по света не ги желае, а ние им се радваме!? И в Гърция имаше наводнение.
6
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фалшиви новини !
5
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До dmxЗа какъв лъст говори онази КАБИЛА - Ангелакова?
4
6
 
40
 
! Отговори
dmx преди 5 години
Морският ни туризъм има перспективи откъм хора живеещи в малък град, които са склонни да приемат получилата се естетика и смятат, че презастрояването е белег за развитие. София я губите, уважаеми, тук бетон си имаме. Успех, независимо от всичко.
3
7
 
45
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Лошото време удря туризма ни: Руснаците в Турция, българите в Гърция.....................С една дума молдовските и украинските сервитьори няма да получат и обещаните 500 лв. заплата от българските си работодатели ! Големи късметлии са тези български работодатели бе , винаги се намират балъци които да излъжат !
2
6
 
48
 
! Отговори
Хах преди 5 години
7 дни бях на Созопол от 21 до 28 и само един път заваля силен дъжд за около 30 минути. През другото време си имаше слънце, водата беше супер и на плажа не можеш да си намериш място. Вечерта по улицата не можеш да се разминеш от хора.Аман от евтини лъжливи партенки.
1
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 10 дни съм на нашето море и е адски топло и не е валяло. Не знам кой пише тези новини.