Без голи на пясъка: Бургас си остана без нудистки плаж

1600 подписа събра инициативата, искаща забрана на нудистите
5 авг 2018 16:20,
99


Бургас няма да има плаж за нудисти. Местните управници отхвърлиха предложението на общинския съветник Живко Табаков за обособяването на специална зона за любителите на голото плажуване. Внесената от него докладна беше провокирана от гражданската инициатива "Не на голите на плажа" и събраните подписи.

Нели Тончева е инициатор на подписката, с която се искаше забрана на голите тела на градския плаж. За месец са събрани над 1600 подписа и тя вече е входирана в местния парламент, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

От гражданската инициатива настояват да се промени общинската наредба за обществения ред и да се глобяват летовниците без бански. Подписката е била подкрепена и от много чужденци.

След като Бургас скочи срещу голите на плажа, общинският съветник Живко Табаков предложи в морския град да се обособи първият нудистки плаж в страната, в една от неохраняемите ивици до града.

Идеята бе посрещната с одобрение от жителите на Бургас. Предложението обаче беше отхвърлено от местния парламент, въпреки че много негови колеги си спомниха 80-те години, когато в Бургас е имало "Евин" и "Адамов" плаж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
2
 
! Отговори
Масажиста преди 5 години
Ами ако не знаете да ви кажа коя е *** Тончева...и защо се води тази *** кампания за голите на плажа в Бургас.Това е жената на Протестанския пастор Живко Тончев...от протестантския молитвен дом до Пожарната в Бургас.Всичко е разлайване на кучета..пари..увреждане имиджа на Бургас.Няма плажове по света на които да няма гол народ....обиколил съм повече от половината земя....само тук има забранителни изцепки от *** индивиди.Никой на никого не пречи на плажа.
92
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До Евин-Адамов плаж?"..или защото жените искат първо да получат тен, а после да тръгнат по презрамки и блузи с гол гръб и да не са "шарени"...".......................................................................Спокойно можеш да си свалиш презрамките на сутиена и няма да имаш проблем с "показването" на нашарени места. А от триъгълничето на долнище на бански, не виждам какво ще показваш, там, че да се забележи разлика в тена. Ай, моля, без пилешки философии.
91
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На евиния плаж дупките в стената бяха колкото да погледнеш. На адамовия бяха по 1 педя в диаметър ;)))
90
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Бургаския Окръжен Комитет на Партията е готов да го отмени, при условие че Бойко Борисоф с Цецо, че и понякога и Станишката не идват на плажа, защото това предизвиква навалица от екипи на европейски телевизии, а това режи доходите от туризма! Другари, да не се отвличаме с тези спуснати от Класовия Враг масали, докато изсраел е подложен на блокада от ПЛО! Не са яли свинско от цяла седмица, ходят голи от мизерия!
89
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Срам за вас бургаслии. Варна винаги е била и ще бъде Морския град. Морската столица.
88
2
 
2
 
! Отговори
До Евин-Адамов плаж? преди 5 години
Хората ходят на такива плажове за да се пекат, а не за да гледат публиката наоколо.Воайорството е наказуемо, не знаеш ли?Има огромна разлика между нудизма (той е цяла идеология) и хората, които ползват Евин или Адамов плаж.На Евин или Адамов плаж се ходи или по здравословни причини, или защото жените искат първо да получат тен, а после да тръгнат по презрамки и блузи с гол гръб и да не са "шарени".Внимавай нудистите да не те усетят, че си при тях, за да "гледаш"! Ще те напердашат.
87
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕЙ паради може ! Нудизъм НЕ !!!
86
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че ми одат голи по плажа,,аааа сиктир,,
85
14
 
11
 
! Отговори
Евин - Адамов плаж ? преди 5 години
Какъв Евин какъв Адамов плаж бе ?Евиния плаж е само за жени ,а Адамовия само са мъже !Аз съм мъж е не искам да ходя да гледам голи мъже ,а искам да гледам голи жени ! Жените пък не искат да гледат голи жени , а искат да гледат бананите на голите мъже ! Затова нудистките плажове трябва да са смесени ,общи за жени и мъже заедно ! Никакви Евини и Адамови плажове !
84
7
 
6
 
! Отговори
ха ха ха преди 5 години
ми тя русата уроспия от репортажа как ще си показва силикона,как ще си намира клиенти?и това няма нищо общо с демокрацията- това е проституция и мястото не и е на плажа сред почиващите хора .
83
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До привет от ГерманияТогава ходи гол навсякъде за да покажеш колко си свободен.
82
7
 
9
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
До Хм!Да питам само някои от тук коментиращите... Къде намерихте връзка между нудизма и либерализма??? Съвсем сте изпушили! ................Значи ако човек помисли малко по-философски и по-рационално може и да намери някаква връзка ! Нудизъм = голота , либерализъм = свобода ! Голият човек е свободен , той няма задръжки , той е натурален и естествен ! А облеченият и капсулованият човек не е свободен , той е изкуствен ,прикрит и покрит от всякъде !
81
1
 
3
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
До Анонимен 79/Я не ги покоросвайте ,че акъла не им е много.
80
3
 
4
 
! Отговори
Чалгарин дудаев преди 5 години
ЕХ ЖАЛКО.МНОГО *** СЬМ НАПРАВИЛ НА ТОЗИ ПЛАЖ на младини
79
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И правилно. Ориент сме все пак. Сега трябва забрадките да въведат.
78
5
 
4
 
! Отговори
Хм! преди 5 години
Да питам само някои от тук коментиращите... Къде намерихте връзка между нудизма и либерализма??? Съвсем сте изпушили!
77
5
 
21
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Топлес към кои спада.Защо направо не въведат бурките ,таман ще сме в крак с модата от арабския свят.Още преди много години по време на соца/късния/ жените масово се печаха топлес пред "Метропол","Интера" ,"Морско око"-На Златните пясъци
76
9
 
15
 
! Отговори
! преди 5 години
Бургазлииските комунисти да съберат 1600 подписа за да си върнат комунизма. Срам за българите. Живеем в нормален либерален свят а не в комунизъм.
75
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на бургазлии, на либералните *** трябва да се даде отпор, в противен случай ще искат още и още права да ни дразнят. Утре ще поискат и по улиците да се разхождат голи.
74
4
 
7
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
До българин с РодинаОтделно плащам данък сгради и данък смет въпреки ,че не живеят в България и не изхвърлям смет в контейнерите ! А ти си въобразяваш ,че допринасяш за България повече от мене !