Без голи на пясъка: Бургас си остана без нудистки плаж

1600 подписа събра инициативата, искаща забрана на нудистите
5 авг 2018 16:20,
99


Бургас няма да има плаж за нудисти. Местните управници отхвърлиха предложението на общинския съветник Живко Табаков за обособяването на специална зона за любителите на голото плажуване. Внесената от него докладна беше провокирана от гражданската инициатива "Не на голите на плажа" и събраните подписи.

Нели Тончева е инициатор на подписката, с която се искаше забрана на голите тела на градския плаж. За месец са събрани над 1600 подписа и тя вече е входирана в местния парламент, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

От гражданската инициатива настояват да се промени общинската наредба за обществения ред и да се глобяват летовниците без бански. Подписката е била подкрепена и от много чужденци.

След като Бургас скочи срещу голите на плажа, общинският съветник Живко Табаков предложи в морския град да се обособи първият нудистки плаж в страната, в една от неохраняемите ивици до града.

Идеята бе посрещната с одобрение от жителите на Бургас. Предложението обаче беше отхвърлено от местния парламент, въпреки че много негови колеги си спомниха 80-те години, когато в Бургас е имало "Евин" и "Адамов" плаж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помните ли филма с Луи до Фюнес, където ловят нудистки с полицаите. Хаха
72
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тоя град стана основно от контингента на Иво Христов откак се управлява от ГЕП
71
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АМА КАК ТАКА ЧЕ ХОДАТ НА ПЛАЖА ГОЛИ? НЕ ЗНАЯТ ЛИ ЧЕ ВОЖДА СЕ ПЕЧЕ ПО АНЦУНГИ И ПОТНИК
70
6
 
6
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
До българин с РодинаТази страна вече не е ли твоя ? Аман от съветници отвън. Върни се и направи нещо тук.........................Аз правя достатъчно за България ! Аз колкото пари харча в България за 1 месец почивка ,ти не харчиш дори и 1/3 от тези пари за цяла година !
69
4
 
7
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
До Бай ХойКъде видя някой да е против нудистки плаж? Хората са против голотиите по обществения плаж.................Ти май наистина си Бай *** !Не си прочел новината ,а бързаш да пишеш коментари ! Ето къде видях ,че са против -От гражданската инициатива настояват да се промени общинската наредба за обществения ред и да се глобяват летовниците без бански.
68
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
малко е пресилено.ако плажа е отделен от обикновен плаж , който иска да се пече целия, невиждам да е проблемважното е на обиновен плаж, да не се допуска да има голи , които да смущават околните.
67
1
 
8
 
! Отговори
българин с Родина преди 5 години
До привет от ГерманияТази страна вече не е ли твоя ? Аман от съветници отвън. Върни се и направи нещо тук.
66
3
 
3
 
! Отговори
Бай Хой преди 5 години
До привет от ГерманияКъде видя някой да е против нудистки плаж? Хората са против голотиите по обществения плаж.
65
0
 
8
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 5 години
Оставете вие морала, я кажете кой има инвестиционни мераци за тоя плаж?Като тръгне някой да бълва по медиите змии и гущери за морал или ценности веднага си представям някоя далавера в която е забъркан. Ама не знам кое какво е в Бургас.
64
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този бойлер, пълен със сто и кусур кила морал, много ясно че ще се дразни на хубавиците и надарените без бански на плажа. Че няма да получи внимание от вторите, а от първите - ще вдига кръвно от завист :D Грозденцето е кисело, лелчееее :DD
63
4
 
10
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Не разбирам какъв ще им е проблема на "моралните" хора ,ако има отделен плаж специално за нудисти ?! Нали "моралните" хора не искат голи хора да са в плажовете заедно с тях ?! Ами тогава защо са против да има отделен плаж само за нудисти ?!Тези така напечени морални хора нещо не мога да ги разбера ?!Май хем ги боли , хем ги съърби ?!
62
3
 
7
 
! Отговори
Урраааа! преди 5 години
Голите охлюви - отделно! Само с черупки! Едно на нула за черупките - урраааа!
61
7
 
8
 
! Отговори
ПРАВИЛНО преди 5 години
Ами браво, на никой не му се гледа как си веят карантиите на ляво на дясно...
60
2
 
13
 
! Отговори
Мъкаааа... преди 5 години
Бургас остава без нуди - плаж! За народа - загуба велика! Мъкаааа...
59
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
GOLITE DA SI STOYAT V KASHTATA.NIKAKVI GOLOTII,NIE NORMALNITE NE PRIEMAME GENDARITE I GOLOTIITE.EDIN BOG,EDNA SAPRUGA,EDNO SEMEISTVO.
58
6
 
19
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
За строене и поддържане на църкви и джамии отделяте стотици хиляди лева ,които са от джоба на данъкоплатците в това число и нудистите / които не претендират ,че техните пари са харчени за църкви и джамии / ! Но не можете да отделите няколко лева за 200 или 500 метра телена ограда и една табела с надпис - ВНИМАНИЕ - НУДИСТКИ ПЛАЖ ! Така ,че високо моралните хора като видят тази табела да заобиколят плажа и да не стават свидетели на "нудистките простотии " !
57
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
следва референдум за задължителни бурки и шалвари :)
56
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 51А ти с манталитет на развратник ли си.
55
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва обособен плаж за анцузите
54
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименА ти като си с манталитет на ексхибиционист какво ...?