Тяло за милиони! Жена крила евро – в сутиена, под клина...

Пътувала за Турция, опитала да ги пренесе през "Калотина"
17
Тяло за милиони! Жена крила евро – в сутиена, под клина...
Снимка: Агенция "Митници"

48 000 евро, открити по тялото на жена, са задържали митничари на "Калотина".

Служителите проверили холандски лек автомобил, пътуващ за Турция, през нощта на 27 юли, съобщиха от Агенция "Митници".

В колата пътувало семейство - съпрузи и двете им непълнолетни деца. При извършен личен преглед на 36-годишната пътничка в двете чашки на сутиена й са открити по една пачка с банкноти от по 500, 200 и 100 евро.

Около ханша на жената, под клина й, също била омотана текстилна чанта, в която били укрити още два хартиени плика с по 5000 евро всеки. Общата открита сума по тялото на жената възлиза на 48 000 евро.

По случая е образувано досъдебно производство, което е приключило със споразумение и валутата е отнета в полза на държавата.

Това е трети случай за месец юли на голямо количество задържана валута на митнически пункт "Калотина", като общата левова равностойност от трите задържания възлиза на над 380 000 лева.

За първите шест месеца на 2018 г. на този и други пунктове митническите служители са задържали валута за над 1,5 млн. лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: Калотинамитницивалута
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
6
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
В ануса колко и в какви копюри е крила?
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тъкмо до края на годината ще съберат за коледни надбавки на пенсионерите. дай Боже !
11
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма исторически прецедент някой да е успял да я прекоси долината на крадливите и грабливи българи без да е бил окраден и ограбен! Все пак говорим за едно племе, което обожава крадци и разбойници, хайдуци и обирджии!
10
4
 
20
 
! Отговори
t.p. преди 5 години
Според мен има две причини да пренасяш такива суми по такъв начин:1. ако си безпаметно тъп2. ако парите имат тежко криминален произход или са свързани с такъвИ в двата случая е добре да се конфискуват
9
2
 
7
 
! Отговори
Хистолог преди 5 години
До Анонимен#2 _ не знам за буля Кировица , ама 90_те години нямаше евра все още.....нали??!!!
8
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОБЩО ПРЕДСТАВЛЯВАЛИ ДВЕ ПАЧКИ!!!ЕДНА ЖЕНА МОЖЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ ДА УКРИЕ НЕ ДВЕ А 4 ПАЧКИ ВЪВ КОТЕТО СИ !! НАБУТВАШ ГИ В ЕДИН ГОЛЯМ ТАМПОН И НИКОЙ НЯМА И ДА ТЕ ПИПНЕ!!! И ТОВА Е САМО КОЛКОТО ДА МИНЕШ ГРАНИЦАТА!ДА И ГИ ОТНЕМАТ МОМЕНТАЛНО ЗА ТОВА , ЧЕ НЕ Е ПОЛЗВАЛА ХРАЛУПАТА !
7
0
 
20
 
! Отговори
предложение преди 5 години
Да преименуват "Калотина" в "Кюлотина".
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ!!!ОТКРИВАШ СИ 10 РАЗЛИЧНИ СМЕТКИ И ПРЕВЕЖДАШ ПАРИТЕ ОТ 10-ТЕ СМЕТКИ ПО ПОСОКА ЕДНА НЯМА ДОРИ ДА ТИ НАПРАВЯТ НА ВЪПРОС!!!ТЯ ОБЯСНИЛА, ЧЕ ИСКАЛА СА СИ СПЕСТИ ТАКСАТА ПРЕВОД ОТ ОКОЛО 100 ЕВРО ОБЩО!!
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАКТО ОБИКНОВЕНО ЖУРНАЛИСТИТЕ СИЛНО ПРЕУВЕЛИЧАВАТ, Т.Е. ЛЪЖАТ.
4
0
 
14
 
! Отговори
Коко преди 5 години
Квото скраднали от Холандия тва е...
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Милиони ама само хиляди
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Киро от катуница, за който един човек от мешерето каза по националната телевизия, че перял парите от наркотици на държавата, та жена му я хванали на френско летище с петдесет хиляди Евро в хралупата,през деветдесетте години. Явно това им е капацитета.
1
9
 
12
 
! Отговори
Евровизия преди 5 години
Кораба ЕССР потъва холандците с риск за живота и имуществото си се мъчат да избягат от прелестите на прогнилия капитализъм. Hеочаквано на границата не ги убиват, а ги връщат обратно в робство на европейския ГУЛАГ сввърталище на третополови ***, наркотрафикатни, хора търугуващи с криптовалути на черния пазар и хора занимаващи се с търговия на органи И улични банди от ултраси, либерали, фашисти, гейове вегани и расисти и сексисти и феминисти и популисти и антисемити воюващи помежду си.