МВР при ромите в Ботевград. От там ги... замерят

Акцията е срещу проституцията и наркоразпространението
Обновена: 9 авг 2018 08:53 | 9 авг 2018 08:50, Петя Славова
52

14196 гледания   |  Още видео

Пред блок 15 в ромската махала на Ботевград, преди месец имаше стълкновение между полиция и живущи, когато при рутинна проверка полицейските служители бяха обстреляни с битови предмети.

Спецоперацията е насочена срещу конвенционалната престъпност, наркоразпространението, проституцията и незаконното прикачване към електропреносната мрежа, съобщава Bulgaria ON AIR.

Силен тропот буди в 6 часа в сряда сутрин семейството на Цветелина и Павлин от ромската махала на Ботевград.

Без да покажат заповед за обиск или да дадат някакво обяснение, униформените сложили белезници на Павлин, твърди семейството. Започнали тараш на къщата, в която имало и малки деца, включително бебе на 20 дни.

Местната полиция обаче не приема 200 л. алкохол, които намира като ракия за домашна консумация. А Павлин е един от 13-те прибрани само за ден по време на поредната специализирана полицейска операция.

Проверките регулярно продължават. Този път полицията не е установила лица, обявени за общодържавно издирване.

 


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
15
 
! Отговори
Mariec преди 8 месеца
И все пак, наричайте ги българи, и нека законите се прилагат като на българи, защото който живее в България трябва да бъде бъгарин и да спазва българските закони. Ако си мислят, че имат друго-да изчезват. стига вече БЪЛГАРИЯ да е експеримент на чужди интереси и на наши продажници!
28
4
 
5
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
Докато слагате*****(тези аз ги сложих и ако има другите не са от мен) нещата ще стават от зле по зле. Истинските и интегрирани *** се приемат за такива. Другите се оповават на този закон, който поощрява собствения си елехторат. Както се казва-хак да ви е. Ще изяде нашитв глави, но и вашите
27
0
 
11
 
! Отговори
Of преди 8 месеца
Стига с тези роми бре...*** не е обида!
Ако е съвестен гражданин няма значение дали е ***, българин или патладжан например...
26
3
 
25
 
! Отговори
Макар0ff преди 8 месеца
Майко мила........Мииционерите са тумба Буфосинхронисти. Нищо не става от тези кюфтета като гледам какви същества слизат от патрулките. МВР е организирана престъпна група и трябва да се разформирова. В Западна Европа да посегнеш на полицай, ще ти вземат кръщелното, в САЩ си в гробищата без да те бавят, в Турция поне 428 години пандела, в Русия ще искаш да си бил в САЩ защото отиваш в Сибир или зад Полярния кръг и ще бачкаш на норма...........Но България е някак си в страни от реалността умишлино
25
3
 
3
 
! Отговори
чичо преди 8 месеца
До Анонимен

Не разбрах нищо от това което си напил.
24
4
 
26
 
! Отговори
чичо преди 8 месеца
От КТБ откраднаха близо 4милиарда и нито един ром няма участие в това,но плащаме всички ама не виждам ритници по виновните.
23
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ай,дале,не така бе бате ,така всичките чавета ще одат,в Еврозоната преди цялата държава!Ша искат да стават евро депутати!После тряба да управляват,ша стават меринджеи!
22
1
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
По-вече редовни обиски ! Иначе няма.оправия !
21
4
 
8
 
! Отговори
1 преди 8 месеца
До Анонимен

Не са 70000, а 370000!
Като пишете , изобщо запознати ли сте със структурата и личния състав в МВР, или всеки измисля някакви цифри и ги хвърля в пространството?
20
0
 
35
 
! Отговори
Бобчо преди 8 месеца
Аз предлагам нашите полицаи да вземат пример от техните колеги в Русия при работата си с галениците на БХК.
19
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"..преди месец.." Нямам думи. МЕСЕЦ! 30 дена тия клоуни в униформи си барат макарите за 5 ***?!? И за какво плащам данъци? За какво ви плащам заплатите?
18
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мен ми е много интересно ако българин си позволи да замеря полицай, какъв ли бой ще яде в районното и въобще какво ли ще му се случи?
А щом е ром, даже май и не го задържат...
Либерастия и толерастия до шия!
17
2
 
43
 
! Отговори
Циник преди 8 месеца
Шизофренията на Ганьо - придобива застрашителни размери. Довчера се ядосваше на БХК , че защитават развилнелите се "изчезващи" милиони роми ( оригиналната дума е друга! ) ...днес Ганьо плюе полицаите, че са развалили рахата на смуглите братя в Ботевградския коптор!
Диагноза?
Остра шизофрения!
16
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 15

10% са огромна престъпност за една малка държва САЩ е 380 млн човека и имат един Ел Чапо, който е мексиканец и го екстрадираха тука почват Митьо Зъркелите Бай Миле и подобни това не прoменя, че 90% са фейк нюз оправдаващи наличието на армия хрантутници. В Япония има Якудзи триади други обаче на 100 000 човека се пада един полицай и дотам.
15
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Казали са им кога ще има проверка *** са изнесли всичко ценно от къщите си и отиват 5 полицая да арестуват организираната престъпност на Иванчева пратиха 199 куки да я арестуват щото е 50 кила жена ама нали не е от нашите, *** са наши момчета патриоти и срещу тях няма доказалства освен една дамаджана с ракия.
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"90% от престъпленията са фейк нюз за да оправдават наличието на 70 000 милицаи тиквите лъжат за престъпността и пускат престъпниците от затворите Румъния е 22 млн човека като население и има към 30 000 човека полиция."

Най ме накефи ираза думата милицаи. Също и така че според теб престъпност няма. Ай пусни дъщеря си вечер след 10 сама при тези.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ко, преведи ве.
12
2
 
33
 
! Отговори
Евроатлантик преди 8 месеца
Нещо за спазване на евроатлантическите ценности на невинните роми не чувам?
11
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
90% от престъпленията са фейк нюз за да оправдават наличието на 70 000 милицаи тиквите лъжат за престъпността и пускат престъпниците от затворите Румъния е 22 млн човека като население и има към 30 000 човека полиция.
10
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
*** това е fake news от всякъде, преразказ на събития от миналия месец, но заглавието все едно е станало вчера, за да държи хората в смут и паника...