МВР при ромите в Ботевград. От там ги... замерят

Акцията е срещу проституцията и наркоразпространението
Обновена: 9 авг 2018 08:53 | 9 авг 2018 08:50, Петя Славова
52

Пред блок 15 в ромската махала на Ботевград, преди месец имаше стълкновение между полиция и живущи, когато при рутинна проверка полицейските служители бяха обстреляни с битови предмети.

Спецоперацията е насочена срещу конвенционалната престъпност, наркоразпространението, проституцията и незаконното прикачване към електропреносната мрежа, съобщава Bulgaria ON AIR.

Силен тропот буди в 6 часа в сряда сутрин семейството на Цветелина и Павлин от ромската махала на Ботевград.

Без да покажат заповед за обиск или да дадат някакво обяснение, униформените сложили белезници на Павлин, твърди семейството. Започнали тараш на къщата, в която имало и малки деца, включително бебе на 20 дни.

Местната полиция обаче не приема 200 л. алкохол, които намира като ракия за домашна консумация. А Павлин е един от 13-те прибрани само за ден по време на поредната специализирана полицейска операция.

Проверките регулярно продължават. Този път полицията не е установила лица, обявени за общодържавно издирване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БГ е една шепа хора без протекции от МВР не може да съществува нито един мафиот при наличие на съвременна техника камери, подслушвателни у-ва и прочие. Наичието на мафия говори за корупция в особено големи размери в МВР съд и прокоратура. Добре че Бенчев закара Митьо Очите в Турци там да го арестуват.
5
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те ако разбираха математиката, щяха ли да са ченгета? Вие искате да се оправят с ***...
4
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едни големи акции и приказки и нищо в 6 часа сутринта ли очакваат да заловт проститутките по къщите им. Цивилни полицаи ако минат по улиците някъде към полунощ по улиците могат да заловят половината мафия. Сега една показност харчене на пари и липса на доказателства.
3
1
 
33
 
! Отговори
Браво преди 5 години
Профилактика!
2
3
 
28
 
! Отговори
Бутафорни пищови преди 5 години
Мноу ми трудно да съчуствав на сините . Мноу!!!
1
1
 
44
 
! Отговори
ддд преди 5 години
На полицаите от клипа мога да им кажа Живи и Здрави и само така за в бъдеще. Така трябва да се респектират такива индивиди, които искат да имат само права, но редом с това правят само алъж-вериж и прочие.