Очите – безработен! Босът на "Аркус": Няма бъдеще за него при нас!

Бившият бургаски полицйски бос го наел през 2016-а заради контактите му
Обновена: 9 авг 2018 10:37 | 9 авг 2018 10:00,
221
Очите – безработен! Босът на "Аркус": Няма бъдеще за него при нас!
Снимка: архив, Булфото

Тече процедура по освобождаването на Митьо Очите от длъжността консултант в "Аркус сигурност", обяви Иван Владимиров, управителят на фирмата, който се явява и работодател на Димитър Желязков.

Той обеща, че трудовите права на Очите ще бъдат спазени.

"В нашата фирма обаче няма бъдеще за него", настоя Владимиров, който е бил шеф на районни управления и на сектор "Криминална полиция" в Бургас.

Още по темата

По думите му Очите бил на трудов договор от 2016 г. Негов познат предложил да го вземат на работа, за да бъдат използвани контактите му.

"Този познат не е личност, която представлява интерес", настоя Владимиров в отговор на въпрос кой е човекът, предложил Митьо Очите за работата.

"Работата с него е като с всички останали служители. Неговите задължения основно бяха за намиране на обекти, които да вземам под охрана. Заплатата е уговорена предварително", обясни Владимиров пред bTV, но не посочи конкретна сума.

"Как минава един работен ден на Желязков, най-добре ще ви обясни самият той", отвърна той.

Бившият полицейски бос уточни, че не са верни твърденията, че е имало притискане и заплахи срещу хора и компании, които да бъдат охранявани от фирмата му.

"Аз познавам огромната част от лицата, които представляват оперативен интерес. Но не сме имали контакти с Желязков може би от 15 години. Не го бях виждал до 2016 г.", настоя Владимиров. Той заяви категорично, че не е разследвал престъпления, извършени от Митьо Очите.

"Бях морален и честен полицай", отсече настоящият охранител.

Иван Владимиров знаел, че несебърлията е ходил няколко пъти в Турция на лечение. Наскоро там му направили операция заради усложнения след престрелката през 2016 г. в комплекса Слънчев бряг.

"Нямам информация какво е станало в Истанбул. Не знаех, че е бил придружаван от Бенчо Бенчев", каза Владимиров.

За зърнения бос той твърди, че бил "щедър човек". На въпрос дали е бил в помощ на социалистическата партия, отговори, че е бил "в помощ на хората".

"И да е помагал на политици, не е възможно да съм в течение", заключи Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен Виж кой ни управлява от 10 години. Какво общо има БСП?Общото е, че са скачени съдове. Кукловодите в Бг-то обаче, явно смятат, че бсп-то вече за нищо не стават и дават яко рамо на клана ГЕРБ. Това е толкова просто и логично!
162
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
уморените коне ги убиват, нали!
161
1
 
14
 
! Отговори
ха сега де...... преди 5 години
Дали вече се регистрира на борсата този безработния!?
160
1
 
14
 
! Отговори
А ся де преди 5 години
"В нашата фирма обаче няма бъдеще за него", настоя Владимиров, който е бил шеф на районни управления и на сектор "Криминална полиция" в Бургас. Шефът на ,,Криминална'' вече не го искал за бизнес партньор,понеже по този начин се разкредитирвал много,и хората гледали и се маяли,па се и чудели на здравата им приятелска дружба.Но нищо де,те имат и много други общи бизнеси.А тук говорим само за един от тях.
159
1
 
24
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Сериозен казус :) ? Аз съм работодател на собственика. Как да го уволня? Не стига, че са се навързали като свински черва, ами и за морал говорят. Корнело, стегни си хората, че те излагат
158
0
 
22
 
! Отговори
Дзъ преди 5 години
гига цирк...да рева или да се смея се чудя....че сме т ъ п и - т ъ п и сме ама чааак толкова
157
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички споменати до тук,по повод казуса"Митьо очите",са скритата каса на БСП и членове на организирана престъпна група.Те ще отричат,разбира се.Ще чуем доста лъжи.Във фирмите им трябва да влезе незаавно Одит,да бъдат проверени и следени денонощно.
156
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Босът на "Аркус" е с двата крака в мръснит дела на Митьо очите.Само наивници могат да вярват а думите на Владимиров,този стар кадър на престъпната БКП/БСП.Това правителство,ако иска да отсече опашката на гущера,трябва под лупа да прегледа и инспектира фирмите на тези членове на челвената мафия.
155
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СУПЕРФАРС:Всичко беше съвсем точно до последните 2 реда. Виж кой ни управлява от 10 години. Какво общо има БСП?
154
2
 
13
 
! Отговори
СУПЕРФАРС: преди 5 години
Престъпници, бивши полицейски шефове, действ. началници на затвори, юристи в МВР, всички роднини.И престъпникът- КОНСУЛТАНТ.КОНСУЛТИРА кого и и как да охраняват бившите полиц. служители.И има здрави връзки в престъпния свят.СЕГа да не измислят една ЛЕГЕНДА на Д.Желязков, че ОТКРАЙ време е "ПОД ПРИКРИТИЕ".И това може да стане.И всички от БКП/БСП.К.Нинова, има ли нещо смущаващо в соцпартията.
153
1
 
16
 
! Отговори
Как е възможно преди 5 години
толкова лъжи?1.Какво е работил Д.Желязков ПРЕДИ 2015,когато Владимиров го взема на работа.2.Какво образование има? КОНТАКТИ- в ПРЕСТЪПНИЯ свят? ЕДИН го препоръчал.Не се казва името- защото и ТОЙ ще е такъв.А ако е полицай...е приятел на Д.Желязков.Изпечени милиционерски отговори.3.КАКВО са работили бащата, дядото на Д.Желязков?АБФК-активни борци..4.Към ГлПРОКУРОР: АКО осъдят Д.Желязков и влезе в Софийски затвор,СИНЪТ на Владимиров( Аркус)е зам-директор на Затвора.И няма да го закриля?ВРЪЗКИ навс
152
1
 
2
 
! Отговори
;; преди 5 години
То пък едно бъдеще .....
151
0
 
11
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
Приемам, че всико казано до тук в полза на бандита "Очите" е вярно. Но...тези държавни учреждения-митниците, подчинени на МФ, сега като научиха кой консултира охраняващата ги фирма--няма ли да прекратят договора на тази фирма? Отговор-няма, защото ни плащат--Иванчо казал, аз зная даже и на кого плащат. Тъжно е, като виждаме как с нашите пари се издържат и богатеят наркобарони...тези хора ,които ни управляват нямат ни срам, ни съвест. Бог ще ги накаже!
150
0
 
17
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Този Иван Владимиров вече няма да бъде управител на Аркус.Бъдете сигурни.Митьо е собственика.
149
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ае колко плащат в Аркус ,Готов съм да се върна от УСА да почна и аз там Щом консултантите карат ламбо и живеят в палати регистрирани на офшорки ..добра фирма трябва да е
148
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А каква е причината тези охранителни фирми да иземат работата на МВР,което пък е с много по-големи права в системата,а и нейните служители са държавни служители с особени права как институция и взаимодействат както им е позволено по законодаделство с другите институции и институции от властите като за тази си дейност се ползват от социални придобивки утвърдени включително от кодекси за стажове,звания,квалификации и законно служене с години за пенсиониране,че и след туй за хоноровани консулти,др.
147
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
малка държава сме, всички се знаем, кой по колко захлебва от еврофондовете, кога ще ги спрат , захранват комунистическата мафия
146
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
охранителите са си от ДС, всички охранителни фирми се занимават с наркотици, хазарт и всичко престъпно в бг и се отчитат на партията майка
145
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Споко, това не е организирана престъпна група.Просто няма начин.
144
1
 
48
 
! Отговори
Boko bo преди 5 години
Е няма такъв театър. И тоя е бил шеф в полицията. Всеки знае кой е собственикът на тази фирма. Хахаха..... нямам думи. Морал 0