Очите – безработен! Босът на "Аркус": Няма бъдеще за него при нас!

Бившият бургаски полицйски бос го наел през 2016-а заради контактите му
Обновена: 9 авг 2018 10:37 | 9 авг 2018 10:00,
221
Очите – безработен! Босът на "Аркус": Няма бъдеще за него при нас!
Снимка: архив, Булфото

Тече процедура по освобождаването на Митьо Очите от длъжността консултант в "Аркус сигурност", обяви Иван Владимиров, управителят на фирмата, който се явява и работодател на Димитър Желязков.

Той обеща, че трудовите права на Очите ще бъдат спазени.

"В нашата фирма обаче няма бъдеще за него", настоя Владимиров, който е бил шеф на районни управления и на сектор "Криминална полиция" в Бургас.

Още по темата

По думите му Очите бил на трудов договор от 2016 г. Негов познат предложил да го вземат на работа, за да бъдат използвани контактите му.

"Този познат не е личност, която представлява интерес", настоя Владимиров в отговор на въпрос кой е човекът, предложил Митьо Очите за работата.

"Работата с него е като с всички останали служители. Неговите задължения основно бяха за намиране на обекти, които да вземам под охрана. Заплатата е уговорена предварително", обясни Владимиров пред bTV, но не посочи конкретна сума.

"Как минава един работен ден на Желязков, най-добре ще ви обясни самият той", отвърна той.

Бившият полицейски бос уточни, че не са верни твърденията, че е имало притискане и заплахи срещу хора и компании, които да бъдат охранявани от фирмата му.

"Аз познавам огромната част от лицата, които представляват оперативен интерес. Но не сме имали контакти с Желязков може би от 15 години. Не го бях виждал до 2016 г.", настоя Владимиров. Той заяви категорично, че не е разследвал престъпления, извършени от Митьо Очите.

"Бях морален и честен полицай", отсече настоящият охранител.

Иван Владимиров знаел, че несебърлията е ходил няколко пъти в Турция на лечение. Наскоро там му направили операция заради усложнения след престрелката през 2016 г. в комплекса Слънчев бряг.

"Нямам информация какво е станало в Истанбул. Не знаех, че е бил придружаван от Бенчо Бенчев", каза Владимиров.

За зърнения бос той твърди, че бил "щедър човек". На въпрос дали е бил в помощ на социалистическата партия, отговори, че е бил "в помощ на хората".

"И да е помагал на политици, не е възможно да съм в течение", заключи Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
37
 
! Отговори
СДС преди 5 години
Наглеци, престъпници и децата им ги следват....
142
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И вкупом спонсорират БСП.
141
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kaкво виждат очите ми... очите бил нает от полицейски бос? Олелееее...
140
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Митьо - о, Митьо.Докато беше безработен караше Ламборгинита и никой не те пипа.Сега за 2 години на работа, и те пандизят.А ходете сега работете за български работодатели.Ще си избършат ауспуха с тебе и ще те изхвърлят.
139
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ай ся, пак от мухата ще правим слон...
138
0
 
32
 
! Отговори
PoliceMan преди 5 години
Само не разбрах Очите ли е шеф на Бенчев или Бенчев е шеф на Очите.
137
1
 
55
 
! Отговори
PoliceMan преди 5 години
Това е милата ни държава. Бивш шеф на криминална полиция заедно с политик и ведин от най големите мафиоти в България съдружници във фирма, какво да каже повече човек.
136
1
 
42
 
! Отговори
PoliceMan преди 5 години
Цял Бургас и половин България знаеше, че Аркус е собственост на Очите. До сега никой нищо не коментираше Аркус и сега изведнъж като, че ли за първи път чуха , че Очите уж работи там. На практика той управлява Аркус, няма значение, че фирмата се води на други хора.
135
0
 
33
 
! Отговори
Драйвър преди 5 години
Боже, Боже ... да се чудиш, кой на кого е шеф и работодател. За мен лично няма никакви въпроси.
134
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сега горкия ще трябва да се регистрира като безработен в бюрото по труда да чака цел ден по опашки и да попълва едно и също по три пъти да си изгуби целия ден и накрая на месеца да му дадът едни 200 лв и да му предложат нещо атрактивно според способностите и ако е много притеснен да му назначът психолог щот нема да има бензин за ламбото ...
133
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някакъв бивш шеф из мяр и някакъв гангстер работили заедно но нямали повече бъдеще. Бе как не ви е срам да сте яли с парите му на този от наркотици и сега да се правите на ощипани. Много неморално и недостойно поведение. Дори мафията ни са ***. Два грама мъжество нямат
132
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато страната не започне да разследва несъответствието на доходите и харченията ще има и корупция, далавери, рекет и незаконен бизнес. Няма как със заплата от 2 000 лв. да караш автомобили за по 300 000 лв. и да имаш апартаменти и вили за милиони.
131
0
 
11
 
! Отговори
... преди 5 години
Ся аз не разбирам нещо! Добре да предположим, че ще го осъдят, да предположим дори, че присъдата ше е ефектвна а не условна, да предположим дори, че разбираш ли ше влезе в затвора за да излежава 6 месечната си ефективна присъда! Ми, че то видяшме, че да излезеш от затвора не е кой знае какво усилие! Даже се оказва, че в затвора имаш к.ви наркотици оръжия! Глезят те обгрижват те и евентуално дори може дори да си там от 12:00 до 17:00! Та къде е уловката тук с това залавяне!?
130
0
 
31
 
! Отговори
Язека преди 5 години
Все ще се намерят добри хора да го наемат на работа. Дотогава - дайте дарителска сметка, ще помогнем с каквото можем.
129
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Властта пак се опитва да прецака майките на деца с увреждания. Това става ясно от информация, качена току-що на фейсбук страницата на инициативата Системата ни убива. От нея се разбира, че обещанията и ангажиментите, поети от управляващите за цялостна реформа в сектора, няма да бъдат изпълнени.
128
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е ТЕ ТОЯ ГО ХАПРАВИХА КАТО ИИСУС ХРИСТОС- ДО СУТРИНТА ВСИЧКИТЕ МУ СПОДВИЖНИЦИ ТРИ ПЪТИ СЕ ОТКАЗАХА ОТ НЕГО! АМА АКО ВЪЗКРЪСНЕ ПАК ЩЕ МУ ЦЕЛУВАТ ОНАЯ МУ ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО.....,КОЕТО НЕ Е ТОЛКОВА НЕВЪЗМОЖНО-КАТО СИ ПЛАТИ НА ПРАВИЛНИТЕ ХОРА
127
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако нямаше политически чадър от управляващите Очите не би си разигравал коня както си иска.Ама сигурно Орешарски е виновен.
126
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-ха, ще умра от смях, Митьо Ококореното бил служител.Та тоя не е виждал работа цял живот.Само краде и снася на ГЕРБ.
125
0
 
32
 
! Отговори
ЛЛЛЛЛ преди 5 години
ГНУС МЕ Е ОТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ, ДО ЕДНИ КОРУМПИРАНИ.
124
0
 
12
 
! Отговори
като вожда преди 5 години
От 2016г ,а сега сме 2018!?Две години а може би и повече никой от властимащите не си е мръднал пръста,а тези бандити са безчинствали на воля!