Очите – безработен! Босът на "Аркус": Няма бъдеще за него при нас!

Бившият бургаски полицйски бос го наел през 2016-а заради контактите му
Обновена: 9 авг 2018 10:37 | 9 авг 2018 10:00,
221
Очите – безработен! Босът на "Аркус": Няма бъдеще за него при нас!
Снимка: архив, Булфото

Тече процедура по освобождаването на Митьо Очите от длъжността консултант в "Аркус сигурност", обяви Иван Владимиров, управителят на фирмата, който се явява и работодател на Димитър Желязков.

Той обеща, че трудовите права на Очите ще бъдат спазени.

"В нашата фирма обаче няма бъдеще за него", настоя Владимиров, който е бил шеф на районни управления и на сектор "Криминална полиция" в Бургас.

Още по темата

По думите му Очите бил на трудов договор от 2016 г. Негов познат предложил да го вземат на работа, за да бъдат използвани контактите му.

"Този познат не е личност, която представлява интерес", настоя Владимиров в отговор на въпрос кой е човекът, предложил Митьо Очите за работата.

"Работата с него е като с всички останали служители. Неговите задължения основно бяха за намиране на обекти, които да вземам под охрана. Заплатата е уговорена предварително", обясни Владимиров пред bTV, но не посочи конкретна сума.

"Как минава един работен ден на Желязков, най-добре ще ви обясни самият той", отвърна той.

Бившият полицейски бос уточни, че не са верни твърденията, че е имало притискане и заплахи срещу хора и компании, които да бъдат охранявани от фирмата му.

"Аз познавам огромната част от лицата, които представляват оперативен интерес. Но не сме имали контакти с Желязков може би от 15 години. Не го бях виждал до 2016 г.", настоя Владимиров. Той заяви категорично, че не е разследвал престъпления, извършени от Митьо Очите.

"Бях морален и честен полицай", отсече настоящият охранител.

Иван Владимиров знаел, че несебърлията е ходил няколко пъти в Турция на лечение. Наскоро там му направили операция заради усложнения след престрелката през 2016 г. в комплекса Слънчев бряг.

"Нямам информация какво е станало в Истанбул. Не знаех, че е бил придружаван от Бенчо Бенчев", каза Владимиров.

За зърнения бос той твърди, че бил "щедър човек". На въпрос дали е бил в помощ на социалистическата партия, отговори, че е бил "в помощ на хората".

"И да е помагал на политици, не е възможно да съм в течение", заключи Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До хаджи ББХич не е тъпо. По-скоро въпросът е каква "сигурност" предоставя фирмата му.
102
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи; - музика - лъчи Не искат и не обещават те.......Страсти и неволи ще хвърлят утре върху тях булото на срам и грях.
101
2
 
16
 
! Отговори
хаджи ББ преди 5 години
Баси *** ченге! Докато има такива ченгета ще има и такива ОЧИ!
100
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мурален и честин пулицаи. Само дето "наема на работа" хора, набеждавани за престъпни босове. Че и му "търсели обекти за охрана". Трябва да ви стане ясно как са били "търсени" тия обекти ако всичко това е истина. Цялото народонаселение яде доматите с колците и се радва на "чорбаджии" и "босове" и им се кланя доземи. С прости хора бъдеще няма.
99
0
 
20
 
! Отговори
Майтап бе Уили преди 5 години
"настоя Владимиров, който е бил шеф на районни управления и на сектор "Криминална полиция" в Бургас"Значи до този момент бившият полицай не е знаел, че Очите е престъпник. Душици златни. Май от ченгетата по-големи бандити няма.
98
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кво стана ся ? Още ли чекаме да ни го вратят, че така и не разбрах ?
97
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще му намерят заместник, психопати бол.
96
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безчинстват защото ги търпите, работите им във фирмите и ви е страх за кожицата да им кажете в лицето и копче.
95
7
 
8
 
! Отговори
Морски преди 5 години
Слава наРусия!! Долу Октопода ГЕРБ!!!!
94
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова:Търся консултант на пъдар на бостан !Единствено условие - да си плаща редовно членския внос.За инструктаж: Позитано 20
93
5
 
5
 
! Отговори
Морски преди 5 години
Докога българите ще търпим Октопода ГЕРБ да се вихри.....
92
0
 
6
 
! Отговори
думба лумба преди 5 години
Ако има държавно управление и прикриватура на място,зощо се правят на утрепани толкова години.Борба с корупция и престъпност няма как да се случи,когато такива са тези,които трябва да се борят с това.
91
5
 
9
 
! Отговори
Морски преди 5 години
Всички пътища на Мафията водят към Банкя.
90
7
 
7
 
! Отговори
До 77 преди 5 години
Ей, ...спри с промитите си коментари.В ЕС такъв като Митьо няма да вирее изобщо.Там институциите работят.Само в любимата ти матушка...и нейната пеовинция България е такава действителността.
89
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Премиера Борисов декларирал само 53 000 лв и така се нарежда като най беден в кабинета за сметка на министърът му на туризма Николина Ангелкова която през миналата година 2017 е подсигурила дъщеря си Далия с "апартамент с гараж и прилежащи помещения"от 304 кв. м., купени за 480 000 лв. с "дарение от дядото". На свое име тя е записала влогове за 673 743 лв, което я прави декларирано най-заможна в парламента. Бедни хората и очите и той като бойко няма пари Юнкер го съжалил и осиновил ...ееех мъка
88
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 84Какъв ЕС, какъв САЩ ти се привиждат в проруския анклав на българския клон на руската Мафия в полупоКРИМченото ни черноморие, бе !Там са се нанесли вече 400 000 руски танкисти и още три пъти по толкова вагнеровци идват през лятото да си *** раните от хуманитарните мероприятия по избиването на украинци и сириици !По кръстовете ще ги познаете, на гърба с номера на войсковата част !
87
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв ЕС, какъв САЩ ти се привиждат в проруския анклав на българския клон на руската Мафия в полупоКРИМченото ни черноморие, бе !Там са се нанесли вече 400 000 руски танкисти и още три пъти по толкова вагнеровци идват през лятото да си *** раните от хуманитарните мероприятия по избиването на украинци и сириици !По кръстовете ще ги познаете, на гърба с номера на войсковата част !
86
3
 
8
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 5 години
Само в този.. робовладелски капитализъм могат да ви убеждават че сте добре когато гладувате ! Че сте ОК когато сте болни ! Че сте болни когато сте здрави / за да купувате лекарствата им / Че икономиката ви е напред когато нямате никакво производство. Че управниците ви са на висота когато вече нямате държава. Че сте мързеливи когато търсите работа а се гаврят с вас. Че престъпника е светец, бизнесмена милее за вас и т.н. и т.н Само в този престъпен КАПИТАЛИЗЪМ могат да ви изкарат ***.и
85
6
 
5
 
! Отговори
Исти преди 5 години
Както казах и по-рано,Митьо Очите е човек на руснаците- мутрите у нас са руски служители,ДПС е руска партия а секретния клон на БСП,към който се числят хора като Пенчев се ръководи от руски агенти.
84
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Митю Дзъркилите ако бе решил да стане ПРЕМИЕР, щеше да стане ! Това са героите на овцете в България - Тиквата и Дзъркилите !