Спасител vs. плажуващ: Юмруци и ритници във Варна

Причината - децата на пострадалия влезли да плуват навътре
9 авг 2018 12:15,
193
Спасител vs. плажуващ: Юмруци и ритници във Варна
Снимка: Кадър Нова телевизия

Фрапиращ случай на насилие на плажа - спасител ритна плажуващ, той пък му отвърна с юмрук.

Случаят е от 6 август от централния плаж във Варна – Андрей Маджов бил на плаж с двете си деца и им разрешил да отидат до шамандурата, тъй като могат да плуват.

Според него спасителят, който спял на плажа, се събудил, започнал да крещи и да свири по децата му.

"Сериозни ръкомахания, да излизат от морето, повече да не влизат там, на брега само да си играят, на много груб тон. Недопустимо поведение", разказва Андрей пред Нова тв.

Той направил забележка на спасителя, но не смята, че го е провокирал.

"Съвсем учтиво го помолих да е учтив с чужди деца", твърди Андрей.

След това последвали нецензурни жестове, които мъжът заснел с телефона си. А заради това, че снима, последвал ритник.

"Бях жестоко изритан в ръцете, защото се опитах да го снимам как показва среден пръст. Имам наранявания на пръстите, на китката", заявява Андрей. "Изправих се и го ударих, да се съвземе малко и да се успокои".

Спасителят Азер работи повече от 40 години. Отрича да е бил груб.

"Казах: "Марш! Навън! Това не е грубо", заявява спасителят. "Той идва и пита: "Ти защо идваш бе? Ти защо държиш такъв тон на децата ми". Обърнах се и той ме удари", казва от своя страна пък спасителят и отрича да е спал на поста си.

Андрей има извадено медицинско удостоверение и ще потърси правата си в съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
9
 
26
 
! Отговори
пфф преди 5 години
Тука има много *** които твърдят,че не бащата а спасителя е налетял на бой.На нормалните ни е ясно,че бащата е налетял на бой,а спасителя се е защитавал.
80
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ходила съм на море в много държави, как пък в една друга държава не видях спасител да псува плажуващите и да налита на бой! Кажете ми как в една Испания, примерно, можеш да си стоиш и да си плуваш спокойно без да те псуват и да викат по теб като по животно, а тук не може. Мигар испанските спасители имат по-малко и не толкова отговорна работа? Ами не, ама има нещо наречено култура. Пак ще иде и ще те извади от водата, ако правиш нещо опасно, но няма да прави панаир за целия плаж.
79
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има охраняем плаж, има шамандури за обозначение, има отговорник. Бащата да плати глоба, а ако много иска да учи децата си на "нещо", да си намери не охраняем плаж.
78
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не е дъжен нищо да ти обяснява на плажа има хиляди хора как всички разбрали само *** все не схванал и не разбрал. Най-възпитани са руските туристи най-прости са българите и налитат на бой, щото няма държава, която да ги вкара в затвора Тиквите са слаби политици едни големи приказки и нищо хаос и простащина, къде са опазващите органи отговарящи за реда.
77
4
 
22
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Преди десетина дни на една рускиня си лежи спокойно на дюшек навътре в морето при Жълт флаг, което знаете забранява надуваеми неща. Единият спасител отиде при нея, говори й, тя си гледа хоризонта все едно няма никой. Другият отиде, започна за крещи и да ръкомаха и чак тогава тя излезе навън. Какви невъзпитани спасители! Можеше най-учтиво да я изнесат на ръце!
76
2
 
25
 
! Отговори
гого преди 5 години
да бе, защо като идете из европата сте най изпълнителните, а тук в Бг се ежите като петел на плет. Все ако може някоя забрана да заобиколите.
75
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е като е баща с две деца,да не е свещена крава! Като е забранено...точка! За плажна простотия се плаща! Изгубен ден от почивката,полиция,стрес за децата,сеир за вестниците! А спасителя е сложен за ред и спасяване, но няма изискване да е висшист!!!
74
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, само така. Бой за тези, които продължават да ходят на Мутроморието и пълнят гушите на алчните геберастки хотелиери, които бетонираха всичко.
73
5
 
34
 
! Отговори
до65 преди 5 години
какво ще се обяднява на всеки бе, докато ти се обяснява някой ще се удави. Един пост отговаря за около 200 плажуващи, 50 глу.пака да има по 5 минути са 4 часа обяснения, вдяваш ли...не дрънкай глупости...
72
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 71Стани ти спасител да те видим как ще се държиш с нарушителите.
71
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само така на такива бащи, които се опитват да снимат, аман вече от тези телефони.
70
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато съм плувал зад ограниченията. Винаги идва лодка и най учтиво ми казва да се върна. Този спасител е некакъв изтърсак от някакъв конкурс. Зада не знае как да се държи на обществени места и с деца.
69
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като знам по плажовете във Варна какви спасители има и как се държат с хората, прав е човекът да се възмущава. Повечето са някакви чичковци на 60 плюс години, които продължават да си се държат с хората като от едно време, викат, обиждат... ок, децата направили нещо, ама *** при баща им, обясни човешки, че така и така, има течения и е опасно и предполагам, че човекът ще иде сам да извади децата от водата, а не да ми нареждаш какво да правя, че и да обиждаш.
68
6
 
9
 
! Отговори
До 66 преди 5 години
Според мен първо бащата е ударил спасителя иначе за другото си прав.Но който и да е ударил пръв всичко ще се реши в съда.
67
3
 
13
 
! Отговори
:):) преди 5 години
абе вдички сте едни раними, все правата си дирите, като нарушавсте реда ако може лекичко на ушенце фа ви помолят да го спазвате. Само тояга и глоби ви оправят, що европа сте толкова изпълнителни а в Бг сте батки всичките на плажа. Ако спасителя не беше толкова възрастен около 60 и отгоре тоз " мъжага" дали щеше да му посегне. И не го е наритал дядото а се е самонаранил с юмрука който е забил на спасителя.
66
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тая държава всек ие срещу всеки полиция срещу народ. Народ срещу спасители.Контроли срещу народ.Политици срещу народ.Кучкари среду други и тнт.Ако махнат спасителите после всички ще почнат да искат да ги връщат.
65
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спасителят е изключително нагъл тип.
64
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понякога спасителите са груби. И на мен са ми правили забележки, но по-добре наруган отколкото удавен. Така че не е прав бащата.
63
6
 
3
 
! Отговори
до 59 преди 5 години
Неее, не ме разбра. Не защитавам реакцията на бащата, но не удобрявам и поведението на спасителя (ако наистина е използвал нецензурни знаци и е ритнал човека). Спасителя трябва да вдъхва респект и да е крайно спокоен и да може да контролира емоциите си, иначе не е за тази работа. Дори и двамата да са виновни, в случая за мен лично спасителя е по-виновен, тъй като той трябва да успява да обясни на разни "хора" по спокоен начин, че си върши работата, вместо да се кара с тях.
62
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много хора разбират днешната свобода като слободия! Не желаят да се подчиняват на правила и порядки! Такъв български бабаитлък можем да видим освен навсякъде,а и в морето! С манталитет не можем да се похвалим за съжаление! С мускули, да...средно малки!