Джигитът, прегазил децата в Китен: Нищо ви няма!

"Миришеше на алкохол", коментира една от пострадалите
10 авг 2018 10:30, Петя Славова
33
Джигитът, прегазил децата в Китен: Нищо ви няма!
Снимка: Facebook

Прегазените деца от пиян и дрогиран шофьор в Китен още са в шок от случилото се. Четири от пострадалите шест момичета остават в болница за лечение.

Още по темата

Децата били на десетдвена дългочакана почивка на море. На втория ден отивали на концерт, когато става инцидента.

"Караше силно и излезе от завоя. Удари се в бордюра и после в нас. Каза: "Добре сте, нищо ви няма, ставайте ще се оправите". Миришеше на алкохол, но не изглеждаше пиян", разказа пред bTV една от пострадалите Надя.

"Стана много бързо и просто се озовахме в тревата. Миналияj вторник имах още една катастрофа и като цяло бях най-изплашена от всички. Добре, че беше една жена, която ми помогна и ме успокояваше", заяви Янита Любенова.

Някои от децата са хвърчали на 3-4 метра и е късмет, че са паднали в тревата, която е омекотила ударите.

Родителите са благодарни на лекарите и на хората, оказали първа помощ, но не спират да се тревожат.

"Това са шест деца! Ако бяха загинали? Има ограничения за скорост, завоят е много остър, няма шанс да караш с голяма скорост, но под въздействието на алкохола и дрогата на него всичко му е било много лесно", коментира Валентин Александров, баща на едно от пострадалите деца.

Родителите настояват за строго наказание на шофьора, а децата искат бързо да се оправят, за да се върнат на плажа.

Очаква се на 10 август Районната прокуратура в Царево да внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо джигита - Даниел С. и да му бъде повдигнато обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
13
 
! Отговори
Да преди 5 години
Всички алколни нещастници и комплексирани нарко зависими са обречени.
25
1
 
30
 
! Отговори
Пурко преди 5 години
Ако имахме закони който вкарват за дълго във затвора джигити и биткаджии от улицата,изнасилвачи и убийци на стара хора във селата,топ инспектори от полицията който лъжат хората и им вземат последните спестявания със сигурност това няма да го слушаме и четеме всеки ден.......Българино събуди се...........
24
1
 
12
 
! Отговори
Почиващ преди 5 години
Снимката е точна, а проблема с диференциала го измисли след "каскадата". Карал е "гъзарски" преди това из Китен. Причината е в скоростта. На този ден в Китен пя Криско и децата отиваха към плаж "Атлиман". Колата я вадиха 1 час до 00,30 с "Пътна помощ".
23
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ще си въртим далаверите ако има закони?Друго нещо си е да се изакаш на бъдещето на милиони и да ги накараш да емигрират щот не са ти приятни.
22
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова ли е трудно?Алкохол и наркотици - затвор 10 години, конфискация на автомобила, доживотна забрана за шофиране и да кажем 20 000 лева глоба.
21
2
 
31
 
! Отговори
Мария преди 5 години
Децата са имали огромен късмет,въпреки физическите и психически травми! На въпроса на бащата ще кажа следнотощеше да стане същото което стана с 6 ангелчета преди 6 години в Симеоновград смазани на тротоара.За употребилите алкохол и дрога убийци по българските пътища, бърза процедура и затвор до живот.Изключение за никой! В противен случай тази безумна война ще продължи!
20
0
 
9
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
До родител 18 Така е , за това адвокат и журналист са най гадните и мразени професии.
19
1
 
2
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Анонимен 7 Що бе ? Кво ще му направят, да не види бял ден повече?Да живот ли?
18
7
 
9
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Запомняйте и не ги забравяйте тези неща и най-вече как държавичката ни реагира в подобни случаи.Избори идат.Боко захлебва още от сега:Бедни депутати,измислени магистрали и тн.След 29-год.дали най-накрая бългърина ще се замисли за КОГО и КАКВО ходи точно да гласува ?
17
0
 
27
 
! Отговори
родител преди 5 години
това не е ли опит за предумишлено убийство????.НО сега ще дойде най-добрия чичо адвокат ще каже тук няма точка там няма запетая изтекъл е срока и лицето с дрогата хоп отново зад волана.
16
2
 
29
 
! Отговори
Utayka преди 5 години
То хубу, ама какво стана с детето дето е със счупен шиен прешлен. Че там нещата са повече от сериозни. На тоя *** ще му изтече пробацията, ама тя цял живот ще си влачи увреждането.
15
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя дрогиран *** о т . От панделата не трябва да излиза. И да плаща до живот.
14
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А сега, да покрие всички медицински разходи и да даде по 3000 леваобешетение на всяка една от жертвите, след което да подлежи 2-3 години да си помисли, какво е направил.
13
0
 
51
 
! Отговори
Дано преди 5 години
Дано и на този джигит , ако му разпънат в затвора една част от тялото, да го успокояват по същия начин----Нищо ви няма!
12
1
 
31
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
За какво са винкелите и пушките, както и кирките и лопатите.
11
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
еее нали ако ме перне и ми каже "нищо ти няма ставай" има два варианта- нищо да ми няма и да съм го премазал аз.- да не мога да стана и затова да може да говори???Има после да обяснява пред КАТ как въздушната възглавница като се отворила и му избила 4 зъба и счупила 5 ребра....
10
6
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Това ли е колата дарила момичетата ,ДНЕС БГ по казвайте нещо по реално истинско,ако тази кола е от катастрофата щеше да има жертви,той им е казал"добре сте нищо ви няма и се качил в колата и си е отишъл.Спрете се с тези нереални *** снимки само отбивате номер.
9
3
 
49
 
! Отговори
да преди 5 години
България -държава на наркоманите и мутрите Какво друго искате да става
8
1
 
30
 
! Отговори
филолог преди 5 години
строго наказание за шофьора и петя"шофьорът се ударил се в бордюра""Децата били на десетдвена дългочакана почивка на море.""Миналияj вторник"
7
5
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Дразнещо е да използвате думата ,,джигит" ! Тук не е Русия !