Бързият влак от Видин премаза кола, жена загина на място

Шофьорът не се огледал и ослушал, директно тръгнал
Обновена: 12 авг 2018 16:31 | 12 авг 2018 16:00,
32
Бързият влак от Видин премаза кола, жена загина на място
Снимка: Булфото, архив

Бързият влак от Видин за София премаза кола на железопътния прелез между Брусарци и Дондуково. Трагичният инцидент е станал вчера сутринта.

Лекият автомобил „Форд“ е управляван от 38- годишен мъж, жител на село Динково, община Ружинци.

Шофьорът имал отскоро шофьорска книжка, не изчакал необходимото време, не се огледал и ослушал.

Преминаването през прелеза се осъществявало само със светлинен сигнал, без бариери. Колата потеглила, когато била блъсната и размазана от бързият влак.

При удара е загинала на място съпругата му, возеща се на предната дясна седалка. На мястото на жестоката катастрофа са пристигнала пожарни и полиция.

Тялото на 38- годишната жена отхвръкнало на десетина метра и е намерена край релсите. Водачът е в болница.

Двамата имат две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
До malartНовините които се изписаха в пресата нямат и 1%истина. Мъжът е от Дупница, а не от Динково има книжка от 20 години а не от 20 дни. На въпросния прелез няма бариера, а светлините са от 60 година. Тревата и храстите са толкова високи, че няма никаква видимост. Бог да я прости Стефи, която остави 2 дечица сираци. Лошото е, че при инцидент, които отнема човешки живот тогава се обръща вничание на остарялата ни система.
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да кажа за въпросния жп прелез.ЛАМПИТЕ ПИЧВАТ ДА МИГАТ 15 МИНУТИ ПРЕДИ ДА МИНЕ ВЛАКА КОЕТО НЕ Е НАРЕД А И СЛЕД КАТО МИНЕ МИГАТ ОЩЕ 15 МИНУТИ СИСТЕМАТА Е МНОГО СТАРА И НЕАДЕКВАТНА ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ СПРЯХ ТЕ МИГАХА ИЗПУШИХ СИ ЦИГАРАТА И ТЕ СПРЯХА ВЛАК ТАКА И НЕ МИНА ЯВНО Е МИНАЛ ПРЕДИ ТОВА
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, сега вече могат да сложат и бариери.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Жена му беше прекрасен човек! Бог да я прости!Какво точно е станало...?!?"Ами има две работни версии: - влака е отнел предимството на колата и я е премазал- шофьора на колата е отнел предимството на влака и е бил премазанТи на коя версия ще заложиш?
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка новина за смърт на пътя ме радва. *** намалят. Според мен трябва да им се даде шанс да действа с по-голям размах. Примерно да спрем КАТ - принудителна отпуска за 6 месеца(така или иначе полза от тях - никаква, освен да констатират).За тия 6 месеца нормалните хора спираме да караме. Всичките джигите се самоизтрепват. После имаме край на "войната по пътищата"! Ако се навъдят пак джигити - повтаряме упражнението!
22
2
 
3
 
! Отговори
анонимен 2 преди 5 години
Жена му беше прекрасен човек! Бог да я прости!Какво точно е станало...?!?
21
0
 
7
 
! Отговори
анонимен 2 преди 5 години
Шофьорът е с книжка от 20 годишен! Тези публикации не са верни! Познавам го лично!
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човешко е да се разсееш, което разбира се води до трагедии. А когато хиляди пъти минаваш през едно и също място ти става навик да го правиш автоматично и започваш да ставаш невнимателен. Според мен направо се е опитал за прецапа през линията без да спре мислейки си за нещо друго или разговарайки с жена си, за която минаването през прелеза изобщо не и е било в акъла.... Ново безхаберно време... А едно време помня как мама викаше на тати да види за влака по 5-6 пъти
19
3
 
6
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 5 години
Влака дали е светел с фара!?
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българино?!!!!
17
0
 
14
 
! Отговори
To6 преди 5 години
Като, чета заглавието се уплаших, дали влака не е спрял навреме за да мине колата ???Преди година същия случай имаше в района на с. Труд Пловдивско. Бях във влака когато удари кола. И като се почнаха едни с, едни чудеса ??? А знае те ли, че преди София от към гара Север, ВЛАКА СПИРА НА ПРЕЛЕЗ ???, за да не блъсне кола ИЛИ ПЕШЕХОДЕЦ. ??? Дали това го има някъде по света ???
16
3
 
14
 
! Отговори
malart преди 5 години
Щом има отскоро книжка, а е на 38, значи сещайте се. Може да си е купил през изминалата учебна година най-сетне това осново от брусарското даскало и после да се явило някое подставено лице на изпита и така
15
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
простите български мъже са тези, които затриват тази държава и всички нас, един по един. *** до примата.
14
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Млад шофьор лесно може да се шашне и да му угасне колата на линията.По-добре не вярвайте на светлинните сигнали, а хубаво се огледайте и ослушайте. Дори бариерата да е вдигната. Ако няма видимост, единият да слезе от колата и да показва. Макар че и от това нема файда ако Господ е решил да ви прибере...
13
0
 
15
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
До Анонимен 12 Прав си човеко . И този чакал ,чакал , няма влак и рекъл да тръне.Па може влака да е тръгнал в друга посока , примерно Каспичан.
12
13
 
9
 
! Отговори
Питам преди 5 години
Този *** няма ли си любовница , та тръгнал да пътува с жена си ?
11
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В европейска България, все още има неохранями прелези, а охраняемите се охраняват от "байчо", който понеже не знае точно кога ще мине влака, ги пуска 15 мин преди това. Иначе всичко ни е точно, европейците ни дишат прахта.
10
0
 
14
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
А сега КАТ да кажат какви мерки да се вземат протим малоумието. 10 000 лв. глоба стигат ли?
9
17
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Поредната положителна новина. Кравата е наказана свише задето е осъществила полови контакти с индивид, страдащ от resistentia mentalis!
8
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А глух бил ли е,след лато не чуваш влак от 500 метра и имаш време дори и да изпушиш една цигарка докато дойде влака-стрела.