Само за ден: 6 жертви на войната по пътищата

Две коли се удариха челно, кола се блъсна в трактор...
12 авг 2018 20:15,
59
Само за ден: 6 жертви на войната по пътищата
Снимка: Булфото, архив

В днешния ден при катастрофи загинаха 6 човека.

Две коли се сблъскаха челно в следобедните часове на пътя между селата Добролева и Борован край Враца.

При инцидента загинаха шофьорър на единия автомобил и пътник от другия, пише bTV. Движението  по пътя беше пренасочена пред Бяла Слатина и Търнава.

Край с. Брусарци жена загина, след като кола беше пометена от влак на жп прелез. Автомобилът е спрял на прелеза, въпреки червения сигнал.

Войната на пътя взе още три жертви в района на Първомай, където автомобил се блъсна в трактор. Причината най-вероятно е, че светлините на ремаркето не са били изправни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
байчо преди 5 години
Аз няма, но при теб е възможно предвид факта, че не те е грижа каква е настилката и какво е времето :D, доста са случаите на самокатастрофирали (определено вината не е в асфалта, може би билбордовете са проблем или дърветата не знам) така че живей си с мисълта, че пътищата, правителството, космоса слънцето са виновни и жив и здрав.
54
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скоростта е големият ни проблем, а при по-дълго пътуване губиш реална представа и яко в началото да караш със 100 ти се е струвало много след 20 км вече си на 120 , затова на мягистрала винаги включвайте ограничителя(ако го има колата ви).
53
2
 
6
 
! Отговори
До Байчо преди 5 години
Ти не можа да разбереш ,че ако ще и сам да се движиш ,абсолютно внимателно ,обладан от всичката параноя на света ---щом си на Бг. път пак ще се претрепеш !
52
9
 
5
 
! Отговори
байчо преди 5 години
и 300 години стаж да имаш *** живее в теб, кви глоби кви пътища, за 30 години не разбра ли че за да шофираш първо трябва да знаеш правилника и да го спазваш, после да познаваш собствените си способности както и автомобила който караш, след това пътната обстановка и метеорологичните условия, като се стараеш да реагираш адекватно спрямо по-горе изредените неща и ако можеш да го направиш всичко ще е наред. Шоферлъка не е лесен и не е за всеки и не е само нов асфалт господин 30г стаж!!!
51
7
 
5
 
! Отговори
До Байчо преди 5 години
Аз не рева ти ревеш ,че всеки ден нещо става и даваш акъли ка бавно и умно да се кара ,на мен хич не ми дреме и чорапите са ми изтръпнали ,ако чакам от теб акъл за каране и факта ,че всеки ден има загинали е достатъчен да се разбере че с досегашното увеличение на глоби ,психота ,курсове и кат през 2 метра ,скъпи камери не се постигна нищо истината е да се вземат мерки и да се строят нови пътища по друг безопасен начин ,аз не съм овчар знам ,че няма да стане и чакам много все повече нещастия...
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Байчо ти ли караш на кат тротинетката...бас ти слагам ,че некакъв шофьор не си само глупости пишеш свързани с научната фантастика ---аиииина здраве ,утре ще карам.
49
1
 
3
 
! Отговори
11 преди 5 години
До ЩирлицТия, дето ги пишат тия новини, са завършени ***.
48
1
 
2
 
! Отговори
на кат тротинетката преди 5 години
Ох да си допия и петата ракия ,че утре ще тръгвам рано рано с буса за Варна то до към 8 чингета няма само трябва да гледам някой тъпан да не се изджаса в мене ,че тогава кофти ама той буса отзад свети...айй на здраве и лека нош ,че утре ,ако надуя алконала и направо в Белене ще ме прати оня трезвеник Винету...
47
5
 
2
 
! Отговори
байчо преди 5 години
Стига рева е и 100 години стаж да имаш какво, праеилата не важат ли като има знак да намаляваш ще намаляваш ако ще и по 100 пъти на ден да минаваш от там, не се знае какво има зад завоя, а и не сме с най-лошите пътища на земята, какво само мрънкате, спазвай правилата съобразявай се с времето и настилката и тва е 30-50-100 години стаж имал бастуни
46
10
 
2
 
! Отговори
вертолет на кат преди 5 години
Еиии слагачи на минуси аз съм професионален шофьор с 30-г стаж карам нон стоп и днеска пак имам 100 км извън града през разни села ---няма от 90 на всеки завой да намялям на 20 защото нямам видимост и може да има спрял трактор ---на много големи шофьори се правите ... ден след ден народа се трепе 90 % заради скапани пътища и изнервеност пак заради скапани пътища ,скапания трафик в градовете и постоянните ремонти и пияните се трепят пак заради скапаните ви пътища господа .....
45
0
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Ще цитирам следните езикови нововъведения:"шофьорър"-може би е някакъв хибрид между шофьор и хорър."Край с. Брусарци жена загина, след като кола беше пометена от влак на жп прелез. Автомобилът е спрял на прелеза, въпреки червения сигнал." Ето това не го разбрах,сигурно по неизвестни на мен правила,не трябва да се спира на червен сигнал.
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямат край племенните драми. С такъв мат'рял толкоз ..
43
5
 
8
 
! Отговори
Леле мале преди 5 години
Някъде преди време четох в коментарите че пътните знаци и ограничения на скоростта били сложени затова за да ги глояват от кат .Или че за камери трябва да има предупреждения .Мисленето на българина е повредено с такива расаждения нищо добро не ни чака.Бог да ги прости.
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали щеше да има контрол аиде сложете касовите апарати и да ги свържем в нап че да видим кои бие цени
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе от евтиния на по 400 лева а къдее йонко къде си бее нали гледаш кое гледаш себе си и жоба
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И след като се натискат да ходят се при евтиното и глупавото на ден не по шест а шеистет и шест ще гледаме кои виновен арменския поп
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами с две думи корупция утре пак ще има за оправяне техните карат това е явно
38
4
 
14
 
! Отговори
Сергей Дулин преди 5 години
На българина все друг му е виновен - КАТ, пътищата, законите, Сорос :)))Не.Просто българина е с малко мозък и затова прави глупости.
37
6
 
6
 
! Отговори
джо бързия преди 5 години
Продължавам да виждам тонове коментари в които се твърди че пътищата и КАТ са ви виновни, уважаеми шофьори не търсете под вола теле, не сте в 4ти клас да ви гони началната учителка да ви дърпа за ушите и да ви наказва, свидетелство се взима след 18, би трябвало да сте се научили на уважение както и да носите отговорност и да сте се запознали със законите преди да се качите да шофирате, остава само да го спазвате?!
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАТ ни следеше с въртолет през 80-те години на миналия век, но тогава КАТ работеше яко, а не както е сега - като стане катастрофа идват след няколко часа и пишат погрешни причини за катастрофата и грешен виновник. Сега се прави имитация на нещо, което го имаше преди 35 години, но КАТ не могат да имитират и работа, а като няма контрол, правилата не се спазват. Не случайно чужденците са най-големите джигити в България, а българите са примерни шофьори в чужбина с добра култура на пътя.