Само за ден: 6 жертви на войната по пътищата

Две коли се удариха челно, кола се блъсна в трактор...
12 авг 2018 20:15,
59
Само за ден: 6 жертви на войната по пътищата
Снимка: Булфото, архив

В днешния ден при катастрофи загинаха 6 човека.

Две коли се сблъскаха челно в следобедните часове на пътя между селата Добролева и Борован край Враца.

При инцидента загинаха шофьорър на единия автомобил и пътник от другия, пише bTV. Движението  по пътя беше пренасочена пред Бяла Слатина и Търнава.

Край с. Брусарци жена загина, след като кола беше пометена от влак на жп прелез. Автомобилът е спрял на прелеза, въпреки червения сигнал.

Войната на пътя взе още три жертви в района на Първомай, където автомобил се блъсна в трактор. Причината най-вероятно е, че светлините на ремаркето не са били изправни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
28
 
! Отговори
Христо преди 5 години
Лека пръст на загиналите!Причините за многото жертви по пътищата са простотията на шофьорите,ниската култура на шофьорите и самочувствието без покритие на шофьорите...България...какво да се прави...
14
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Пътищата като са безобразни ще шофираш БАВНО.
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЖоЗа всеки така наречен "джигит" или по-скоро "дж..." нали се сещате - асимилиран, с ниска или въобще без култура, чалгар, болезнено обидчив, без морал, неграмотен, бабаит - всяко друго превозно средство на пътя е обида и пречка. Личи си и по минусите, че във форумето има такива. Трактора нямал бил светлини. И това ти дава автоматично право да се утрепеш карайки със 100-150 на междуселски път. Ами трепи се бе.
12
2
 
4
 
! Отговори
ГРАД Брусарци преди 5 години
Край с. Брусарци!!!
11
9
 
10
 
! Отговори
светещия ФАР преди 5 години
Защо така,нали като светим и през ДЕНЯ ,нямаше да има катастрофи!?
10
2
 
33
 
! Отговори
Жо преди 5 години
ПРОБЛЕМЪТе, че много от шофьорите са с ограничена мозъчна дейност.Те не могат да преценят, каква е безопасната скорост за пътя, по който се движат.Не могат да преценят безопасната скорост при ограничена или намалена видимост.Не могат да преценят безопасната дистанция.Не могат да преценят възможностите на автомобила си и разстоянието до отсрещния автомобил при изпреварване.Не могат да преценят спирачния си път при хлъзгава настилка.За тези качества на шофьора НЯМА посочени числа в ЗДвП.
9
5
 
4
 
! Отговори
до 7 преди 5 години
не приятел, законите там са други
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аууу...светлините на ремаркето не биле изправни.... Ако караш с около 60-80 едва ли неизправните светлини ще са причина. Хубаво че не е имало колоездачи или пешеходци че като кегли щяха да ги разпилеят понеже те въобще пък нямат светлини.
7
0
 
14
 
! Отговори
Нов преди 5 години
Тая вечер по новините слушам за масираната акция на КАТ. Днес след обяд пътувах от Бургас до Габрово през Хаинбоаз. Трафикът беше поносим, но из целия път не видях нито един патрул. Или лъжат или много добре се крият
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Български шофьори карат и в Западна Европа и там не правят повече катастрофи от западните си колеги. Познайте коя е разликата - пътищата там са други.
5
6
 
6
 
! Отговори
София БАЦЕ преди 5 години
Супер! В северозапада трима джигити по малко! И пловдивчани имат радостна новина че други трима пък не са стигнали до тях!
4
1
 
3
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
ZNA4I,TOVA S ZERTVI OT KATASTROFI-KOETO STAVA V BALGARIJA,GO IMA SAMO NA VOINA. ABE HORA,ZASHTO SE UBIVATE? VZEMETE SE V RAZE! GREHOTA I SRAMOTA-NEZNAM KAKVO DRUGO DA KAZA.
3
12
 
12
 
! Отговори
джо бързия преди 5 години
Нито пътищата са ви виновни нито КАТ, правилата са за да се спазват, трябва да се внимава и това е, не звучи сложно на теория но практиката показва, че е направо невъзможно.... това е резултата
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А задкормилните устройства те причина ли са за жертвите по пътищата?
1
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с това глу-паво клише "войната по пътищата"! Няма никаква война, има катастрофи, които се случват защото пътищата в България са в безобразно състояние и опасни за движение. Тук сто километра уморяват повече от хиляда километра измината в Западна Европа - маркировката липсва, състоянието на покритието е кошмарно, няма асфалтирани банкети, които съществено допринасят за безопасността, защото при аварийна ситуация позволяват на автомобила да се оттегли встрани.