Шанс за живот: Да помогнем на Албена да отгледа децата си

Жената има нужда от скъпоструваща имунотерапия в Германия
13 авг 2018 10:00, Петя Славова
6
Шанс за живот: Да помогнем на Албена да отгледа децата си
Снимка: helpkarma

Това е Албена - мил човек и прекрасна майка на две малки момичета, но има нужда от помощта ни, за да се пребори с рака.

"Албена кърмеше малката ни дъщеря в началото на юни 2016 г., когато поради дискомфорт и тъпа болка отиде на лекар. - разказва нейният съпруг - Никой не очаква, че ще трябва да се бори с рак на млада възраст или докато отглежда малки деца".

Албена не е пушила или употребявала спиртни напитки и със сигурност не очаква да получи страшната диагноза рак на дебелото черво с метастази в черния дроб.

От юни 2016 г. насам, Албена има над 45 химиотерапии, две отворени операции, лъчетерапии и други медицински процедури. За съжаление, въпреки това има прогресия на болестта ѝ.

Онкологът на Албена я посъветвал да потърси нови лечения и терапии. За съжаление не всички иновативни подходи са достъпни и се практикуват в България.

Тя и съпругът й пишат до Университетската болница в Хайделберг и до Шарите в Берлин, но им отговорят, че не могат да предложат терапия на Албена.

Шанс за Албена е имунотерапията, която се практикува в Hallwang Clinic в Германия.

"За съжаление без Вашата помощ не бихме могли да си позволим огромната сума за лабораторни изследвания и продължителна имунотерапия, която е над 80 хиляди евро", разказва още съпругът на Албена и допълва:

"Албена не мечтае за къщи, коли или други материални придобивки, а за шанс да гледа как растат дъщерите ни, как се учат, как създават приятелства, шанс да бъде до тях, докато се превръщат в млади хора. Помогнете ѝ да има този шанс. Моля Ви, дайте ни сили и средства да продължим борбата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
33
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Колко хора в България имат нужда от помощ. На едни се помага на други не. Публикувайте статии за всички, колко мои приятели загубиха живота си от тази коварна болест. Колко публикации, видеа споделяхме, но медеиите не ги отразяваха, защо само за определение хора го правят. Явно някои имат късмет други не. И хората започват масово да даряват, само за тези, за които медиите казват и тези който са известни. Дано се оправи жената.
3
18
 
34
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
До една година ще е в гълъбарника! Жалко за момичето.
2
0
 
35
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
В края на статията има линк "този шанс"
1
1
 
34
 
! Отговори
Анонимна преди 5 години
На коя сметка ?