Спецакция на пътя – над 3000 нарушения и хиляди фишове

Катаджиите са отнели и 69 свидетелства за управление
14 авг 2018 19:00,
17
Спецакция на пътя – над 3000 нарушения и хиляди фишове
Снимка: Архив, Булфото

Над 4000 проверени превозни средства и общо 3249 установени нарушения. Това стана ясно в хода на специализираната акция по пътищата в страната, съобщават от МВР.

Точният брой на проверените МПС-та е 4189, а общо над 5700 души са били проверени от катаджиите.

В резултат на акцията са издадени над 1600 фиша и са отнети 69 свидетелства за управление, заради неплатени задължения по Закона за движение по пътищата.

По време на акцията са установени и над 950 случая на превишена скорост, а освен това на осъществените на място проверки са връчени общо 250 електронни фиша.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: КАТМВРшофиранепътища
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 10Да има в правилника изискване на главен път да не се кара с малка скорост. Това са много редки случаи. Само че много хора карат с превишена скорост. Тях какво да ги правим. Те са потенциални убийци. И понеже превишението е планирана дейност без ПТП е само сериозно нарушение, а при ПТП е виновно извършено престъпление, а при смърт е тежко престъпление и присъдите трябва да са от десетилетия. Така добре ли е?
13
3
 
2
 
! Отговори
БРАВОООООООООООООООО преди 5 години
БРАВОООООООООООО САМО ТАКАААААААААААА НА СЕЛЯЦИТЕЕЕЕЕЕ ДЕТО НЕ МОГАТ ДА КАРАТТТТТТ, ЗАРАДИ ТЯХ ЗАГАЗВАТ НЕВИННИ ХОРАААААААААА, САМО ЯКИ ГЛОБИ НА СЕЛЯНДУРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От къде бюджет за ремонт на всичките тези евросубсидирани пътища? Естествено, няма южни потоци и бургас - александропулис и други методи за финансиране... А еврофондовете са усвоени и разпределени по ошфорни сметки и приятелски кръгове... Много ми е прозрачен Банкянския. Заслужава смъртна присъда. Жалко, че няма такъв закон... С родата барабар...
11
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смотаняците, каращи като баби оправдават смотаняка, каращ с 65 км по главен път, затапващ движението, изнервящ останалите шофьори! Жалки некадърници, явно за вас-***, всеки които кара дори с ограничението от 90 км е Шумахер, Монтоя и тн! Толкова сте жалки!!!
10
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
такива като вас-*** дето разправяте как нямало минимална скорост - само бой до посиране ви оправя! Като не можете да карате, нещастници, не се пречкайте по пътищата! Стойте си вкъщи, пуснете прането, изгладете дрехите на жена ви, женчовци мамини смотани!
9
1
 
5
 
! Отговори
aaa преди 5 години
Лошото на цялата тая извратения е ,че полицая трябва да помага и да служи на хората за това народът го хрантути, а на практика цялата система е направена на обратно, всичко е за да се отмъкнат едни пари и вместо да решават проблеми те ги създават и затова безопасността по пътищата не се подобрява, а напротив става все по зле и по зле...
8
2
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
До Анонимен 7Значи там няма задължителна минимална скорост!!!Като искаш да се правиш на Алтафини или Шумахер,никой не ти е крив.
7
2
 
7
 
! Отговори
До преди 5 години
""Днес един олиго поддържаше 65 км"" Ако ограничението е 90 означава, че не трябва да го превишаваш, а това, че някакъв е карал с 60-70 не го прави виновен. Ако нямаш нерви да шофираш в трафик не ставаш за шофьор. И последно. Отсечката е 20 километра дълга, ако караш с 90 ще спестиш няколко минути спрямо 70. Като цяло такива като теб правят Птп-тата. Бързате за орландовци както казваме в шопско.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тея скапаняци, освен да тормозят хората, друго не правят! ***, Оправете си неадекватните ограничения-хранилки и нарушенията на скоростта ще спаднат драстично! НЕВЪЗМОЖНО Е ЧОВЕК ДА СПАЗВА ВСИЧКИТЕ ИМ *** ОГРАНИЧЕНИЯ, БЕЗ ДА ЗАТАПВА ДВИЖЕНИЕТО!!!
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на кат задължението е да регулира и да помага на пътникопотока в час пик но къде са те в деисвителност не са на оживеното кръстовище за да помогнат да се махне огромната тапа от коли като регулират движението ръчно доказано е че в час пик е много по удачно напротив като наякакви стари и хитри *** са се скрили някъде единствено с мисълта да направят кюляв тоес мръсотия аиде *** ги уважаваи такива хора
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1 - Всъщност КАТ могат да поискат билети и докумнеите на пътниците на превозвачите, за да проверят, дали този човек се вози легално. Всички сериозни превозвачи си носят книга с имента на пътниците, в случай, че някои си запилее билета.Не, че ако някой откаже да си покаже докумнтите, ще вдигнат голяма олелия, но не съм чувал за пдобни случаи.
3
3
 
19
 
! Отговори
Алекс2 преди 5 години
Извинявам се ама верно сме за бой ! Редовно по новото околъвръстно на София 80% не спазват ограничението от 80 км да не говорим за откачени пуб-ери дето насред града си правят гонки посред бял ден ! Андрешко е жив !
2
13
 
12
 
! Отговори
Груйчо преди 5 години
катаджиите също са полицейски органитоест, да, имат право да извършват проверка на всеки един гражданин в страната....
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малко странна статистика според спрени,проверени и глобени от статистическата служба КАТ!4000 коли спрени..5700 проверени?Кат има ли право да тормози пътниците в колата освен шофьорите?