55-годишен в ареста – гръмнал бездомно куче в Дупница

При обиск са иззети 3 незаконни въздушни пушки и арбалет
15 авг 2018 21:44,
83
55-годишен в ареста – гръмнал бездомно куче в Дупница
Снимка: Pixabay

Мъж е задържан за убийството на бездомно куче в Дупница, съобщават от МВР.

Вчера униформените установили 55-годишния стрелец, който преди дни, с въздушна пушка от жилището си, гръмна и уби животинката.

При издирването полицаите са открили в апартамента му 3 въздушни пушки и арбалет, които не са били регистрирани по законовия ред.

Оръжията са иззети от властите.

Извършителят на убийството на бездомното куче е задържан за 24 часа в ареста на РУ-Дупница. Срещу него е започнато досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябваше да удари един полицай ... че да го пуснат да си ходи.
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да беше убил човек сега щеше да е с мярка за неотклонение "подписка".
68
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
осъдиш държавата че е приложила закона. Най много да ти се наложи да плащаш ти за делото. Нормалните държави отдавна нямат проблеми с животните защото там всяко престъпление към животно задължително се наказва със ефективна присъда.
67
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
обърни към органите които според Закона трябва да наказват стопаните които не се грижат за животните си а ги изхвърлят. Ако всички си кастрираха кучетата,отдавна нямале да има бездомни. Но откъде толкова акъл у първобитния българин. Крайно време хеше пилицията да започне да си върши рсботста. Има Закон има и член в НК за престъпление към животните. А госпидина дето ще се жалва в Страсбург - първо няма да дочакаш решение оттам защото ще си полежиш дотогава. И второ - не се надявай че ще можеш да
66
4
 
2
 
! Отговори
С.В. преди 5 години
Ако някой нормален човек смята че България ще има напредък,много се лъже. С ненормален народ,съдисти и убийци не може да се върви напред. Същите тези вероятно имат деца. Е, същите тези деца ще бъдат първите които ще посегнат на родителите си. И няма как да е друго - каквото посееш,това ще пожънеш. НПО нямат нищо общо с животните по улицата освен да ги спасяват,лекуват и задомяват доколкото им стигат силите. Отворковци,знаете ли колко животни се изхвърлят ежедневно от буклуците човешки. Затова се
65
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искаме отново виетнамци. Срещу тях закона е безсилен, защото те си хапват от тези животинки и за тях това си е просто храна. Това е все едно да се скарам на стареца, да не коли петела и кокошките.
64
3
 
7
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
КОГАТО БЯХМЕ НАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА , ЛОВЦИТЕ / В ЕДИН ДЕН-НОЩ / ЗАСТРЕЛВАХА ВСИЧКИ БЕЗСТОПАНСТВЕНИ КУЧЕТА , ЧАКАЛИ И НЯМАХМЕ ПРОБЛЕМ И С КУЧЕШКА ТЕНИЯ И СЪС СТРЕС И С РАЗКЪСАН *** !!! ДНЕС ,ЯВНО, ТРЯБВА ПЪРВО ДА ОТСТРЕЛЯМЕ "МИЛОЗЛИВИТЕ БО.К.ЛУЦИ" ЖЕРТВАЩИ МЛАДИТЕ МАЙКИ С БЕБЕТА И ДЕЧИЦА ....ХИЧ НЯМА ДА МИ Е ЖАЛ -ДОРИ ЗА МАЙКИТЕ ИМ НА ЧЕТИРИЛАПАЩИТЕ!!!!!
63
7
 
4
 
! Отговори
здравка преди 5 години
До ivailoВ тоя случай смешния си ти драги ми съвестен гражданино !Чудесно разрешение на проблема с уличните животни ,няма що!Да вземем да постреляме и по съвестните граждани като теб може пък и ние да свършим работата на някоя ''смешна'' държавна служба!
62
3
 
11
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
Тия тю.флеци полицаите нямат ли си друга работа, та арестуват човек който върши работата на смешните държавни служби ?
61
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че е убил животинката, с този арсенал от оръжия, според мен е само началото на такива психари. За какво подевилите ти е арбалет, ако не е да убиваш..(и то незаконно притежаван)
60
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпроса е защо има бездомни кучета, кой носи отговорност когато те нападнат, нахапят и убият? Някое НПО ще си понесе ли отговорността?
59
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Биеш човек 300 лева глоба, унищожаваш вредител опасен за хората, отиваш в затвора.
58
7
 
3
 
! Отговори
Rumi преди 5 години
Хората са много изнервени и натоварени, но ако убиват за разтоварване, няма да им мине! Господ ще им го върне тъпкано! Така, че , хора, търсете мир с Бога и се покайте от греховете си и ще видите, как Бог ще ви освободи от агресията, напрежението и омразата. Иначе няма спасение! Ако не се покаете и потърсите Бог , в греховете си ще умрете.
57
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aло AnonПродължавай да трепеш живота е като бумеранг внимавай.
56
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убие ли животно значи, че следващият път ще е човек. Всичко се връща ако не на този свят то в другият ще се пържи. Животните не са лоши ето такива като този *** ги правят агресивни по този начин се защитават.
55
11
 
11
 
! Отговори
anon преди 5 години
Аз също обичам да трепя кучета по улиците и пред блока, но го правя дискретно. Мисля че има още поне един в района, дето ме имитира и помага, но не знам кой е
54
3
 
10
 
! Отговори
зкпч преди 5 години
Професор бе убит от *** в зап. парк и нищо . Щом е куче трябва да се търси извършителя и да се линчува от кучкарите .... а във градинките и парковете е минно поле от акото на любимците им . Куче без чип - ефтаназия ....за да се изчистим .
53
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредният ***-комплексар!
52
8
 
5
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
EI TAKIVA MISHOZI,KOITO IZBIVAT KOMPLEKSI VARHU NEVINNI ZIVOTNI,SA ZA PANDELATA ILI V LUDNIZATA.NEMOZE DA SI REDOVEN V GLAVATA I DA POSTAPVASH TAKA.
51
3
 
20
 
! Отговори
до 51 преди 5 години
Алооо, европееца, ентелигента, вместо да се възмущаваш на "най-ужасното" престъпление на света-да убиеш уличен пес, вземи и дай малко повече енергия и се възмущавай на пресният случай с оня от Петрич с дрифта,осакатил 3 деца,който след 24 часа ще бъде освободен,ще "съжалява" за постъпката си и със чисто съдебно минало ще е на улицата пак да си прави дрифта. Аман от еропейци...