Мъж уби с лопата агресивен питбул, влязъл в двора му

Нападнал сина му и захапал домашното му куче
17 авг 2018 17:15,
179
Мъж уби с лопата агресивен питбул, влязъл в двора му
Снимка: Архив, Reuters

Мъж уби с лопата агресивен питбул, който влязъл в двора му и нахапал детето и домашното му куче, съобщават от ОДМВР - София.

Около 11:23 часа на 16 август жител на Самоков съобщил в полицията, че в двора на дома му е влязъл питбул, който нападнал сина му и е захапал домашното им куче, вързано в двора.

При опит за прогонване на агресивното животно мъжът му нанесъл удари с лопата, вследствие на което питбулът е починал.

На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на районната прокуратура в Самоков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дай боже повече такива български мъже. И сега му образуват бързо производство . Смях пълен. Пак ще отчетат едни големи работи полиция и прокуратура.
97
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Питбулите трябва да се забранат за отглеждане както е в повечето цивилизовани държави
96
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До SofiaА бика успя ли да те настигне?
95
30
 
3
 
! Отговори
Sofia преди 5 години
Все пак да научите нещо:Най опасни са селските кучета и дори котки, защо до селата се движат лисици а те носят бяс и могат да го предат на тях.Досега не съм видял лош питбул на каишка, всичките са много социални с хората. В грдовете обикновено кучетата не са лоши. Всички ловни кучета се държът добре когато те срешнат в гората и дори тръгват с теб.Проблема е с тези които пазят нещо или са вързани.Гонил ме е бик, коч дори пуяк , така , че без паника човек с всичко може да с е оправи.
94
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мирчее,да би да си удряна с тухла по главата като малка?
93
3
 
28
 
! Отговори
Бау бау преди 5 години
Зима, студ, година 2015та. Слизам от автобус 102 и се отправям към вкъщи, през тъмните междублокови пространства отзад ме напада куче, бездомно. Хвърли се в краката ми и незнаех какво да правя. Носих служебен лаптоп и като го засилих със замах, забих му го в муцината, и то избяга. Компа си работеше после , песа дали умря не знам...
92
2
 
37
 
! Отговори
doktora преди 5 години
До МираТака си е, как така ще убиваме кученцата.. Трябва да стоим кротко докато ни оглозгат краката и удушат децата
91
21
 
2
 
! Отговори
Sofia преди 5 години
Най опасни са овчарските, идват по много и са мнго лоши.Оставаш на място хубаво е да имаш пръчка за дистанция, подсвиркаш им и гледаш да ги успокоиш. Викаш и чакаш овчаря или говедаря да си ги прибере и не изпадаш в конфликти.Друга техника, хващаш питбула за азадните крка и ги вдигаш докато стиска и чакаш някой да ти помогне, после опитвате да успокоите кучето и чакате собственика, ако има поражения се разбирате за пари.
90
1
 
35
 
! Отговори
До Мира преди 5 години
Ти изобщо прочела ли си новината? Или си от лудите кучкари.,,Кученцето" както го наричаш е питбул влязъл в двора на тоя дето наричаш ,, умствено изостанал" нахапал детето му и вързаното му куче. Ако тебе или семейството ти бъдете нахапани от някое псеее и някой те отърве ,, убиец" ли ще го изкараш? Или може би питбула е твой и пишеш това да се отървеш от отговорност?
89
2
 
18
 
! Отговори
doktora преди 5 години
Кога ще е опелото на починалия питбул?
88
1
 
17
 
! Отговори
Ели преди 5 години
До 89,Ако твоето куче ухапе моето - ще бъдеш безнаказан - оптимист?Агресивен е: идващ напряко, вдигната опашка, ръмжащ, пенявещ се, настръхнала козина, озъбен, без повод.Та КИФЛЪО, ще те пуснат органите на реда - вероятно.А дали роднините и близките ми, ще те пуснат?Съвет: кучето кротко на повод, запознаство след учтиво питане на другия собственик, събиране на фекалии$те, и където има деца - кучето няма място.Не те знам на колко си, не си първия, не си и последния с оръжие, завършващи ЗЛЕ
87
2
 
24
 
! Отговори
Шамарчев преди 5 години
Миличкото добро кученце.Колко ли го е боляло.Сигурно са му избили зъбките, направени да захапват и ръфат жива плът.
86
17
 
4
 
! Отговори
Sofia преди 5 години
Лично съм разтървавал питбули с други кучета. Стиска му се носа и се залива с вода. То стиска и като се пусне не напада хората, а се дърпа пак да се бие.Всички питбули са много по-добронамерени към хората от овчарките, но нападат много често други кучета.Но има питбули убивали хора , те обикновено се отглеждат в лоши условия и полудяват.
85
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
вие мутра с лабрадор виждали ли сте, бе, гении? а кифла със санбернар?*** и злото бива привличано от *** и злото. интелигентното и доброто не понася *** и злото. по животните ще ги познаете.
84
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Действал е неправилно. Правилната процедура е една лопата по главата на питбула една по главата на собственика на питбула, една по питбула, една по собственика. Така е правилно.
83
60
 
2
 
! Отговори
Мира преди 5 години
Никъде не пише кучето да е нападнало този умствено изостаснал *** с лопата.Той е убиеца той е убил кученцето на някой.Какво сте седнали да защитавате убиеца .Това шело онова щяло той е убиец а,вие сте същите.
82
1
 
17
 
! Отговори
Ели преди 5 години
До 81,"Да сложи дреха на ръката", ама вие сериозно ли? В кой век живеем?Да му даде кюфте, да разчита на късмет да не го нападне - ПИТБУЛ.Всеки човек има лично пространство, при разхождане на куче е един метър, наруши ли друго куче моето лично, и на кучето ми пространство с видимо агресивно поведение, не чакам изобщо да бъда жертва.Да не говорим за астна собственост.Нито аз, нито кучето ми сме длъжни да търпим невъзпита%но поведение на нискокултурни индивиди.Уважавай - за да бъдеш уважаван
81
0
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 5 години
До 85Тоя тиквap 81 е мизантропен кyчeeб...
80
26
 
1
 
! Отговори
Sofia преди 5 години
За пръв път чувам куче от каквато и да е порода да навлезе в чужда територия, кучетата са териториални и обикновено пазят някой или нещо, а не превземат чужди дворове.Възможно е нещата да не са така и да се води дело и да не се наложи да се плаща куче.
79
2
 
18
 
! Отговори
Олд мен преди 5 години
Жалко,трябвало е да почне от собственика,а тези кучета трябва да са с разрешителен режим.