Мъж уби с лопата агресивен питбул, влязъл в двора му

Нападнал сина му и захапал домашното му куче
17 авг 2018 17:15,
179
Мъж уби с лопата агресивен питбул, влязъл в двора му
Снимка: Архив, Reuters

Мъж уби с лопата агресивен питбул, който влязъл в двора му и нахапал детето и домашното му куче, съобщават от ОДМВР - София.

Около 11:23 часа на 16 август жител на Самоков съобщил в полицията, че в двора на дома му е влязъл питбул, който нападнал сина му и е захапал домашното им куче, вързано в двора.

При опит за прогонване на агресивното животно мъжът му нанесъл удари с лопата, вследствие на което питбулът е починал.

На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на районната прокуратура в Самоков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
6
 
1
 
! Отговори
Бултериер преди 5 години
Няма лоши кучета а глупави и безнадеждни собственици на такива . Защо вините животното то така е възпитано .Накажете собственика той и децата си така ще възпитано.
137
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДА СЕ НАЛОЖИ ДАНЪК 10000 ЛЕВА НА ГОДИНА ЗА ПИТБУЛИТЕ И ДРУГИТЕ ЗЛОВЕЩИ ПОРОДИ.ИКОНОМИЧЕСКАТА ПРИНУДА Е ВИНАГИ ПО-ЕФИКАСНА ОТ ВСЯКАКВИ ЗАБРАНИ.
136
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В българия има странно правосъдие. Убиваш куче и в затвора. Каква е тази работа. Кучето е звяр, одомашен, но звяр. За убииство на кокошка пак ли е така? Ако НЕ, защо не е така. Нека някой юрист да вземе отношение. Защо като човек заколи прасе или агне не влиза в затвора, а за куче влиза. Или кучетата имат *** качества, или законодателя се е побъркал. Има нещо сбъркано.
135
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На зло куче зла лопата.
134
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам една съседка с питбул. Всеки път, като я видя, къчето е без намордник и постоянно си говори с него, докато го разхожда. Все едно е човек и я разбира какво му говори. Абсолютно куку, като повечето кучкари.
133
1
 
17
 
! Отговори
Случаен преди 5 години
АПЕЛ: Мили хора, млади и стари! Дайте да оглеждаме преди всичко деца и внучета! А не убийци кучета! Котките и кучетата са добри приятели на човека! Но нека кажем НЕ на кучета убийци! Искаме спокойно да си разхождаме децата и внучетата! Да се осигури безопасен живот на всички! Колко деца, колко възрастни хора бяха нахапани от всякакъв вид кучета! Никой не е застрахован, затова не защитавайте кучетата убийци, а да искаме да се вземат сериозни мерки по села и градове срещу злите кучета!
132
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ся кучкарите и коткари ще идат на протест. Все пак за тях животните са по важни от всичко.
131
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
крайно време е да се издаде закон за принудителна евтаназия на всички питбули и ротвайлери на територията на Република България!
130
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега остава и да го осъдят човека!И аз бих постъпил така,ако е застрашен човешки живот. И то в двора ми.
129
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ще убия куче и то "душа " носи.Виновен е собственика на питбула. Защо го е пуснал, защо гледа такава порода. В Самоков вълцили се разхождан по улиците. Полиция нямали. Управия намали. Нали кметицата ни е от там.
128
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лопатата трябвеше да играе и по главата на собственика на кучето. И то без никаква жал и душевно размекване.
127
3
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледайте деца, не кучета...Нямали пари за деца, станали на по 35 години, а дават по 20 лева за килограм храна Роял Канин на кучетата си...Ненормална работа...Борисовата градина е пълна с кучешки изпрaжнения, все едно живеем в някое село с неандерталци!
126
0
 
20
 
! Отговори
продължение преди 5 години
...Хората организирали масов протест срещу отглеждането и разхождането на бойните кучета скандирайки"Бойните кучета вън от улиците!" Собственикът на кучето убиец се разледва в престъпление-убийство, защото е трябвало да знае, че кучетата му са опасни и така е причинил смъртта на детето. После даваха такива агресивни кучета в кучкарници. Там имат и треньори за кучета, но с тези повече от 10 минути не се занимават, защото дори не подлежат на дресировка, бързо губят интерес и стават опасни.
125
2
 
43
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
България е един голям кучкарник! В София блоковете са пълни с кучета...агахти и изкукуригалия народец....освен това е пълно с безстопанствени кучета по улиците, направо не е истина!....
124
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А чували ли сте за случая Волкан, 8 годишното дете което беше смъртоносно нахапано от питбул в училищен двор през 2000 година в Германия? Собственикът им пуснал двете си кучета да се разхождат свободно без каишка и без намордник. Деца си играели с топка в училищния двор наблизо. Всичко станало много бързо. Полицай застрелял питбула, но вече било късно, детето умря агонизиращо в мъки. Даваха откъс по телевизията с детето, направо потресаващо. За мнозина бойните породи кучета са замяна на оръжие.
123
1
 
50
 
! Отговори
Основното преди 5 години
Не куче, а човек ако влезе във вас и нападне детето ти, ще го убиеш. Не знам дали има смисъл да се коментира повече.
122
3
 
13
 
! Отговори
До 127 преди 5 години
Кое е сериозно нещо бе брат? ... Бойко, изгубен търговски регистър от човек на дебелия слон, паднал мост, убити деца с ампутирани крака, русата Златка, Милен Цветков свален от ефир и ще ходи при гала, Слави е човек на Румен Радев и ще се яви на избори след мандата му?...Кажи да ходя да пиша.
121
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нивируятна тръгедиъ. Над 120 кументара. А за сериозни неща по 30-40. Вие не сте добре.
120
2
 
45
 
! Отговори
Тц преди 5 години
Всъщност преди година ми се случи същото. Питбула на съседа скучи у нас и нападна моята каракачанка. Гадината му се меташе да го хапе за гърлото знаейки,че там дирекно го убива,но за щастие каракачанката има дебела козина и това го спаси. В този момент толкова побеснях все едно някой иска да ти убие детето и взех една пръчка с ясното съзнание да отрепам тая гад преди той моето куче.Тъй че евала на човека,че е спасил детето си.Само който го е преживял знае какъв стрес изпитва човек в такъв момент
119
19
 
5
 
! Отговори
дон кихот преди 5 години
До SofiaСлед като имаме версията само на едната страна, всичко може да е станало. Може питбула да е ударен в собствения си двор и после да е метнат през оградата. Така че станалото станало, един питбул по-малко.