Пометеният на пътя Асенчо – възпитано и работливо момче

Младежът бе прегазен от 75-годишен пенсионер в Пловдив
21 авг 2018 13:45, Златко Желев
59
Пометеният на пътя Асенчо – възпитано и работливо момче
Мястото на трагедията. Снимка: Трафик нюз

Служители на "Чистота" – Пловдив са съкрушени, след като тази сутрин 75-годишен шофьор помете с колата си и уби намясто 20-годишен техен колега.

Асенчо бил на пътното платно, което било обезопасено с конуси. Възрастният водач изведнъж профучал с "Фиат"-а си и го блъснал смъртоносно.

Още по темата

Тялото на 20-годишния младеж отхвърчало на 20 метра след удара, разказва пред "24 часа" колегата на загиналия работник, който е бил качен на вишката, за да подменя знамената по уличните стълбове на Пловдив.

Всяка година по това време "Чистота" подменя знамената за предстоящия празник на града под тептата.

Припомняме ви, че трагедията се разигра тази сутрин в южното платно на "Цариградско шосе" от страната на бившата Белодробна болница в Пловдив.

"Хубаво момче, възпитано, работливо", посочи директорът на "Чистота" Иван Стоянов.

"Мъчно ми е, изгубихме много свестен работник. Всички го знаем като Асенчо. Има брат, а баща му е на работа в Германия", допълни той.

Асенчо постъпил на работа в общинското предприятие преди половин година. Всички го обикнали. Сега колегите му събират пари за погребението му.


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
АМАН от КАТ преди 6 месеца
Облъчените тираджии принудени да следят и тежко вредни GPS блокирани с холограми на предни стъкла
след ЗАСЛЕПЯВаНЕ не виждат нито мотористи,нито велосипедисти ни пешеходци ..
44
0
 
0
 
! Отговори
АМАНот убиици в КАТ преди 6 месеца
Тежко облъчени тираджии реват кански срещу фарове тип "Електрожени"
До 30 секунди не виждали нищо след ЗАСЛЕПЯВАНЕ.

ЗАЩО КАТ принуждава милиони да карат денем с включени фарове вкл против мъгла в ясно и слънчево време.АМАН от терористи в МВР>
43
0
 
0
 
! Отговори
Гасете фаровете преди 6 месеца
около 19 % от автомобилите облъчват денем с високо вредни пси блокиращи скенери инсталирани вместо доказано безвредни фарове. Заслепени и пси блокирани водачи са потенциални убиици.

!00% от новите автомобили имат инсталирани и денем включени AIDS активни високо вредни скенери. ОБлъчените са полу адекватни след разминаване с подобни коли.
Питайте подставени на власт в София защо принудиха водачите да увреждат земята денем с включени фарове ..ЗАСЛЕПЯВАТ ЯКО.
42
0
 
1
 
! Отговори
Дядото преди 6 месеца
Всички били влюбени до уши в Асенчо или писалия статията е прекалил с драматичните описания ?
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аман от журналистически глупости. Е, ако не беше възпитано и работливо момче, какво променя това факта, че са го бутнали. По същия начин, като стане някое убийство журналистите обиколят цялата махала, за да им разказват бабичките убиеца какво добро и възпитано момче било. Е, и. Какво и там това променя фактите.
40
6
 
0
 
! Отговори
зел преди 6 месеца
след определена възраст, не те взимат на работа като спортист.
След определена възраст дда се изисква медицинска експертиза за годност за шофьор на интервал от 1г. след 75 на всеки 6м, а най-скоро и всеки ден, кат станат задължителни "здравните гривни" за електората.... ааа народа, народа!
39
4
 
2
 
! Отговори
шоп преди 6 месеца
на 75 ???
тоя и у панделата нема да го искат.
38
2
 
6
 
! Отговори
Я па ти... преди 6 месеца
До Shark 34 И как точно определи възрастова граница от 68г. Аз съм на толкова , мага ли да шофирам ? А и мотор карам.
37
2
 
3
 
! Отговори
хм преди 6 месеца
До Анонимен 14
,,Сигурен съм, че е бил много по-читав човек от повечето пишещи в този форум''.
И себе си ли включваш в тази група? С много малки изключения повечето коментиращи оплакват участта на момчето. Ама нали е по-готино да наплюем другите, ако може и народа като цяло...много е елитарно, някак си...
36
1
 
63
 
! Отговори
Пет преди 6 месеца
Убит по време на Работа! Жал ми е за него.независимо какъв етнос и религия е .а и сега е Курбан Байрама....страшно ще реват роднините.вместо да празнуват! Бог да му прости душата! Млад и работещ...жалко!
35
2
 
21
 
! Отговори
преди 6 месеца
Нелепа смърт.
34
7
 
43
 
! Отговори
Shark преди 6 месеца
Жалко за момчето. Сутринта минах оттам, картинката беше потресаваща. А на хора над 68г възраст трябва да се правят проверовъчни изпити и медицински прегледи, и ако има заключение че не стават, а аз съм убеден че повечето няма да стават, да не им се дава книжка. И тези прегледи и проверовъчни да са безплатни, но задължителни. И документа да върви заедно с книжката, и ако ги спрат и го няма, книжката да се отнема. Само че, типично по ганьовски, това ще е предпоставка за нови корупционни практики.
33
10
 
31
 
! Отговори
някои са много зле преди 6 месеца
Мине - не мине малко време и някоя баба решава "аз тука по лека, лека ще си пресека Цариградско Шосе". След дадена възраст са по-зле от малки деца. Виждала съм баба да оставя по средата на пеш. пътека количката си с внучето пеленаче вътре бърже да се върне, че си забравила торбата на тротоара. Отбих и я овиках, тя изобщо и не ме разбра, в безмозъчния поглед се четеше, че нали имам спирачки и е на "зебра", где е проблема!? Такива са опасно тъпи дъртаци. И зад волана ги има
32
3
 
38
 
! Отговори
Мир на духа му! преди 6 месеца
Бог да го прости Асенчо! Мир на духa му!
31
11
 
26
 
! Отговори
аман от куку пенсии преди 6 месеца
Пенсиите като изкукат стават обществено опасни. Да си ходят на проверовъчен изпит всяка година след определена възраст. Също, лекарите да уведомяват веднага КАТ когато някой има медицинско състояние, което би създало опасна ситуация на пътя. И това уведомяване да е без съгласие на пациента и автоматично да се отнема книжката до последваща епикриза, че състоянието е преминало
30
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Така е било писано така е станало. Нишо слу4аино не се слу4ва на тази земя. Едно време не е имало автомобили и въпреки това е имало слу4аи на убити от фаитони и каруци. Никои не е успял да избяга от съдбата си. Бог да прости мом4ето лоша съдба е имало. Някои доживяват до 100 а други не доживяват и до 50 години.
29
4
 
26
 
! Отговори
Чичо Иван преди 6 месеца
До Анонимен 27

Не, не става на въпрос дали е за боклука. Въобще не ми криви думите.
Става въпрос за факта, че всички рефлекси са забавени. Зрението не е добре.
Колкото и да си внимателен, нека бъдем реалисти - при шофирането (В БЪЛГАРИЯ) ти трябват бързи рефлекси, добро зрение (Защото именно тези 30 годишните джигити са навсякъде) и добра интуиция.
Не казвам, че всички възрастни хора са така. Но от един момент нататък, ако не можеш да ходиш нормално например и не виждаш добре, не става.
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Радоя
Ами щото никой от "работодателите му" не му знае името, баща му е в Германия, а брат му не е ясно къде е.
27
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе "Чичо Иване" и как ще решик КОЙ и КОГА вече е за боклука?
И защо мислиш че един 70 или 80 годишен внимателен и принципен шофьор е по-опасен от един 30г. джигит?
Човек на години, сам си преценява дали може или не!
А и я виж възрастовата статистика за стари хора направили ПТП спрямо останалите!!!
Преди време баща ми на около 80г. каза че е време вече да не кара кола, а аз го разубеждавах, щото това е поредна стъпка, към отказване от живота изобщо!
Полекичка и по-внимателно и няма проблеми!
26
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не виждам лоши коментари за момчето без оглед на ет’нос, защото той е бил работещ гражданин на тази държава и всеки де поставя на мястото му. Напрежение има в вдни други случаи. Статията не е тенденциозна и не настройва никого, видно от коментарите