Радев за Байрама: Послания за доброта!

Държавният глава поздрави българските мюсюлмани
21 авг 2018 13:30,
48
Радев за Байрама: Послания за доброта!
Снимка: Архив, Булфото

И държавният глава поздрави българските мюсюлмани по случай най-големият им празник Курбан Байрам.

Президентът Румен Радев отправи своите благопожелания за мир, здраве и щастие към представителите на мюсюлманската общност в България по повод празника Курбан Байрам.

"В свещените за мюсюлманите дни е важно зачитането на традициите и посланията за доброта, помирение и опрощение да сплотяват цялото ни общество", заявява държавният глава в своя поздравителен адрес и призовава за утвърждаване на ценностите на взаимната толерантност и обединението на българските религиозни общности.

Радев подчерта, че историята на българския народ еднозначно показва как единството и зачитането преодоляват всяко препятствие и каляват общата ни воля за напредък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
Манол преди 5 години
Хафенчо, Не знам къде ти е пристанала истината и не е важно кой за кого е гласувал, кандидата е набрал най- много гласове на изборите и станал президент на българските граждани. Защо му вменяваш да е обединтел на властите, не си ли чувал принципа за разделение на властите???
24
13
 
7
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
*** военна фуражка си ти Радев. Истински ***, кукла на конци. ***, което трябва да бъде осъдено от военен трибунал за Държавна Измяна. Как само би дузпата на жена си и двете си деца за да си с любовницата ти, собствената ти секретарка.
23
10
 
3
 
! Отговори
До 8 преди 5 години
За чиста и свята република глупаво.
22
21
 
16
 
! Отговори
www преди 5 години
Това не е моят президент! Дано повече хора мислят така, за да има промяна скоро!
21
12
 
7
 
! Отговори
Бай Хой преди 5 години
Всички сме от ДуПеСе :D
20
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чистит курбан баиррам на всички мусулманин. Обичам ви.
19
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименСтига си писал глупости,бе!Разбира се,че ще ги поздрави,имаме и българи мохамедани или помаци,които са българи по произход,има различни мюсулмани,както и араби християни,защо свързвате винаги мохамеданите с турците?
18
9
 
25
 
! Отговори
Мислете преди 5 години
... президентът поздравява всички български мюсюлмани, не турци. Много българи са приели вярата от дедите си поради тогавашното стечение на обстоятелства като запазване на живота и или просто за да са добре(както много от вас дали задните си части на управляващата партия и превъзмогнали его си за да им бъде подсигурено блаженото място), но това не ги прави турци бе хора..... Мислете ! не слагайте под общ знаменател, грешите.Дано ме разбирате
17
2
 
44
 
! Отговори
Орхан преди 5 години
Живея с българка тоест жена ми, вече 20 години.Имаме две прекрасни деца и никога не сме се карали , всички празници в моята къща са общи.Децата ни са възпитани като българи и ще си останат такива.Байрам ли е Коледа ли е вкъщи е празник.Честит празник на всички празнуващи днес.Живота е твърде кратък за да го разберем.Живейте в Мир и разбирателство със хората около вас и дано го проумеете някой ден.Че комшията Иван или Хасан ви е по близък дори от брат и сестра някой ден.
16
10
 
17
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Президент е на България и на всички български граждани,без значение етнос и религия,затова е длъжен да поздрави РадевМанолчо, нито съм гласувал за Радев, нито пък е моя президент. Президент е преди всичко балансьор на изпълнителната, съдебната и законодателната. Обединител на българите и най - високопоставеният български дипломат. Вместо да върши това, той влиза в постоянни пререкания с правителството и парламента. Той е разединител на нацията!
15
7
 
21
 
! Отговори
Нико преди 5 години
Пишете позитивни коментари за добро или лошо ние живеем заедно всички сме хора а малко ли са браковете между християни и мисюлмани ? Било що било край
14
10
 
17
 
! Отговори
Манол преди 5 години
Президент е на България и на всички български граждани,без значение етнос и религия,затова е длъжен да поздрави Радев.А иначе, какво с римската " Разделяй и владей " ли е по - добре или със "Съединението прави силата" ????Ако някой знае какво се прави по времето на байряма ,ще прецени добро ли е зло ли е.
13
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ги поздравява ми, нали са му основни избиратели и верен коалиционен партньор на неговата партия.
12
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям лицемер е тоя.Партията, която го издигна ги гонеше и им сменяше имената, той сега им се мазни.
11
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турците позорят националните ни герои ,казват на Ботев луд и терорист ,а Радев ги поздравява /Има ли изобщо адекватна партия ,а политик ,които да отговаря на нашите национални идеали .Радев трябва да го импийчнат за двойно - тройно национално предателство! Въртя се на пета пред поп Киро, в Полша плю по България, сега се кланя на башибозука!?
10
7
 
21
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
"Байрямът е послание за доброта!"Кога е послание за доброта? Когато се взривяват и убиват невинни или когато режат глави?
9
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турците позорят националните ни герои ,казват на Ботев луд и терорист ,а Радев ги поздравява /Има ли изобщо адекватна партия ,а политик ,които да отговаря на нашите национални идеали .
8
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пРезидента последно репарации ли искаш, или ше се поздравяваме?
7
21
 
20
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Радев не искаше ли някъви репарации ли компенсации ли, сега взел да поздравява комшулука. Тоя съвсем го бият лимките!
6
30
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ботев и Левски за какво умряха бе *** летец!