Хотелиер би камериерка на Слънчев бряг. Искала пари!

Жената хапала шефа си в отговор на ритниците и шамарите
Обновена: 23 авг 2018 11:01 | 23 авг 2018 10:30, Боряна Павлова
223
Хотелиер би камериерка на Слънчев бряг. Искала пари!
Снимка: архив Булфото

Управител на хотел в курорта Слънчев бряг е нападнал камериерка, след като наетата от него жена е поискала парите си.

Украинката Юлия е отиша при своя шеф, за да поиска заработените си 300 евро. В курорта тя работила от 3 месеца.

Първо управителят, който бил и син на собственика на хотела, я набил в кабинета си, а след това с още двама мъже откарали украинката извън курорта.

Казах му: "Идвам за парите си", а той отговори: "Пари няма да получиш, защото не си работила! Марш навън!". Разкрещя ми се, нарече ме "уличница" и ме изблъска навън. Влачеше ме! Два или три удара ми нанесе! Бях в шок и крещях: "Помогнете!" на хората във фоайето", разказа Юлия пред Нова тв.

Жената твърди, че е хапала шефа си в отговор на неговите удари и ритници. Пак по нейния разказ, намесват се само трима мъже - от персонала на хотела, и то, за да я изведат оттам. Карат я в местността "Кошарица" и там я оставят. При пътуването не са упражнили насилие.

"Когато ме свалиха от колата, прозвуча фраза: "Да беше мислила преди да действаш. Сега ти се размина, но, ако пак дойдеш в хотела, ще е друго", спомня си Юлия.

Вместо в хотела, жената отива в полицията. Именно оттам я съветват да си извади медицинско. Насилникът е задържан за 24 часа и по случая е образувано досъдебно производство.

Собственикът на хотела обясни, че не е запознат със ситуацията и му трябва време да проучи случилото се.

"Иска ми се да вярвам, че правдата ще възтържествува, защото свидетелите са от персонала, а те ме предупредиха да мисля преди да действам и, че ще кажат, че аз него съм нападнала", казва Юлия.


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Била е пияна и е ходила пияна на работа. Кой кого е нападнал и бил не се знае. Тя му излага хотела, ако това е вярно. Ако не чисти, като хората има очевидно оплаквания от нея, че стаите са и мръсни. Ако в опияненото си състояние пуска дебелашки шеги на персонала и има фриволно поведение с тях никой няма да я държи. Още повече, че иска и пари без да е свършила работа и за 5 стотинки.
182
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На 100% го е заплашвала него (собственика) и персонала с данъчни. И това е така нареченато "лежерно" изнудване.
" Ако не ми даваш сумата, която искам ще ти пратя данъчни на теб и персонала ти! "
Не са му издържали нервите и я "свитнал" с пердах. Да не забравя, все пак че е в чужда страна. Подобни своеволия в Украйна. Той, ако иска ще я върне в Украйна (собственика) ще и на бият печатите и няма да може да при пари в страната. Ще я изгонят от страната. Собственика си е в страната(свои води).
181
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тя го изнудвала за пореден път. Това е човек с име и нали сте наясно, че за 200 Евро няма си сложи бизнеса в торба от украинка.
Дал и работа, подслон храна, но всяка седмица да искаш 200 Евро!? Как ви се струва, защо ли не са му издържали нервите!!!? Тя изпада в тежки конфликти в чужда страна. И едва ли не тя му слага черна точка на името и бизнеса. Той е полудял полекичка.
180
0
 
0
 
! Отговори
Diktator преди 7 месеца
До търси се диктатор

Izberete me men, bih napravil vsi4ko po volqta na naroda. S udovolstvie ste trepq mutrichkite i 6te im vzemam pari4kite.
179
0
 
13
 
! Отговори
търси се диктатор преди 7 месеца
ДС агентите станаха мутробизнесмени. наглостта им няма край... изгониха всички нормални хора навън

крайно време е в тая "държава " за преврат , БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗВАНЕ на всички новобогаташи с неясни или бързи пари, техните слуги нацепени батки и костюмари в парламента.

НАЦИОНАЛИЗИРАНЕ на всичките им имущества(и на родата) и връщането им обратно на пенсионерите, болници, учители и заводите разпродадени за $1

СМЕТКАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ. не сме бедна страна ,парите не са на правилното място
178
11
 
1
 
! Отговори
Правилно меринджей преди 7 месеца
Не стига че работа и дали, ами и пари има наглостта да иска.
177
15
 
3
 
! Отговори
Мениджър преди 7 месеца
Това да е за урок на всички , които искат пари.
176
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
всеки който робува на мутри за жълти стотинки на минимално осигуряване търпи унижение и се чуди дали ще си получи изобщо парите допринася за мизерията в България
175
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нашите мутри набедени за бизнесмени закъсаха за кадри. Няма кой да им прислужва та се наложи да си търсят чужденци от Украйна. Само че украинките не са овце като нас. Спомням си като бях в чужбина една украинка продавачка беше извадила окото на един клиент с химикал, защото я обидил. Та наште мутри да внимават в картинката.
174
1
 
15
 
! Отговори
Явно и тя преди 7 месеца
Не е работила достатъчно ефективно, както ни обясняваше онова *** Велев ли беше
173
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В Китай тъй ги церят.
На стадиона, и да си плати куршума в тила.
172
29
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Разказът на украинката е лъжа от началото до края.
171
0
 
19
 
! Отговори
стефчо преди 7 месеца
Тези дерибеи трябва да бъдат очистени всички като кучета до един-народен съд и въже! Това лекува и действа профилактчино за останалите живи.
170
0
 
3
 
! Отговори
Edsye преди 7 месеца
V Tropadvisor izpatilite si turisti vi savetvat da zaobikaliate tosi hotel i da ne vlizate vatre...pokazvat vi obilno kolichestvo muhal, mrasotii....nekorekten service...
169
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Както вече са писали- заплатата в края на всеки месец, по банков път, забави ли се работодателят до определен брой дни, да се трупат лихви, които той трябва да плати. 2 седмици забава на РЗ и работникът да има право да напусне без предизвестие, да сигнализира ИТ и да се задействат институциите. Само това ще дисциплинира изедниците. Много свободи им дадоха. Разпасана работа.
На зло куче- зъл прът.
168
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пръдна Андрешко та се Hacpа
167
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Два случая за два дни,догодина и украинци няма да дойдат
166
2
 
27
 
! Отговори
Тоя преди 7 месеца
Четете хора кодекс на труда .ЗА ДА НЕ СИ ПРАВЯТ С ВАС ГАРГАРА РАБОТОДАТЕЛИТЕ.
165
0
 
37
 
! Отговори
България е в ЕС!!! преди 7 месеца
...(продължение)...
3. Ако до седмица не постъпи заплатата в банковата карта на работника, той да има право да откаже да работи и да сезира Инспекцията на труда и Бюрото по труда, където да има право да се запише по вина на работодателя за неизплащане на заплати и да има право на помощи, а Институциите да се задействат и да санкционират некоректния работодател а с една голяма глоба и затвор...
Да видите тогава как ще заработи систелата. Ама тук е България...
164
1
 
31
 
! Отговори
България е в ЕС!!! преди 7 месеца
За да няма повече такива случаи, да се приведе Българското законодателство с Европейското.
1. Заплатите да се изплащат в края на всеки изработен месец, а не по комунистически чак в края на следващия, това се използва в ущърб на работника, който както в случая може да се размотава до третия месец без заплата!!!
2. Ако до три дни след изтичане на изработения месец не постъпи заплащане в банкова карта (не заплата на ръка), работникът да има право да си иска заплатата с лихва за всеки просрочен ден