Пребитата камериерка – удряна пред гостите на хотела!

Днес жената подаде жалба в прокуратурата в Несебър
23 авг 2018 19:19,
91
Пребитата камериерка – удряна пред гостите на хотела!

Пореден случай на малтретирана камериерка в Слънчев бряг. Този път обаче насилникът не е чуждестранен турист, а собственик на хотел.

Инцидентът е станал във вторник. Камериерката Юлия идва да си поиска заплатата за месец и половина. Посрещната е обаче от сина на собственика на хотела с ритници и обиди. По-късно е качена в кола и е изхвърлена в гората в Кошарица.

Още по темата

Бившата учителка от Украйна още е в шок. Днес тя подаде жалба в прокуратурата в Несебър.

"Той не ми даде парите, изгони ме. Хвана ме за ръцете и ме изхвърли от кабинета. Държеше ми ръцете и ме риташе!", разказва Юлия.

"Учудена съм, защото във фоайето имаше много хора, там имаше много туристи, но той въпреки това ме удряше", казва Юлия пред Bulgaria ON AIR.

След като е пребита двама мъже я качват в кола и я отвеждат в гората край местността Кошарица.

За 24 часа е задържан сина на собственика на хотела, който е най-вероятният извършител на физическата саморазправа. Собственикът на хотела не беше открит за коментар.

По случая е образувано досъдебно производство за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
33
 
! Отговори
до Алекс преди 5 години
Тия Мария е хотела!
33
6
 
8
 
! Отговори
От Слънчака преди 5 години
Българския персонал стана много скъп.Под 2000 лв на месец тук Българин не може да видиш да работи.Ако заплатата му е ниска значи кърти от Бакшиши и далавери! *** взимат повече от Чужденците .Щот онея са толкоз гладни ,че обират огризките от чиниите на туристите !
32
0
 
61
 
! Отговори
Алекс преди 5 години
Кой е хотелът?Нейното лице давате, а мутрите са със запазена анонимност.
31
0
 
26
 
! Отговори
От Слънчака До 25 преди 5 години
По хотелите в Сл бряг Българския персонал е сведен до минимум.Само Управленските позиции са заети от Българи.Останалите от Чужденци и ***.На *** плащат 4 цифри но на разни там Молдованци ,Украинци и Беларуси плащат по 200 евро или долара на месец ,и те се радват на толкова ,че там от където идват взимат по 80 евро на месец!!!
30
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За месец и половина имала да получава 300???!
29
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ли си е мислила тази другарка 4е ще работи в НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЛИ. Другарко народна отдавна умря сега има мутренско мафиотска ко4инка. В кои свят живурка тази нямам идея в УРКАНИЯ не са им ли казали 4е отива в мутроландия.
28
0
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Реваха, че нямат работници, в парламента ходиха на реват за да им направят закон, който да им позволи да взимат чужденци. Всичко ореваха тия мизерннници. Другата година, когато и чужденците няма да искат да работят за *** какво ще правят??? Изисквания и претенции имат към работниците, но нито пари дават, нито имат и добро отношение. Правителството щяло да връща българите от чужбина?!?!? как ще ги върнете бре мърсолковци и тези дето останаха ще се махнат, ако могат.Некаква Жунгла е в България
27
0
 
56
 
! Отговори
Камериерка преди 5 години
Стана ми тъжно за колежката. Камериерството е много къртовски труд, а не е платен. На места искат три стаи за един час. Ама, че някои от стаите са от мръсни по-мръсни (за баните и тоалетните да не говоря), че се правят често двойни легла в една стая, никой не го интересува - плащат ти еднакво и за единична/сравнително чиста и за двойна/изключително ***. Има някаква надежда, че е подала жалба в прокуратурата, но ми се ще да си го получи солено тоя побойник (я от братята й, я от братовчедите й)
26
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И после няма кадри! Тия от Индия или Бангладеш ли ще внасят кадри. Нормалните българи ходят в чужбина, заради ей такива
25
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доколкото разбрах синчето на мутрата-собственик на хотела я бил, някакъв 26 годишен. За 300 Евро за месец и половина заплата. А реваха, че нямало български персонал. Ми кой да работи за 400 лева на месец и накрая не ти плащат?
24
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този, който някога е решил, че сме в състояние да имаме самостоятелна държава, яко се е объркал!
23
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Генезисът на ВСЕКИ български "бизнес" е порочен!За 50 години се нагледах на престъпници и *** в тая "държава".Който е млад да се маха, тук никога нищо няма да се промени!
22
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Генезиса на българския туристически бизнес е порочен. Голяма част от собствениците са бивши комунисти или мутри (което е едно и също)Каква услуга, какъв продукт да очакваш от подобни индивиди ?
21
70
 
6
 
! Отговори
В. Магриотов преди 5 години
Само нагайка по главата ги оправя такива наглярки като тази, добре е направил колегата. Да не говорим пък как крадат от хотела хавлии, сапуни, хартия и каквото им падне.
20
1
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тази женица е работила без трудов договор както става ясно.... шума ли е най-големия проблем в този курорт .... нали уж всяко лято проверяваха за изрядни трудови договори ..... или този освен, че бие и си плаща където трябва
19
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов да прави проверки и на хотели и ресторанти по кафевоморието.
18
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Битата камериерка трябва да подаде оплакване до: 1. правителството на Австрия и 2. до Европейския парламент. Всичко друго е бош лаф. Тези случаи трябва да получат европейска огласка. И тези, които ни поучават, да усетят, че трябва те да бъдат поучавани. Тези случаи станаха много, но не всички са показани. Решават се мирно и тихо, вероятно с малко плащане.
17
1
 
76
 
! Отговори
Хотел преди 5 години
Е защо не пишат кой хотел и кой е този робовладелец? Медията е на ниво 3-ти клас и сега ще изтривт неудобните коментариРоби сме били и роби си оставаме.
16
26
 
7
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
А така да знаят какво ги чака ако имат претенции!
15
47
 
5
 
! Отговори
Мето преди 5 години
Българите които хулят българи са най-долната пасмина и да си търсят друга държава. Сега границите са отворени и се спасихме от част от ***.