Кой кого бил? Камериерката идвала пияна на работа

Няма повдигнато обвинение срещу сина на собственика на хотела
Обновена: 24 авг 2018 22:18 | 24 авг 2018 22:07, Александър Попов
112

Камериерката Юлия, която беше бита в Слънчев бряг, е идвала пияна на работа. Това сочат събраните до момента доказателства, съобщиха от Районната прокуратура в Несебър. Няма повдигнато обвинение срещу сина на собственика на хотела.

Районната прокуратура е освободила 26-годишният Ангел от ареста, защото липсват доказателства, че той наистина е нанесъл удари срещу Юлия. Според свидетелски показания украинката е идвала в нетрезво състояние на работа и затова не е получила и парите си, съобщава Bulgaria ON AIR.

26-годишният мъж твърди, че е бил нападнат и ухапан от украинката Юлия, която отишла в хотела, за да си иска заплатата за месец и половина от 300 евро.

Още по темата

Камериерката отрича да е нападнала хотелиера първа, разказва, че просто се е защитава от ритниците му. Според събраните от прокуратурата доказателства украинката е имала редовно сключен трудов договор с хотела, но е работила реално едва една седмица. Изяснява се колко точно пари са и дължали от хотела.

Въпреки че синът на хотелиера е освободен, все още не е приключило досъдебното производство. Продължава събирането на доказателства и разпити на свидетели. Ще бъдат изгледани и записите от видеокамерите във фоайето на хотела, обясниха от прокуратурата.

Телефонът на собственика на хотела днес цял ден остана изключен. Нямаше го и в хотела. От Районната прокуратура в Несебър предполагат, че досъдебното производство ще бъде прекратено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Do 67A de...Takova neshto kato umna mutra nyama. Zatova.
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Abe nyama znachenie veche dali e idvala piyana. Boyat si e boi. Mutrite sa si mutri. Samo chakajte. Nyakoj den shte se pitate zashto na vas i vasheto semejstvo kato Ms Karma vleze da pochisti haha
82
0
 
2
 
! Отговори
Кой преди 5 години
Работех в Слънчев бряг. Там се работи без почивен ден и затова напуснах. Много лесно може да се установи истината - да прегледат камерите за събота и неделя, и прокурорите да зададат въпроса а кой работи през събота и неделя като камериерка, собственика ли?
81
0
 
1
 
! Отговори
No преди 5 години
Nali sa q zakarali v gorata i sa q ostavili tam??? Zashto nikoi ne spomenava za tova???
80
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Работата в туризма е много тежка физически и психически,ако тези хора са изтощени,ако не си отпочиват и нямат почивни дни през седмицата,какво очакват от тях?
79
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато и двете страни не се изкажат,не може да се прецени.Но ако наистина хората там работят без почивен ден,това е абсолютна идиотщина и е подсъдимо!
78
4
 
2
 
! Отговори
манипулация преди 5 години
До МнениеИванчева не е виновна според обществеността.Не приписвай чужди действия и намерения на обществеността!
77
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Я па ти...Не познаваш богатството на родния си език."Изедник" е дума от епохата на Възраждането и най- точно характеризира манталитета на българския "бизнесмен" от 21. век. Употреба на думи ссъс силен стилистичен заряд.Връщай се в 5- 6 клас!
76
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не се дават снимки на хотела,на собственика и на сина му.Защо не застават с лицата си пред камерата да кажат своята гледна точка.Коя е русата жена и в качеството си на каква от районната прокуратура, дава интервю?Репортерите не си вършат работата.
75
12
 
2
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Анонимен 69 Ти от къде я научи този дума изедник? Тя от сто години не съществува в ношия език.
74
7
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Да се изясни колко пари украинката дължи на хотеле.Май и тук ще стане като с Иванчева. Невинна според Марковски , виновна според обществеността.
73
2
 
23
 
! Отговори
Мхм преди 5 години
До 73Това да казваш защо е била дошла тук щом са толкова лоши бг работодателите е смешно. Представям си българските работници които ходят по Англия на полетата,за да изкарат някой лев и където са унижавани постоянно,и накрая някой като теб казва щом са ни толкова лоши условията,защо идвате тук. Ми идват,защото са в нужда,а не от любов към "добрите" работодатели.
72
2
 
26
 
! Отговори
1 преди 5 години
стига сте ги защитавали тези "големи ганьофски бизнесмени"за да не платят заплатите на персонала си,измислят,какво ли не.
71
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой знае, къде е заляга пияна и е бита. Сега няма пари да си купи и билет за Украйна иска пари от собственика. Той не и плаща.Защото не си ги е изработил. Така и така е бита от купона при среднощния запой, защо да не обвини шефа!? И не помни нищо!!!! Разсеяна не знам е и къде се намира!!! Защо да не си "измие ръцете със собственика и 200 евра. Тя си е изпил парите или ги е изгубила. Има бели петна в мозъка, трябва отнякъде да вземе пари. От кой!? Как?! В чужда страна, няма си никой кой ще и даде
70
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се напива и предлагана персонала. Да защо е дошла тук да работи, като са толкова лоши БГ работодателите и не плащат!? Последно, колко е работила 7 дни или три месеца? Ако си иска заплата за август той още не е изтекъл. Ако ще и плаща ще и плаща за юли месец.
69
0
 
25
 
! Отговори
sdsd преди 5 години
Има си книга за подписи, има свидетили и менджъмнт, които могат да бъдат извикани за свидетели... Дори да е ходила пияна на работа, това няма никакво значение. Има си установен ред, щом някой работи пиян се уволнява и му се изплащат дните, които е работил...В Англия ако посегнеш на някой, няма да можеш да му се изплатиш в следващите 2-3 години...
68
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 67Защото той така или иначе си плаща на някои хора за "чадър", да си затварят очите. Защото той изритва не само тази украинка, прави го на незнайно колко камериерки от години, защото въпросът не е в 300лв на тази жена. Въпросът е за много камериерки със заплати и осигуровки, много други далавери и престъпления.Бие и не плаща заплата, защото знае, че държавата е с него. Никой няма да му потърси отговорност.
67
1
 
29
 
! Отговори
sdsd преди 5 години
Ако някой идва пиян на работа, го уволняваш и му изплащаш това което си е изработил! елементрно...Каква логика има в тази държава и заслужава ли си изобщо да работиш в България???
66
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е положението в Бг- блъскаш, блъскаш, бой, няма заплата, накрая двама свидетели, че си бил пиян и не си работил, полиция, прокуратура са на страната на изедника и край.Някой да е очаквал нещо различно!?Да изземат камерите от хотела, да проверят записите всеки ден- идвала ли е на работа, работела ли е и т.н.
65
1
 
21
 
! Отговори
сапуня преди 5 години
аха, значи ний ще я оставим да работи пияна, за да не и платим. Бизнес план