Кой кого бил? Камериерката идвала пияна на работа

Няма повдигнато обвинение срещу сина на собственика на хотела
Обновена: 24 авг 2018 22:18 | 24 авг 2018 22:07, Александър Попов
112

Камериерката Юлия, която беше бита в Слънчев бряг, е идвала пияна на работа. Това сочат събраните до момента доказателства, съобщиха от Районната прокуратура в Несебър. Няма повдигнато обвинение срещу сина на собственика на хотела.

Районната прокуратура е освободила 26-годишният Ангел от ареста, защото липсват доказателства, че той наистина е нанесъл удари срещу Юлия. Според свидетелски показания украинката е идвала в нетрезво състояние на работа и затова не е получила и парите си, съобщава Bulgaria ON AIR.

26-годишният мъж твърди, че е бил нападнат и ухапан от украинката Юлия, която отишла в хотела, за да си иска заплатата за месец и половина от 300 евро.

Още по темата

Камериерката отрича да е нападнала хотелиера първа, разказва, че просто се е защитава от ритниците му. Според събраните от прокуратурата доказателства украинката е имала редовно сключен трудов договор с хотела, но е работила реално едва една седмица. Изяснява се колко точно пари са и дължали от хотела.

Въпреки че синът на хотелиера е освободен, все още не е приключило досъдебното производство. Продължава събирането на доказателства и разпити на свидетели. Ще бъдат изгледани и записите от видеокамерите във фоайето на хотела, обясниха от прокуратурата.

Телефонът на собственика на хотела днес цял ден остана изключен. Нямаше го и в хотела. От Районната прокуратура в Несебър предполагат, че досъдебното производство ще бъде прекратено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти нали се сещаш ,че персонала до един са строени и им е казано какво да говорят ...Всички "свидетели" къв е шанса да подкрепят украинката ...??Или там местния прокурор нали се сещаш при кого е на хранилка ?
23
2
 
43
 
! Отговори
Шменти капели преди 5 години
Кой е хотела? Къде се намира? За да не отида по незнание там.
22
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ТАЯ ГОДИНА СЕ ОТЧЕТОХМЕ БИТА КАМЕРИЕРКА И УБИЙСТВО В СЛЪНЧЕВ БРЯГ :DВАЖНО Е ДА СЕ ПОДДЪРЖА РЕЙТИНГА :D------------------ТАЯ АКО ИМА ПАРИ ДА ГО СЪДИ ЗА ВСЯКАКВИ КЛЕВЕТИ!
21
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЖАЛКИ ИЗПОЛЗВАЧИ- КОГА СВЪРШИ СЕЗОНА И НЕЙНИЯ ДОГОВОР ОТ 3 МЕСЕЦА СЕ СЕТИ ЧЕ БИЛА ПИЯНА- ***- НЕ ИДВАЙТЕ ДА РАБОТИТЕ НА ТИЯ РОБОВЛАДЕЛЦИ.
20
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената каза че Прокурора на Несебър има дял в Хорела .
19
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С удоволствие бих измила пода на собствения му хотел с него.***.Вземи майка си и жена си да ти чистят без пари
18
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Догодина като му фалира хотелчето на тоя ще го видим
17
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
предизвестено развитие,богатия винаги е прав,особено ако кихне където трябва
16
33
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе щом е украинка не ми я хвалете. Тия започват да пият от сутринта. Като се натараляннкат дават на всеки. Като са трезви - също. Почти няма разлика.
15
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не работи в бг нестига ,че предлагат подаяние 500 1000 лв ами накрая не ги и плащат а ако си ги поискаш те обвиняват,че си пил или ти налитат да се биете.В чужбина от 2000 до 20000 евро
14
4
 
34
 
! Отговори
Анормален преди 5 години
На Валери Симеонов работливите "българи " от Украйна....
13
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори и да е така ,няма право да я удря и трябва да бъде осъден и да си и плати заплатата и глобата.
12
28
 
10
 
! Отговори
Гларус преди 5 години
Украинките са доста крадливи и похотливи , а за пиенето са номер едно за да напиеш една са ти нужни две бутилки водка и 10 бири....
11
3
 
71
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Украинката е права.Макар че съм сигурен, че си е пийвала.И евала, че му е дала такъв отпор.Ако не се е явявала на работа, има си предвидени предупреждения, мъмрения, и т.н. докато се стигне до дисциплинарно уволнение.А пари самоволно да и удържаш...тъ по.Малкия ке леш като иска да командва персонал, първо да му се обясни, че и те са ХОРА, второ - да попрочете малко закони.
10
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Селт аци.Като не си я уволнил навреме, поне си и плати парите и да се приключва. Провинциалния манталитет обаче много страда ако трябва да се дават пари. Селската чест ще бъде накърнена. И накрая си вади медицинско като п-тка...
9
3
 
54
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Българският туризъм да е благодарен на войните и арабските пролети от другата страна на Средиземно море,че иначе читав турист нямаше да види.
8
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази не говорили със собственика който е назначил и има договор. Или търси синът му за други пари. Нещо много сбъркана работа от нейна страна.Пък и собственика защо му е да се крие. Да имам хотел и тая пияница да го прави на маймунa. Още на първия път ако очите не са и на фокус. Плащам и един ден напред и да си събира багажа.
7
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи "журналистите" не са си свършили работата . Фалшиви новини!
6
4
 
60
 
! Отговори
ИПОН преди 5 години
300 евро за месец и половина!!???На тия да им пропадне бизнеса,то бива ***,но в тая държава нямат свършване....
5
5
 
50
 
! Отговори
частник преди 5 години
Каква е тая работа да идва пияна?И какъв е тоя собственик на хотел да я търпи 30 дни?При мен един така направи и на края на седмицата му казах че да не идва. Разделихме се културно