Кой кого бил? Камериерката идвала пияна на работа

Няма повдигнато обвинение срещу сина на собственика на хотела
Обновена: 24 авг 2018 22:18 | 24 авг 2018 22:07, Александър Попов
112

Камериерката Юлия, която беше бита в Слънчев бряг, е идвала пияна на работа. Това сочат събраните до момента доказателства, съобщиха от Районната прокуратура в Несебър. Няма повдигнато обвинение срещу сина на собственика на хотела.

Районната прокуратура е освободила 26-годишният Ангел от ареста, защото липсват доказателства, че той наистина е нанесъл удари срещу Юлия. Според свидетелски показания украинката е идвала в нетрезво състояние на работа и затова не е получила и парите си, съобщава Bulgaria ON AIR.

26-годишният мъж твърди, че е бил нападнат и ухапан от украинката Юлия, която отишла в хотела, за да си иска заплатата за месец и половина от 300 евро.

Още по темата

Камериерката отрича да е нападнала хотелиера първа, разказва, че просто се е защитава от ритниците му. Според събраните от прокуратурата доказателства украинката е имала редовно сключен трудов договор с хотела, но е работила реално едва една седмица. Изяснява се колко точно пари са и дължали от хотела.

Въпреки че синът на хотелиера е освободен, все още не е приключило досъдебното производство. Продължава събирането на доказателства и разпити на свидетели. Ще бъдат изгледани и записите от видеокамерите във фоайето на хотела, обясниха от прокуратурата.

Телефонът на собственика на хотела днес цял ден остана изключен. Нямаше го и в хотела. От Районната прокуратура в Несебър предполагат, че досъдебното производство ще бъде прекратено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
34
 
! Отговори
пожелание преди 5 години
До един трябва да се срутят бункерите в изродската държава !!
3
2
 
70
 
! Отговори
Господин Никой преди 5 години
аз вярвам на Украйнката ,защото съм сигурен че този *** е лъгал горката жена дошла от 1200 км да изкара някой и друг лев .а затова че този хотелиер е виновен сочат и доказателствата защо никой не идва вече да работи в България от чуждестранните работници .Те много добре знаят какви крадливи разбойници са нашите олигарси ,натрупали богатсва по престъпен начин като неплащане на всичките заработени пари с оправдание за не добра свършена работа.
2
2
 
81
 
! Отговори
Като е идвала преди 5 години
Пияна, защо не я е изгонил веднага. Седяла е месец, ако ще да е спала, щом я е държал на работа, да и плати. Аман от герберизми.
1
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За 300 ? ще го бие и хапе до посиняване маминото синче.А че си е посръбвала то е ясно трезна няма да върти парцала цял ден я.