Пътен инцидент с бащата на президента

Колата на Георги Радев ударила човек с увреждания
25 авг 2018 13:15, Петя Славова
78
Пътен инцидент с бащата на президента
Снимка: БТА

Инцидент с колата на бащата на президента е станал миналия петък, съобщава Нова тв. Автомобилът на Георги Радев участва в катастрофа с триколка на мъж с увреждания на кръгово кръстовище в Харманли.

Мъжът е откаран в болница. От полицията в Харманли уточниха, че в момента тече вътрешна проверка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
16
 
16
 
! Отговори
друг преди 5 години
използвам случая че много гер бе расти са са днес туквсе се хвалят с успехите си,Нека напишат за 2-3/поне/ техни успеха в който да няма привкус на далавера !!Може пък да има повече ама я народа не знае..
19
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.... Целта фамилия на президента от Харманли ли е вече с мерцедеси?
18
14
 
13
 
! Отговори
абе.. преди 5 години
до 21/ан/ами ББ - банката от заплата лия купи?? Или ЦЦ 6+ няколко апартамента??пак от заплата?Суджука, Делянчо дето санира блокове, централите фотоволтаици, и,,цялата държава ГРЪБ от заплати ли купиха? Вчера ми изтриха коментар за Козарева-ли Краварова ли..новата в ТР /калинка/дето ще получава 13 на месец или 625 лв на ден??КОга ББ някога ще направи един конкурс а няма да калинкизинира държавата
17
7
 
16
 
! Отговори
sf преди 5 години
Разправя се, че *** и путлерастите заслужават да се запознаят с права лопата от близо-ама народа не слуша. Нека ви газят дрОгарите от БСП и ДПС тогава, а после се шашкате от статии, че след 50 години ще сме 5 млн. души! Ще сме-като се позволява на уродясали, червени кратуни да ни газят по улиците.....
16
1
 
22
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
Ако бяха чели по-добре "О, Шипка" или внимавали в час по литература,щяха да знаят написалите словото,че ВАЗОВ пише стихотворението,за да ОПРОВЕРГАЕ твърденията, че "ТАЗИ СВОБОДА " ни е "ДАР"( от руснаците).ТОВА се учеше и по времето на социализма! Казва:"...НЕКА тази свобода да ни бъде дар..Но ние знаем,че в нашто недавно има нещо силно,има нещо славно.." и разказва за ПОДВИГА на БЪЛГАРИТЕ прогонили "с камъне и дърве" османците САМИ!От прохода!!!ВЪЗХВАЛА на подвига на БЪЛГАРИТЕ.
15
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откога бащата, на Гумен Радев има мерцедес. С ПЕНСИЯТА ЛИ СИ ГО КУПИ?
14
16
 
11
 
! Отговори
абе.. преди 5 години
добре че народа не избра рабфакаджийката ЦЧ.Дали тя би посмяла да се опълчи на бБ??Щяха да им минават всички простотии и да ни обясняват през ден как процъфтяваме.Герберастите завиждат на Радев, ако ББ имаше 1/10 от интелекта на президента нямаше да може да им запушиш устите.Идолите им ББ ЦЦ,ЦЧ правят простотии една след друга и за какво ги харесват за тяхната неграмотност.ББ не знае дума на чужд език,всички го вземат на подбив.Питам пак.Пилот по лесно ли се става от шофьор/ЦЦ/ или пожарникар??
13
0
 
20
 
! Отговори
Разбираме ЗАЩО преди 5 години
е написана така дописката:'колата участвува в катастрофа" и толкоз.И инвалидът в триколка е виновен? Наранявания имат ли шофьорът Г.Радев и "безименният" инвалид?А шофьорът вина' няма ли?( защото шефът на кабинета щеше да ви "мъмри".)
12
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лек пътен инцидент - тежка герберастка артилерия! А какво стана с Московски? Сам себе си ли ще съди или все пак има прокуратура?
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пишете по-грамотно!Как се обучават у нас журналистите?!Добре,че някой в коментариите е обяснил!
10
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
81-годишният Георги Радев блъснал с автомобила си - сив "Мерцедес", мъжа с триколката. На мястото освен полиция и линейка, .....пристигнал и лидерът на БСП в Харманли и бивш кмет на града Михаил Лисков.
9
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
8 дни крият информация за инцидента.
8
14
 
30
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 5 години
Ясно!Значи затова последните дни хвърчащият *** мълчи като н...
7
24
 
18
 
! Отговори
ГЕРБ=МАФИЯ преди 5 години
ТАКИВА "ИНЦИДЕНТИ" НЕ СА СЛУЧАЙНИ. ТАКА КАКТО ПРЕДИЗВИКАХА ИНФАРКТА НА МИШО БИРАТА, ПОСЛЕ НА ЖЕНА МУ, АМИ ВАНЬО ТАНОВ, АМИ ТАКСИТАТА, КОИТО БЛЪСКАХА КОЛАТА НА НИНОВА. ВЪПРОСИ, КОИТО В ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА НИТО СЕ ЗАДАВАТ,НИТО НЯКОЙ ЩЕ ИМ ОТГОВОРИ. КАТО НЕ МОГАТ, ИЛИ НЕ СМЕЯТ ДА ПОСЕГНАТ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, ЗАЩО ДА НЕ ГО АТАКУВАТ ЧРЕЗ БЛИЗКИТЕ И РОДНИНИТЕ МУ. ТОВА Е МАФИЯ, А ТЯ НЯМА СКРУПУЛИ. ЗА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И ТРЕТОРАЗРЯДНИЯ АГЕНТ НА ЦРУ ЦЕЦО КРАДЕЦА СТАВА ДУМА
6
27
 
37
 
! Отговори
УБО преди 5 години
Какъвто бащата, такъв и сина - селски тарикати
5
10
 
27
 
! Отговори
срам и позор преди 5 години
Вместо да пишат за Шипка,глей с кво се занимават.Нито една медия не отразява тържествата.
4
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В друг сайт пише, че блъснатият не е пострадал сериозно, затова случаят няма нужда от гласност.
3
11
 
18
 
! Отговори
Евроскептик преди 5 години
*** как,сам ли са вози,не го ли вози лична охрана...При Боеко това нямя как да стане,защото за всяка негова клетка има охрана.Видяхте обаче какво стана с Бугатито и как незабавно беше платена глобата.
2
6
 
24
 
! Отговори
:):) преди 5 години
абе то и киро щуреца с голфа утрепа човек префи години, но какво някой да помни, свири си, ходи по разни айдъли ментор...
1
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е състоянието на пострадалия?