Загиналите край Своге - пенсионери, връщали се от екскурзия

В кървавия инцидент е загинал и млад мъж
Обновена: 25 авг 2018 21:38 | 25 авг 2018 21:27,
84

15-те загинали в автобусната катастрофа днес край Своге са от Световрачене. Те са се прибирали от екскурзия от манастира Седемте престола, пише "24 часа".
Още по темата

Всички, с изключение на едно момче, са пенсионери.

На мястото на трагедията е вътрешният министър Валентин Радев, както и министърът на здравеопазването Кирил Ананиев.

При тежката катастрофа в Искърското дефиле загинаха 15 души, а 27 бяха ранени.

Сигналът за инцидента в района между Лесков дол и Своге, на около 2 км преди града, посока от София, е подаден към 17.10 днес.

По първоначална информация автобусът е излязъл извън пътното платно, преобърнал се е и е паднал на площадка под нивото на пътя. Преди това превозното средство се е ударило и в няколко коли.

27 август, понеделник, бе обявен за ден на национален траур в памет на жертвите от тежката катастрофа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
soul reaper преди 5 години
kato se zamislite kolkoto i da e studenokruvno choveka e prav-ikonomii shte budat napraveni s teq pari i ima shans da budat razpredeleni na hora koito naistina im trqbvat.te murtvite nishto ne nosqt v groba i bez tva . Plus che planetata i bez tva e prenaselena , kvo si mislite che virusa deto go izpusnaha predi 50tina godini e stanalo sluchaino.... Milite mi zaici AIDC - sichko e izmisleno za da se zapazi jivota na planetata,a teq pensionri s tqh i bez tqh vse v ***. Gledaite infinity war tanos ima golqma logika v deistviqta si... Brutalni no logichni .... + che vmesto da se radvate che ne sa
37
0
 
3
 
! Отговори
Човечност, що е то? преди 5 години
.. с какво са заслужили такива сметки, всичко ли е пари в главата ти? За каква "икономия" говориш, та всеки от нас заплаща всеки месец на Държавата, всеки от нас работи и полага труд за по-добро настояще и бъдеще. Що за отвратителен начин на мислене? Ако въобще знаеш и възприемаш какво пишеш и мислиш, отговори, ако ли не - по-добре не пиши повече и не огорчавай близките на загиналите и пострадалите!Математика (СЛАБ 2.00), макар и това да не заслужаваш!
36
0
 
4
 
! Отговори
Човечност, що е то? преди 5 години
До сметкаджията,цитирам:"Ако направиш една сметка ...това са на 15 човека по малко дето държавата ще трябва да им плаща пенсии ..И отделно и някой друг от ранените като се гътне ...още по голяма икономия..Това, което си написал/а е талкова егоистично, нехуманно, неуважително нито към загиналите, нито към твоите баба и дядо и въобще към себе си и нас хората, защото всеки от нас ще побелее и остарее.Ти можеш ли изобщо да се поставиш на мястото на пострадалите и загиналите, с какво са заслужили
35
0
 
2
 
! Отговори
Да преди 5 години
Абе не е добре....
34
0
 
15
 
! Отговори
успокоително ли е? преди 5 години
И какво като са пенсионери, бе? Не трябва да жалим за тях ли?Ега си долното подсъзнание на тоя, който омаловажава случилото се, заради възрастта на загиналите!
33
4
 
24
 
! Отговори
До нладеж преди 5 години
Младежи ...докато станеш да започниш да работиш знаеш ли колко пари си изял на тези пенсионери?! Умнико!!!! Не ти се отдава не разсъждавай!!!
32
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако този автобус беше пратен навреме в автоморгата, сега нямаше да има хора в моргата. Не си ги е прибрал Господ при себе си, Господ дава живот, който да живееш, докато тялото ти само откаже, а тези катастрофи ги причиняваме ние, хората със собственото си безхаберие и безотговорност - стари и негодни за употреба превозни средства, лоша поддръжка, много дупки по пътищата, липса на мантинела, липса на предпазни колани, а някои дори сядат пияни зад волана... Мир на душата на загиналите!
31
3
 
23
 
! Отговори
Виготура преди 5 години
Съболезнования на близките и мир на праха на загивалите. Бог си ги е прибрал. А до мало.умните тро.лове, пишещи тук - не сте безсмъртни. Не се знае вие как и по какъв начин ще си отидете.
30
10
 
7
 
! Отговори
Застраховател преди 5 години
При тия пострадали ни чакат млн.Евро обезщетения.Да вие честита новата цена на ГО.А за ЧНГ двойно.
29
3
 
45
 
! Отговори
Бръчков преди 5 години
Поредна голяма трагедия на пътя... Жалко за всички загинали ! Нека утре почетем паметта им с необходимото поведение! А тези по-долу , да замълчат и да не показват липсата на каквото и да е възпитание !
28
7
 
59
 
! Отговори
Уф преди 5 години
До младеж. Не ям твоите пари!! А ти си лекуван,израсъл,учил в училища и си лекуван в болници построени с моите. Сигурно си умен и знаеш ,че системата е тип отворена взаимна.Който е в продуктивна възраст участва чрез данъците. Нищо лично само НапомнямОстани със здраве!!
27
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Автобусите за Велинград са супер стари, жалко за туризма там, много хора не ходят, заради това
26
62
 
7
 
! Отговори
младеж преди 5 години
Уважение не се печели с удивителни и подигравки към младите моето поколение ти изкарва пенсиите телка здравните всичко с труд,Ядеш моя хляб моите данъци.И заплатите на генно осакатените ти дечица с Даун в държ.*** пак аз, младока плащам.Новината е търси се толерантност и съчувствие за зверилника,но няма да я намеришТя значи самоубийство.Няма място за съчувствие към такива като теб,опиращи ножа 30г. в кокал.Няма лекар дето пръста да си мръдне за теб.Господ си знае работата.
25
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мир на праха им.Съболезнования на близките им.Трябва да има повече вниматие на пътя,повече пари за подръжка на превозните средства и на пътищата.
24
2
 
38
 
! Отговори
1 преди 5 години
До ДистрибуторЗа каквото си учил, като такъв ще работиш! Като те е мързяло да четеш, след смъртта на тези хора ще прокопсаш ли? От дистрибутор, президент ли ще станеш? Пффф!И не забравяй, че те, живи или мъртви на твоето не могат да дойдат, но ти със сигурност на тяхното ще отидеш!
23
12
 
38
 
! Отговори
Санат преди 5 години
Отишли са при Бога и той ги е приласкал при себе си.Не разбирам защо вдигате толкова врява.Писано е да се случи.Не може се спре.Гледайте добре и уважавайте живите.Не хвърляхте пари и лоши думи по мъртвите. Бъдете хора,а не зверове.Никой не му е даден утрешният ден.
22
1
 
106
 
! Отговори
Грозно преди 5 години
Грозно насаждане от страна на цялата журналистическа гилдия има по отношение на възрастта, като непрекъснато повтарят, че няма загинали деца, а всъщност са пенсионери. Направо да не ни пука. Крайно време е да бъдат осъдени за дискриминация по възрастов признак. И между другото, далече съм от пенсионната възраст, ако имате възражения срещу поста ми.
21
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...не че нещо...ама Манастира Седемте престола ми е някак чоглав..и мястото ..и пътя до там сякаш има нещо страшно...веднъж съм ходила ,не бих повторила..Да почиват в мир загиналите..Амин
20
12
 
10
 
! Отговори
пенсиионер преди 5 години
Пренасочили всичко към Света Ана и ВМА тоест искат каквито е останало като доказателства от злополучният автобус да го уорят и приключи там при златотърсачите.Московския е убиец дето затри детето си с моторна шейна в дърво.Автобуса пак ли е Ентуртранс.
19
5
 
31
 
! Отговори
xaxa преди 5 години
Къде е мантинелата или въобще някаква стабилна преграда която при тежък удар да се огъне и да не позволи на даденото превозно средство да излезе от пътя????