Катастрофа край Самоков прати семейство в болница

7-годишно дете е с черепно-мозъчна травма
3
Катастрофа край Самоков прати семейство в болница
Снимка: архив, БулФото

Катастрофа между лек и товарен автомобил е станала на пътя Самоков–Шипочане, едно дете е с черепно-мозъчна травма. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-София за Агенция „Фокус“.

По първоначална информация водачът на лекия автомобил е загубил контрол над управлението, влязъл е в насрещната лента за движение и се е ударил в товарния автомобил. 

В колата са пътували мъж, жена и три деца. Най-тежко е пострадало 7-годишно момиче, което е откарано в столична болница. Съпрузите и другите две деца на 10 години са транспортирани в местна болница.

Сигналът за инцидента е подаден в 15.32 часа.

Водачите са тествани за алкохол и пробите са отрицателни. На място са полицейски екипи, които и в момента извършват оглед. Временно е ограничено движението по пътя Самоков – Шипочане. Работата по установяване на причините за инцидента продължава.

 

 



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 5 години
Спрете да леете омраза и се помолете за семейството! Момиченцето е с черепно-мозъчна травма и в момнта сигурно се борят за живота й, а вие седите зад компютрите, като едни пълни мишки, хвърляйки обвинения върху баща й и филосовствате за състоянието на пътя...Поставете се на мястото на хората. Да не би да ги познавате лично, че коментирате? Не можем ли да съчувстваме на хората поне един път?! Стават много катастрофи и на нас не ни остава нищо друго освен да се надяваме да няма жертви и да се молим за пострадалите, а не да опрекваме. Пак казвам МОЛЕТЕ СЕ ЗА СЕМЕЙСТВОТО... Бъдете състрадателни, в
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смоков Шипо4ане е планински двулентов път що годе в добро състояние поне такова беше преди 10 години. След Шипо4ане има разклон на два пътя. Единият води към Ихтиман а дригият към Гуцал. След гуцал пътя се вклю4ва в пътя Костенец Боровец. Пътищата бяха в добро състояние но не са предназна4ени за състезатели такива които не владеят автомобила до съвършенство и са самонадеяни състезатели. Защото ще изправят някои от завоите и ще се озоват или в болница или при свети Петър. Явно този е от вторите
1
4
 
4
 
! Отговори
месара преди 5 години
ех тия лоши пътища!........ нали, другари!